|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Co lepsze?
Chciałabym zmienić kolor włosków, bo mój naturalny już mnie znudził. Mam ciemny blond. I zastanawiam się nad dwoma wyjściami. I jak myślicie, co jest lepsze?
Zdjęcie 1 i 2 czerń&blond Zdjęcie 3 jedynie blond Więc ? ![]() Czekam na odpowiedź ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co lepsze?
Dobra, dzięki za odpowiedz
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mnie się czarno-białe osobiście nei podobaja... zwykle wygladają jak takie zwisające strąki... ale to chyba najbardziej zależy od tego jaki jest Twoj styl.. jeśli masz grzeczny i ułożony look, to jeden kolor, a jak taki hmmm... zwariowany bardziej, to rob dwa kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zależy co będzie bardziej do Ciebie pasować. Niestety Twojego zdjęcia nie ma, więc trudno stwierdzić. Jeżeli ja miałabym farbować to na blond. Decyzja należy do Ciebie
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
no wlasnie zalezy od tego jak wygladasz i jak sie nosisz..:P
Mi osobiscie nie podoba sie polaczenie czarni i blondu.. ale kazdy lubi co innego. Nie wiem czy czasem nie ma przy tym problemow zwiazanych z zabrudzaniem blondu ta czernia ?? musialabys sie spytac kogos doswiadczonego.Osobiscie jestem za jednolitym blondem, ale musisz sama podjac decyzje co Tobie sie bardziej podoba, a nie Nam.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.