|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
bezoperacyjne powiększanie biustu - Bydgoszcz
Ciekawi mnie, czy ktoras z wizazystek zamierza, badz skorzystala z tej metody. Jaki jest tego koszt? Wiem, ze zel zanika w 50% po 2 latach.
Bardzo prosze o opinie i jakiekolwiek informacje na temat tej metody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: bezoperacyjne powiększanie biustu - Bydgoszcz
A wiesz coś więcej na ten temat? Co to za żel?
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Kiniusia, to jest ten sam zel, ktoego uzywa sie do powiekszania ust, lub wypelniania zmarszczek.. Jak narazie w Polsce prowadzi to tylko klinika w Bydgoszczy. Po wyemitowaniu tego programu w wiadomosciach w internecie pojawilo sie mase watkow na ten temat.
Podaje jeden z nich: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3666912 Chcialam tylko dodac, iz nie zawsze jest to mozliwe i czasami lekarz odradza tej metody a zaleca wkladki.. Ten artykul bardzo obszernie opisuje tę metode: http://www.nowosci.com.pl/look/nowos...6061&IdTag=988 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałabym być królikiem doświadczalnym, a na to mi wygląda.
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Osobiście, będę wolała zainwestować w "silikon" ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A co sadzicie o tym?
http://www.joy-usa.com/strona.php?id=bust_up to podobno jakas kuracja tabletkami.Nie sa tanie ale moze warto zainwestowac?Dzis zapytam o to w aptece |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Gdyby tabletki działały na powiększenie piersi, to wyparły by implanty, a tak nie jest. Moja koleżanka kiedyś łykała takie preparaty, efekt znikomy, więc osobiście odradzam.
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Tabletki mogą też być niebezpieczne, bo ingerują w gospodarkę hormonalną i mogą wystąpić powikłania, każdy inaczej reaguje na coś takiego..
Ja już się zdecydowałam, ktoś napisal, ze nie chce byc krolikiem doswiadczalnym, ta metoda jest juz sprawdzona, sprawdzila sie w killku krajach, teraz czas na Polske. Coprawda, trzeba powtarzac ten zabieg co 2 lata, a wkladki sylikonowe trzeba zmieniac po 5.. Niemniej jednak, obejdzie się bez operacji, bez bólu, nie ma niepewności, czy plyn z wkladki sie nie wyleje, nie trzeba chodzic na konslutacje, no i oczywiście nie ma operacji, a efekty są widoczne OD RAZU po wykonaniu zabiegu. Edytowane przez Joline Czas edycji: 2008-04-01 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Wszystko ma swoje plusy i minusy i czasami ciężko ocenić co w konkretnym przypadku da Nam satysfakcje a co nie. Wkładek silikonowych na tym poziomie wiedzy oraz technologii nie wymienia się, chyba że w przypadku powstania torebki, urazu etc. Kiedyś gdy stosowano sól fizjologiczna i początki silikonów-tak rzeczywiście tak było. Wyciek wkładki jest już teraz praktycznie nie możliwy ponieważ coraz częściej stosuje się żel zagęszczony we wkładkach, szczególnie anatomach. Więc bywa operacja robiona raz na całe życie, góra dwa razy. W przypadku zastrzyku jest to być może dobry półśrodek dla osób nie chcących robić operacji. Skuteczność 20% , ale ryzyko powikłań jest rzeczywiście % bardzo mały. Pozdrawiam i powodzonka
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
hmm dlaczego skutecznosc 20% ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Dodam tylko, ze w moim przypadku sylikony odpadają, bo zwyczajnie nie chce żadnego obcego ciała. Mój problem polega na tym, ze nie chce sobie powiększyć z miseczki B na C, albo A na B, tylko z jakiegos bardzo malego A na ok. 32 A
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ponieważ nie jest to efekt trwały, utrzymuje się do 2 lat, +/- w zależności od danego ciała i organizmu.
Wszystko, co służy rzeczywiście poprawie samopoczucie jest okey ![]() Pozdrawiam P.S. 10 lat ładnego biustu licząc operacje co 3 lata to się zbiera ładna sumka 36-45 tysięcy złotych w zależności od ilości zużytych ampułek, fiu fiu ( 630 złotych za ampułkę 10 ml, max można sobie zaaplikować 60-100ml, czyli w bardzo małym stopniu te piersi sie zwiększają)
"Kobieta nie słowami mówi prawdę, lecz ciałem..." "Kobieta jest najbardziej zmysłowa, kiedy akceptuje siebie taką, jaka jest." Edytowane przez Ayeme Czas edycji: 2008-04-02 o 10:31 Powód: dodatek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zwiększenie objętości biustu poprzez takie zastrzyki musi się wiązać z rozciągnięciem skóry, ciekawe jak wyglądają piersi
kiedy ta substancja z nich zejdzie, może jak spompowana piłka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
lekarz musi być super specjalistą żeby równo to wstrzyknąć. no i to jest jakieś cialo obce..... poza tym, ilośc jaką można dać sobie wstrzyknąć hmmm na powiększenie ust idzie jedna ampułka, więc po 5-6amp na jedną pierś...mało, hmmm słabo to widze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Hej. Polecam powiększanie piersi w Lasermed Bydgoszcz byłam tam i jestem bardzo zadowolona. Piersi jędrne kształtne
![]() Cennik: Powiększanie piersi Powiększenie piersi preparatem MACROLANE (2x100ml) 10000 zł 500 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To samo powiedziala mi znajoma. Po 8 mcach nie miała już nic. Wstrzyknięto jej po 200ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Martna i zaczęłaś brać jakieś tabletki? Pomogły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.