|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
łuszczenie sie kremu?
Mam dosc dziwne pytanie...
Jak nakladac krem na buzie?:P Pytam bo prawie zawsze gdy naloze sobie krem to ppotem jak reka przejade po policzku lub czole to mi sie robia kulki... I to nie jest brud! :P |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: łuszczenie sie kremu?
Albo kosmetyk jest kiepskiej jakości i nie wchłania się dobrze, albo za dużo nakładasz :0
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
a moze masz poprostu przesuszona luszczaca sie skore i dlatego sie tak dzije po nalozeniu kremu ja tez tak kiedy milam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Niektóre cery nie lubią się z niektórymi kremami i kremy się wtedy rolują. Moja cera nie lubi się z marką Vivhy, podobne wrażenie ma moja mama i kuzynka. Natomiast moze być to wina kosmetyku, który stosujesz przed kremem, np. płynu micelarnego albo tonika. Czasem to połączenie daje efekt rolowania. No i trzecia przyczyna - niektóre kremy lubią się rolować. I tyle.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
jezeli mi sie krem "roluje " to znak ze czas na peeling
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Nie sadze by byl zlej jakosci bo to iwostin
![]() Poza tym nie sadze ze to zalezy czy cera lubi czy nie lubi bo raz sie roluje raz nie ![]() MoZe faktycznie czas na pealing:P Jak to nie to to nie wiem :p |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis rano poprosilam matke zeby minalozyla, zrobila mi to wklepujac. Teraz ponownie sobie sama wkle3palam i tez nie roluje. Ale pealingtez sobie zrobie, slyszalam ze z cukru sa dobre wiec zrobie miksture
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.