|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
bazy silkonowe na codzien
skorzystalam z wyszukiwarki ale nie znalazlam konkretnej odpowiedzi odpowiedzi na moje pytanie. czy moge stosowac bazy pod podklad(z silikonami w skladzie) do codziennego makijazu? mam taki problem:lubie lekkie rozswietjace podklady typu rimmel recover lub 10h sleep effect bourjois ale na moje mieszanej cerze nie utrzymuja sie zbyt dlugo. puder sypki nie wiele pomaga a poza tym zabija ten subtelny efekt rozswietlenia. kilka razy uzylam bazy daxa(z probki) i efekt byl super twarz byla gladka,naturalna podklad trzymal sie prawie caly dzien. mysle teraz nad zakupem tej bazy ale z drugiej strony slyszalam ze silikony moga szkodzic skorze. co o tym sadzicie?
Edytowane przez irie18* Czas edycji: 2008-02-27 o 16:13 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bazy silkonowe na codzien
Silikony nie szkodzą skórze, jedynie niektóre mogą zapychać- to jest już indywidualna reakcja.
Na co dzień możesz stosować tę bazę- jedynie zobaczysz czy przypadkiem po pewnym czasie nie zaczyna Ciebie zapychać- jeżeli tak to radzę sobie sprawić bazę pod podkład bez silikonów ![]() A jeżeli po miesiącu użytkowania nie zauważysz pogorszenia cery to znaczy, że silikony Ciebie nie zapychają (tzn. Twojej skóry).
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za rade. w takim razie chyba jestem zdecydowana kupic ta baze mam nadzieje ze mnie nie zapcha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że jak jesteś z niej zadowolona to warto kupić ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.