|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zle sie czuje jako ja. Chcialabym cos zmienic ale nie wiem co. Moze fryzure ?? Hmmm To moje zdjecia
Moj TZ nie zauwaza mnie. Zle sie czuje w swoim ciele. Chcialabym cos zmienic. Fryzure, makijaz. Nie wiem jak sie czesac nie umiem sie malowac ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-13 o 20:12 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny potrzebna zmiana :(
jak na mój gust malujesz się ładnie. zrobiłabym coś z brwiami i pogłebiła kolor włosów bo jest taki..szary
moze kolczuk w nosie lub brwi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nad kolczykiem w nosie juz sie zastanawialam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hm. jezeli obie wpadlysmy na ten sam pomysl to cos w tym musi byc;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Brwi na pewno, nie wiem czy to wina lampy, ale twarz odcina sie od szy i co nie wyglada ladnie, pozatym niebardzo podoba mi sie ta kreska na dolnej powiece, przytlacza spojrzenie, a najgorzej jak sie rozmaze i wtedy oko wyglada na podkrazone, kolor wlosow bardziej pasowalby mi jakis sloneczny, chociaz troche cieplejszy. Jesli chcialabys byc delikatnie opalona to zawsze i wszedzie polecam balsamik garniera cera musnieta sloncem, mi juz od dosyc dawna pozwala miec wakacyjna opalenizne.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zalaczam jeszcze kilka zdjec ze Studniowki i jak wygladam na codzien. Chociaz teraz zmienilam troszke stzl ubierania
a.JPGb.JPG c.JPGstudniowka 1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ładny kolor włosów miałaś na studniówce (może do tego kilka delikatnych pasemek blond
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Kolor wlosow to moj aktualny wiedzialam ze ten aparat robi zle zdjecia (nr 1)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Proponuję, abyś oko obrysowywała kredką do połowy (od zewnątrz do środka), a nie całe jak masz na zdjęciu. Myślę też, że kolczyk w nosie to zły pomysł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no wg mie to kolczyk w nosie bylby najgorsza rzecza jaka bys zrobila poniewaz Twoj nos nie nalezy do najmniejszych a kolczyk by jeszcze przyciagal uwage do niego...i to mowi wielbicielka piercingu wiec sie sluchaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie kolczyk w nosie to nie najlepszy pomysl!!! A tez je uwielbiam
![]() brwi koniecznie i wg mnie lepiej zebys nie zaczesywala do gory wloskow bo masz dosc wysokie czolo i ladniej Tobie bedzie jak je spuscisz luzem . Co do makijazu to nie wydaje mi sie zebys wogole sie nie umiala malowac,tak jak to oceniasz,jedynie moze ciut delikatniej czarne kreski .pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jest za ciężko
![]() według mie nie ta fryzura włosy klapniete przy twarzy dodatkowo ja wydłużaja kolor tez nie ten kolczyka w nosie z wyziu bym nie robiła ale to moje zdanie ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() znalazlam przydatny watek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Olivia7 trafiła w 10 przypominasz troche S.J.Parker i moze podpatrz jak ona sie maluje i czesze
Wloski troche za bardzo ulegly grawitacji i moze troszke korektorkiem rozjasniec okolice oczu i miedzy noskiem a ustami albo to wina fotki ![]() Kolczyk odpada moim zdaniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wyregulowalam brwi
![]() 40606-05.jpg2970481.jpg Ale takie ciecia nie zrobie bo mi kompletnie nie podoba sie. Nie wiem tylko jak ona sie maluje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Tu jescze kilka moich zdjec oczywiscie aktualnych i robionych lepszym aparatem :P :
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-15 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę Cię w grzyweczce na ukos i koniecznie spróbuj zmienić delikatnie odcień włosów i kształt fryzurki(długie łwosy jeszcze bardziej czynią Twoją twarz pociągłą, długość włosów zmieniłabym w pierwszej kolejności)
Malujesz się ładnie. Styl ubierania żółta tunika, czarna bluzeczka,korale-podoba mi sie, ale te w szkole już mniej i w tej czapce. Widzę Cię tak(jeszcze jakiś czas temu wyglądałam podobnie ![]() Zdjęcie zapożyczone z innego wątku.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie chcialabym obcinac wlosow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Brwi!
Są koszmarne. Myślę, że jak ładnie je zrobisz, wyskubiesz od dołu, nadasz im jakiś kształt, dużo się zmieni. Pozatym, masz zniszczone i matowe włosy - prostujesz je? Zrobiłabym na twoim miejscu grzywkę zasłaniającą czoło - nie zapuszczaj jej! I jaśniejszy podkład! Pozatym uważam, że POWINNAś pofarbować włosy na jakiś zdecydowany konkretny blond. Ten jest trochę nijaki - ni to odrosty, ni refleksy czy pasemka. Fryzura którą proponuje madziulka_ naprawdę dużoby ci dała.
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ładnie wyglądasz na tym zdjęciu w żółtej tunice i związanych włosach. Mi tu pasuje prosta grzywka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja mam grzyweczke
![]() ![]() Potem porobie zdjecia bo wyregulowalam brwi ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-18 o 22:38 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hmm z jednej strony rozumie że nie chcesz obcinac włosków, ale uwierz mi że ścięcie włosów spowoduje u Ciebie zmianę na plus(a tego chyba chcesz).
Czasami warto zaryzykować, masz bardzo pociągła twarz i moim zdaniem konieczne jest u Ciebie ścięcie włosów i zaproponowana przeze mnie fryzurka wcale nie jest taka krótka(bez problemu zwiążesz włosy) i ten kolorek-bardzooo by Ci pasował, ale to Ty masz się dobrze czuć.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Pomalowac tak pomaluje grzywke tez zrobie ale obciac nie obetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dodaje kilka nowych zdjec m.in. z wyregulowanymi brwiami
![]() ![]() PICT0090.JPGPICT0094.JPGPICT0093.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
nie wiem te brwi wydaja mi sie jakos tak dziwnie wyregulowane - ja widze linie prosta. Ja mysle, ze moze przydalaby ci sie jakas inna technika makijazu oczu te kreseczki na dolnych powiekach jeszcze je zmniejszaja, moze smoky eyes a kreseczko moze sprobowalabyc zrobic na gornej i dolnej powiece od polowy oka i wyciagnac je ku gorze swietnum malym urzadzonkiem jest zalotka slicznie otwiera oko i podkreca rzesy
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
u kosmetyczki regulowalas brwi?
![]() tez zdecydowanie Cie widze w PROSTEJ grzywce.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
to nieprawda że obrysowane mocno czarną kreską oko wydaje się byc większe. W niektórych przypadkach jest dokładnie na odwrót. Doradzałabym malowanie oka delikatniej i "rozmycie" konturów oka. będzie na pewno korzystniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
a ja mam bardzo prościutką radę: Uśmiechnij się! - poważnie! to podniesie Twój urok osobisty o 100%!
bardzo podobasz mi się na zdjęciu ze studniówki i wydaje mi się, że z grzywką podniesioną do góry wyglądasz korzystniej, niż z taką opadającą na twarz. w ogóle myślę, że ładniej Ci w spiętych włoskach. na zdjęciu ze studniówki jesteś dość mocno opalona - albo to kwestia aparatu. w każdym razie, bardzo podobasz mi się w takiej brązowej wersji; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Tu macie jeszcze kilka zdjec
![]() ![]() S5000023.JPGS5000024.JPG S5000025.JPGS5000027.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.