szukam dobrych duszek... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-10, 10:36   #1
EDWINKA85
Raczkowanie

GG do EDWINKA85

szukam dobrych duszek...

hej wam ,

Sama nie wiem po co to pisze , tez sie zastanawiam czy to ma jakis sens , czy nie bedzie to glupie ...

ale jak juz zaczelam to powiem o co chodzi.

Jestem Aga, mieszkam w Krakowie , mam 22 lata.Od 7 lat jestem osoba niepelnosprawna ruchowo ,poruszam sie o kulach,przez to przybylo mi pare kilogramow tu i owdzie Tak naprawde praktycznie cale dnie spedzam w domu , gdyz mam zaburzenia rownowagii a zeby wyjsc gdzies na miasto to potrzebuje czyjejs reki do pomocy.Moze znalazla by sie jkas kolezanka , najlepiej z Nowej Huty ktora by mi czasem pomogla isc np na spacer ?Nie mam chyba motywacji by samej tez cwiczyc w domu , a razem to jakos razniej.No i motywacja sie znajdzie Wiec nie wiem co teraz ... zastanawiam sie czy beda jakies odpowiedzi , jak nie to trudno ..pozdrawiam

Aga
EDWINKA85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-10, 21:35   #2
czekoladka666
Raczkowanie

GG do czekoladka666
Dot.: szukam dobrych duszek...

Hej Ago
z chcecia bym Ci pomogla bo uwielbiam spacery a sama nie wiem z kim na nie chodzic Niestety jestem z Wawyszkoda ze nie mieszkamy blizej siebie.
Spacery Gora!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam,Iza
czekoladka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-10, 21:53   #3
mimuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EDWINKA85 Pokaż wiadomość
hej wam ,

Sama nie wiem po co to pisze , tez sie zastanawiam czy to ma jakis sens , czy nie bedzie to glupie ...

ale jak juz zaczelam to powiem o co chodzi.

Jestem Aga, mieszkam w Krakowie , mam 22 lata.Od 7 lat jestem osoba niepelnosprawna ruchowo ,poruszam sie o kulach,przez to przybylo mi pare kilogramow tu i owdzie Tak naprawde praktycznie cale dnie spedzam w domu , gdyz mam zaburzenia rownowagii a zeby wyjsc gdzies na miasto to potrzebuje czyjejs reki do pomocy.Moze znalazla by sie jkas kolezanka , najlepiej z Nowej Huty ktora by mi czasem pomogla isc np na spacer ?Nie mam chyba motywacji by samej tez cwiczyc w domu , a razem to jakos razniej.No i motywacja sie znajdzie Wiec nie wiem co teraz ... zastanawiam sie czy beda jakies odpowiedzi , jak nie to trudno ..pozdrawiam

Aga

Hej Aga,

Szkoda, że na razie nikt się nie znalazł z Krakowa. Ja niestety jestem z Poznania Też chętnie bym Ci pomogła, bo sama walczę z nadwagą. Spacery też lubię. Szczególnie w Krakowie Może póki co poszperaj w internecie i znajdź jakie ćwiczenia mogłabyś wykonywać w domu. I zaglądaj do nas, może to rekompensuje Ci brak spacerów ale za to humor na pewno się poprawi
mimuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-11, 08:48   #4
EDWINKA85
Raczkowanie

GG do EDWINKA85

Dzieki dziewczyny za to co piszecie Samej to jakos mi brak motywacji by cwiczyc , niestety, szukam jakiejs towarzyszkiMoze ktos bedzie mial jakies checi , to piszcie
EDWINKA85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-11, 10:12   #5
mimuszka
Raczkowanie

Edwinka, każda z nas ćwiczy sam dlatego jesteśmy tutaj. Ja na przykład ćwiczę w domu codziennie na orbitreku. Przed telewizorem albo przy muzyce. Motywację możesz znaleźć gdziekolwiek, a z doświadczenia wiem, że dużo częsciej razem z kimś jesteśmy skłonni pójsc na kawę i ciastko niż na spacer Moja siostra jest fizjoterapeutką z niezłym stażem. Jeśli chcesz mogę podpytać ją o ćwiczenia dla Ciebie. Ale pewnie musiałabym znać więcej szczegółów, żeby jej zakreślic sytuację. Może to Cię zmotywuje? Jeśli jesteś zainteresowana wyslij mi prywatną wiadomość.

Pozdrawiam.
mimuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości