![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szukamrzeczy dla chłopca w rozmiarze 104 wzwyż, ciekawe puzzle, książeczki w dobrym stanie oraz dla mnie: kolorówka MAC - szczególnie kredki Technakohl, np.odcień Earthline MUFE Aqua Eyes kredka nr 6l tusz do HP 300xl opakowania po kosmetykach MAC Nie szukam ubrań dla siebie obecnie, mam nadmiar ![]() podkreślone najpilniej ![]() kursywa na razie mam zapasy - w drugiej kolejności KWC na fioletowo pielęgnacja balsamy The Body Shop, głównie Moringa różne produkty Freeman szampony i odżywki Klorane, szczególnie z mirtu lakiery i pianki Wella serum Restorative Clarins Clarins Multi-Active Cream Nuit Etiaxil nowy wody termalne żel do twarzy Avene Cleanance, Apotheker Sheller z melisą cytrynową tonik Uriage Hyseac Hydraphase Legere, Riche krem Dermika SPA nawilżający na noc błyszczyk Nuxe, szmineczka ochronne Bebe niebieska, Tisane do ust - nieużywane żel do higieny intymnej Lactissima Forte lub Tess dębowy peeling do twarzy MAC kremy z kwasem hialuronowym, np Eucerin Hyalluron-Filler na noc Effaclar K żywa ziemia wulkaniczna Abacosun La Roche płyn fizjologiczny do demakijażu zapachy Kenzo (Amour, Le Monde est Beau, Bali, Madagaskar, ew. na próbę inne) kolorowe podkłady jasne do cery mieszanej i tłustej, tonacja oliwkowa: Shiseido Sun Protection kolor 20, MAC Pro LongWear NC25, MUFE Mat Velvet+ odcień 20 puder sypki Clarins, Kanebo Translucent, Guerlain, Shiseido matowe róże w chłodnawych, średniociemnych odcieniach korektory jasne, np. Touche Eclat 01 tusze do rzęs dla alergików/noszących soczewki czarne, ew. na spróbowanie fiolety ciemne, chętnie nowe miniatury z innych nowe płyny do soczewek fajne świeczki ceramika z Bolesławca ew inne produkty z ceramiki, artystyczne, ludowe, wyposażenie wnętrz, kuchni - szczególnie patery, misy, wazony; zasłony Ikea przejrzyste obrusy na stół długości min. 150cm produkty ze srebra - bransoletki, nowe kolczyki ew jakieś dodatki typu szaliki skarpety frote stopki białe nowe 38-39 książki Agaty Christie, Niziurskiego (niektóre) Pampersy tyle na razie pamiętam, zawsze jest możliwość, że coś mnie zainteresuje ![]() Edytowane przez oolong Czas edycji: 2012-08-19 o 21:09 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam
Ja mam Balsam Body Shop z zurawina i drobnkami rozjasniajacymi ,perfumowany ,ze 125 ml jest go okolo 100ml ,cienie zimne odcienie IsaDory Pearly Minerals nr 28 ,niestety 3 odcienie sa uzywane a grafitowy tylko wyprobowany ,mam nowe kolczyki srebrne .U ciebie interesuja mnie ciene IsaDory nr 51 ale szukam jasniejszych brazow i ciepla tonacja bo ja wlasnie mam brazy i beze zimna tonacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mam lakier wellflex do cienkich i delikatnych, ze srebra bransoletke, łańcuszek i praktycznie nowy pierscionek
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Soft, a jakieś zdjęcia tych sreberek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsam chciałabym, ale też nie znalazłam jego w necie, widziałam tylko takie po 250ml, czy Twój jest jakąś wersją limitowaną? Czy to jest taki z pompką? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-03-11 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale kiedyś rzeczywiście stosowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj Ewcia, to mi pasuje. Wymieniamy się? Ja Ci 2 cienie Isadory (ten ciepły i Cappucino), dorzucę Ci jeszcze ten złoty cień Inglota i może (jak da sie sprytnie spakować
![]() A Ty mi dasz ten balsam i swoje cienie. Trudno mi na fotce ocenić ich zużycie, no ale kolory bardziej "moje". Pozdrawiam, jak sie decydujesz, to napisz priwa z danymi, bo ja pewnie powinnam pierwsza wysłać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
z poszukiwanych Twoich mam jeszcze:
2 srebrne branzoletki o długosci 20cm kazda mam jeszcze łańcuszkek taki płaski splot 45cm długi wymaga przeczyszczenia-ale zrobie to przed ew wysyłka. i dwie pary kolczyków oba srebrne jedne z duzymi turkusami-uzywane a drugie to takie srbre łapki trzymajace w sobie czarne okrągłe kamienie-nowe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie ze sreberek podoba mi sie tylko ten łańcuszek, ale mam prawie taki sam w domu ![]() także zostajemy przy kosmetykach |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wiem, patrzyłam na nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kupowałam ją jakiś czas temu i robiłam wtedy większe zakupy więc dokładnie nie pamiętam, ale chyba 300-400zł. Można wiedzieć dlaczego pytasz?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
z cieni Diora mam dwójki w kolorze brązów, z podkladow dla cery mieszanej bardzo fajny Clinique Superfit
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie serum Clarinsa.Może chciałbyś mój depilator,do tego mam krem Effaclar K może około połowy z 30 ml(tu zrobię fotkę bo ciężko mi określić),nową zafoliowaną wodę termalną Avene 50 ml,nowy płyn-żel Aquolina o zapachu babeczki waniliowej 125 ml i srebny łańcuszek oraz inna biżuteria ale nie srebna(fotki w wątku nieaktualnym z podpisu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kilka perfum, między innymi próbkę KENZO flower
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.