|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nadruki na koszulki
Możecie podać mi linki, lub wkleić różne fajne, śmieszne, kolorowe lub czarno-białe wzory nadruków na koszulki. Tylko, aby były same wzorki, a nie z koszulką, ponieważ będzie to wyglądało bez sensu na koszulce, a chciałabym sobie zrobić jakieś fajne T-shirty na lato
![]() Najbardziej chciałabym koszulkę z napisem : ,, księżniczka szuka księcia'' - doda taką ma. Jeśli był już taki wątek, to proszę o wklejenie linku, bo ja nie mogłam znaleźć.... xD Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nadruki na koszulki
a możesz zdradzić jak chcesz zrobić bo sama chciałam się w to bawić
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam ( siostra gdzieś kupiła ) taki specjalny papier właśnie, żeby naprasować coś na koszulkę/poduszkę lub inne rzeczy. (Zrobiłam 2 naprasowanki ze zdjęciem na poduszkę, trzyma się ładnie, ale jeszcze prane nie było... xD ) Na początku trzeba mieć jakiś obrazek/napis/zdjęcie ( czego szukam, a znaleźć nie moge... ) potem to wydrukować na tym papierze, a potem żelazkiem przyprasować. Jakbyś znalazła jakiś śmieszny obrazek, napis itp to wklej link
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
haaa u[ierzesz to raz i zobaczysz jak bedzie wygladac.. ;/
tragedia jeszcze jak jest dosc male to ok, ale jak duze, to zapomnij zeby bylo ladnie i dlugo. gniecie sie i peka, a jak drukowane atramentowa to umie kolor puscic i sie rozlac naprawde duzo eksperymentowalam z tym i powiem Ci ze bardziej sie oplaca zaniesc gdzies zeby na sicie to zrobili |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najlepiej sobie zamówić nadruk na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Możesz zaprojektować w sklepie internetowym <reklama> Mają koszulkomat w którym wystarczy wgrać zdjęcie jakie chcesz. Koszulka z własnym nadrukiem nie jest droga i dobra jakoś szybkie wykonanie. Polecam!!! <reklama>
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-11-01 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja jestem za zamówieniem gotowych na alegro lub w skelpie stacjonarnym w mieście niż koszulkę z nadrukiem zamawiać, ponieważ drożej wychodzi. No chyba że nie chcesz się bawić w takie coś to dużo ofert w necie jest z takimi koszulkami wystarczy w gogle wpisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Mam różne doświadczenia z tak zwanymi „wprasowankami”, albo były nietrwałe i znikały w praniu, albo po kontakcie z żelazkiem (nawet w niewielkim stopniu) uszkadzały się wyglądając zwyczajnie źle… Więc odradzam takie praktyki w domu, szkoda nerwów, czasu, pieniędzy na koszulki, specjalne kartki i czyszczenie żelazka;|
Chciałam zrobić taki prezent koledze z okazji urodzin, lubi gadżety i nieprzeciętny wygląd, a taka koszulka zwraca na siebie uwagę, jest oryginalna, czyli pomysł był strzałem w 10 ![]() ![]() ![]() ![]() Zakupy bajecznie proste, żadnych rejestracji z milionem głupkowatych pytań, same konkrety. Realizacja w oka mgnieniu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez desert_r0se Czas edycji: 2013-11-08 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.