|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kosmetyki w salonach fryzjerskich
Witajcie
![]() Od razu przepraszam, jeśli taki temat już był, ale nie mogłam znaleźć podobnego. W sobotę byłam u fryzjera, miałam po nim super lśniące, ładnie układające się i lekkie włosy, ale w momencie gdy pani nakładała mi na włosy specyfiki, jak matołek jeden, bardziej skupialam się na tym, żeby mnie nie za krótko ścięła i nie spytałam się co używała ![]() ![]() Miałam nakładaną po myciu odżywkę, po niej chyba jakiś krem modelujący no i na końcu lakier. Możecie mi podpowiedzieć co to mogło być? Tzn kosmetyków jakich firm fryzjerzy używają do przy modelacji włosów? Napewno Farouk, ale co jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki w salonach fryzjerskich
jest mase firm, ktorych uzywaja fryzjerzy. Nie lepiej isc i zapytac fryzjerki na jakich produktach pracuja?
Moze to byc goldwell, l'oreal, matrix, kadus, wella i wiele innych...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Olcik18 dziękuję za odpowiedź.
Już wiem co to było - do stylizacji Liquirizia (żel z ekstraktem z żywicy), przeszukałam google, allegro, ale nic nie znalazłam. Chyba będę musiała przejść się do fryzjera na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
byłam kiedyś w salonie Farouk. Czy moż emi ktoś powiedzieć co to jest za lakier Farouka który tak przyjemnie pachnie lekko jak zielona herbata..czy palma? tak śliczniutko lekko świeżo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.