|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak rozjaśnić włosy ?
Chciałam się poradzić jak najlepiej rozjaśnic włosy ale nei che za bardzo isc do fryzjera. Mam ciemne włosy ( ciemny brąz) i chciałambym je ufarbowac na o wiele jasniejszy kolor mniej więcej Cynamonowy albo Karmelowy cos koło tych kolorów. Myślałam nad tym żeby je rozjasnic najpierw jakims rozjasniaczem a później pofarbować daną farbą ale boje sie ze później farba szybko zejdzie albo włosy po rozjaśnieniu nie bedą chciały się dobrze pofarbowac. Jeśli mozecie to poradźcie mi cos ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak rozjaśnić włosy ?
Też jestem ciekawa, czy jest może jakiś inny sposób? Bo przecież rozjaśnianie bardzo psuje włosy, a ja na dodatek je prostuje...
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Przy ciemnym brązie na pewno trzeba użyć dość mocnego rozjaśniacza. Żeby włosów nie zniszczyć polecam wybrać się do fryzjera lub użyć droższych, profesjonalnych produktów. Inaczej włosy mogą się bardzo zniszczyć, a sama farba nie rozjaśni ich na tyle, aby wyszedł oczekiwany kolor.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja rozjaśniaczem strasznie zniszczyłam więc odradzam... ale kiedyś jeszcze jak byłam w gimnazjum to pamietam, że kupiłam taki rozjaśniacz w sprayu... i nie zniszczył wogole włosów... a kolor wyszedł mi właśnie tai karmelkowy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.