|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Fiołki +granat-mocniej
Powiem tak
![]() - Im zdjecia ciemniejsze tym lepiej oddaja kolor - oddaja kolor dosc dobrze ale bylo ciemniej w realu-intensywniejsze kolory jeszcze byly. Tylko oczka- twarz do zdjec sie nie nadaje w ogole ![]() Zaraz dam liste kosmetykow. Oczka: Dermacol pod oczy i troche na powieki. Tusz SuperShock Avon-jak na razie moj najlepszy tusz. Paletka "Swiat Kobiet" + kieszonkowa Ruby Rose- fiolety- w sumie 3 odcienie Kredka czarna Oriflame Visions Eyeliner "Stylo" Oriflame- czarny(ciezko mi nim narysowac prosta kreske-ucze sie dopiero) Zdjecia nieco rozjasnione->http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...95&postcount=3
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2008-04-18 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiołki +granat-mocniej
Czesc 2
PS:chcialabym napisac ze oczka malowalam 45 minut
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ilonka makijaż bardzo ładny, w końcu odważyłaś się na mocniejszy akcent na oczach
![]() ![]() BTW widzę, że jesteś zadowolona z nowego tuszu AVON? Ja tak przeciętnie go oceniam, moim zdaniem szczoteczka jest za duża i ciężko wykonać nią precyzyjne ruchy i wytuszować dokładnie najbardziej skrajne rzęsy... ale może tylko ja sobie z nim nie radzę...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak robilam normalne z lampa to z fioletu byl roz-jasniutki ![]() Ja jestem zadowolona z tego tuszu ale moze dlatego ze zawsze jechalam na badziewnych tuszach ![]() SKlejaly i w ogole ale na codzien mi to nie przeszkadzalo. Najlepszym tuszem jakim uzywalam byl Masterpiece siostry -podobny efekt do SuperShocka ale bardziej mokry. A z tego jestem zadowolona ale na poczatku byl bardziej mokry-juz podsycha. I troche trzeba sie nameczyc by pomalowac dolne rzesy-z gornymi idzie duzo lepiej. I 1 warstwa daje bardzo lekki efekt -2 duzo lepszy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten jest najlepszy dotyczas- ale nie uzywam go nacodzien-od makijazu na MM do makijazu -czyli 2 razy w tygodniu max ![]() Ostatnio na dzien wcale rzes nie maluje albo badziewiakow uzywam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Naprawde pieknie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Fiolet i zielen to moje ulubione kolory w makijazu ![]() PS: i nie pisac ![]() ![]() Ciesze sie ze sie podoba ![]() Z twarza by to najlepiej wygladalo,wkrotce pokaze calosc.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No ślicznie wyszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Też bardzo polubiłam ten tusz, wg mnie szczoteczka jest ok. Podoba mi się ten fiolet na Twoich powiekach, ładny kolorek i nareszcie mocniejszy akcent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To widac ze ten tusz ma i przeciwnikow i zwollenikow ![]() ![]() Dziekuje ![]() Niestety w ten weekend raczej nic wiecej juz nie zmaluje i nie pokaze ![]() Dzis beda goscie i jutro tez- i male dzieci a do makijazu potrzebuje swietego spokoju ![]() Ale nowe pomysly mam i chyba wkrotce pokaze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia okropne, za to zawsze będą baty. Ale wreszcie widzę podkreślone oko. Rzęsy wyglądaja super. I cień nie jest przejrzysty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pisalam- ciemne zdjecie najlepiej oddaja kolory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() To byly 3 odcienie z 3 paletek(2 fiolety + granat) Wklejam fotke-zaznaczylam to
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ciezko powiedziec.
Kupilam na allegro u tej allegrowiczki->http://www.allegro.pl/item341787365_..._hb_606_4.html Obecnie widze ze ma te paletki ale z fioletem nie ma ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.