![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Emo Smokey (???)
Do tego makijażu natchnął mnie ten artykuł http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_(ludzie) Nie miałam wtedy humoru, a dzieki niemu zdrowo się uśmiałam
![]() ![]() ![]() EDIT: Pod wpływem Waszych komentarzy zmieniłabym teraz tytuł wątku na samo SMOKEY, no ale juz nie będę motać, wiec przymknijmy oko na tę drobną nieścisłość ![]() ![]() Twarz: podkład Revlon korektor Clinique shimmer Maybelline Oczy: baza Lumene cienie Inglota kredka Revlon paletka do brwi Sephory tusz Gosh Usta: korektor Clinique jakiś bezbarwny błyszczyk PS. Mam nadzieję, że żadne przedstawicielki subkultury EMO nie poczują się moją interpretacją urażone ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2008-03-11 o 19:44 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Emo Smokey (???)
Piekny makijaż Yenefer ale natchnienie po prostu straszne
![]() ![]() (podobno w ubiegłym miesiącu do Bravo dodawali czarną kredkę i lakier czarny żeby zostać emo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem wyszło ślicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Slicznie umalowałas oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądasz w takim przydymionym, ciemnym makijażu
![]() ![]() Troszkę tusz się osypał, ale w żaden sposób nie wpływa to na moją ocenę makijażu: Jest super ![]() EDIT: Aż mnie zaciekawiłaś makijażem Emo, teraz siedzę na necie i szukam zdjęć. Chyba sama coś takiego zmaluję ![]() Edytowane przez Ferrou Czas edycji: 2008-03-11 o 19:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie, choc emo mi to nie przypomina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Makijaż bardzo ładny, starannie wykonany i świetnie pasujący do Twojej urody!
Marzeniem byłoby, gdyby każda/dy (bo jak wiadomo panowie w tej subkulturze również nie stronią od makijażu oka... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi miło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Dziewczyny ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Makijaż rewelacyjny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Gdyby EMO chodzili tak umalowani/umalowane, to zdecydowanie byliby przyjemniejsi dla oka XD Pięknie wyglądasz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=bb750429e2eca20644802ff 7996dd2c942138b6f_673e780 221b9e;6870352]Gdyby EMO chodzili tak umalowani/umalowane, to zdecydowanie byliby przyjemniejsi dla oka XD Pięknie wyglądasz![/quote] Dziewczyny z MM wpoiły mi staranność w makijażu i nie wyobrażam sobie teraz innego niż starannego malowania ![]() ![]() Dziękuję ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Piękny makijaż, ale wiesz, inna półka niż emo, tzn.wyższa klasa , a tekst świetny, uśmiałam się, chyba zacznę się siostrze przyglądać hihi, bo jest w takim emowatym wieku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie i sexy - uwielbiam takie makijaże a ty je świetnie wykonujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Slicznie i bardzo starannie wykonany makijaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Tez mi sie bardzo podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zawsze się zastanawiałam czy nie za blada jestem do tak ciemnych oczu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję pięknie ![]() Powiem Wam na ucho, że mój TŻ oniemiał jak zobaczył efekty mojego machania pędzlem, a dzień wcześniej przy makijażu kosmicznym stwierdził, ze jestem wariatką ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
O rany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Makijaz z klasa.Wygladasz elegancko i bardzo bardzo kobieco...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
bardzo ladnie wygladasz w takim ciemnym makijazu,w sam raz na jakies wieczorne wyjscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ten korektor na ustach to właśnie był wpływ EMO
![]() ![]() hehe no jak to tylko do stylizacji, to jesteś usprawiedliwiona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wszystko mi sie podoba wygladasz pieknie baardzo elegancko i kobieco(jasne włoski i czarna bluzka to jest cos właśnie dla Ciebie)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś czytałam te opis (i wiele innych) i płakałam ze śmiechu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.