|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
prośba o pomoc do p. Beaty Krajnik
Pani Beato, bardzo proszę o pomoc, przeszukałam forum, ale nie znalazłam odpowiedzi na swoje wątpliwości.
Mam problematyczną cerę, jest tłusta, nie mogę poradzić sobie z jej swieceniem się, do tego przesuszona-ściagnieta, często sie łuszczy, zwłaszcza dookoła nosa, mysle, że to skutek zbyt agresywnych kosmetyków do cery tłustej. Niedawno pojawiły mi się większe przesuszone plamy na policzkach, czerwone i łuszczące się. Używam kremów nawilżajacych z LRP ale to pogarsza sprawę. Miewam też problemy z naczyńkami, zwykle w czasie upałow cera strasznie się czerwieni. Chcę wybrać sie do salonu kosmetycznego ale nie wiem jaki zabieg będzie odpowiedni dla mojej cery. Chciałam tez wyrównac jej koloryt, mam problem z cieniem na linii nosa i ust-cera jest tam wyrazniej ciemniejsza, bardzo mi zależy aby cos z tym zrobić. Dodam, ze mam 24 lata, nie byłam nigdy w salonie, nie wiem czego mam sie spodziewać. Z góry bardzo dziekuje za pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: prośba o pomoc do p. Beaty Krajnik
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.