![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Czy byłyście kiedyś potraktowane przedmiotowo?
No właśnie, byłyście? Dawałyście nauczkę,obmyślałyscie zemste,czy też rozpaczałyście?
Ja pamiętam historię sprzed kilku ładnych lat,gdy byłam jeszcze młoda. Poznałam się z chłopakiem. Miły, sympatyczny,zabawy,myślał am: ideał. Oczywiście spotkania,a potem bliższe kontakty.... Trwało to ok 1,5 miesiąca. Zaniepokoiło mi nie,ze nie chce rozmawiać o przeszłości, tj. z kim był itd. Ale ja, nawina,nie nalegałam,byłam zaślepiona miłością do niego. ![]() Byłam młoda,głupiutka,ale z czasem przeszło.Dziś jesteśmy tylko na "cześć" Wzięło mnie tak na wspomnienia i ogolnie na założenie tego watku, ponieważ własnie dziś moja przyjaciółka dowiedziała się,ze została wykorzystana w podobny sposób.Tylko,że ona spotykała się z facetem, w wieku prawie 30 lat.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy byłyście kiedyś potraktowane przedmiotowo?
owszem ,
byłam z pewnym chłopakiem , on zaproponował mi chodzenie ja sie zgodziłam ,dla mnie był wspaniały, cudowny taki oh ah;/ myslałam ze to cus na dłuzej bedzie bo zapowiadało sie cudnie i nagle po jakis 3tygodniach on stał sie taki jakis dziwny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i teraz do sedna co sie okazało .. ze założył sie z jednym kolega o to który pierwszy zacznie ze mna chodzic ![]() wygrał zakład i tyle z jego strony .. aha jeszcze napisał mi czy możemy zostac kolegami czy przyjaciólmi ,ze sie spotkamy kiedys jak koledzy po czym od tamtej pory ani razu sie nie odezwał ![]() ![]() ![]() były łzy, smutek,żal ale teraz juz to wszystko mineło ![]() ![]() eh stare dzieje na szczescie
![]() |
#3 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
chodziłam kiedyś z jednym chłopakiem w którym byłam bardzo zakochana.spotykaliśmy się jakieś 3 miesiące, i ostatniego dnia wakacji napisał mi smsa że to koniec,że zaczyna się szkoła,że nie będzie czasu bla bla bla.ale ja nadal byłam w nim zakochana i po zerwaniu czasem,po imprezie dochodziło do jakichś sytuacji intymnych między nami,pomimo że ja miałam już innego chłopaka. trwało to właściwie 4 lata.aż do ostatniego razu-sytuacja standardowa,po imprezie wylądowaliśmy u mnie.całujemy się,oral itd.
![]() no i on już skończył u mnie w buzi,po czym spojrzał na zegarek,powiedział że musi już iść,ubrał spodnie i poszedł.bardzo podle się czułam ale dzięki temu odkochałam się na dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Temat wręcz idelany dla mnie
![]() Jakiś czas temu miałam wrażenie,że przez ostatnie 5 lat krąży w okół mnie jakieś fatum - spotykałam samych dupków... A więc opowiem Wam moją historię w skrócie: 1-szy chłopak i pierwsza Wielka miłość: myślalam, że jest we mnie równie zakochany jednakże okazało się po 2 tygodniach, że wciąż zależy mu na byłej... Tak więc nastąpił koniec... 2gi : poznałam go na pewnej imprezie, choć było to tylko zauroczenie, myślałam, że może być coś z tego więcej. Spotykaliśmy się może przez miesiąc, nie potrafił mi powiedzieć czy chce ze mną być czy też nie... W każdym razie nawijał wciąż o swojej EX, i jak to go zdradziła po 2óch latach związku... Zapomniałam wspomnieć, że wystawił mnie 4 dni przed moją 100dniówką ![]() 3ci przypadek: początek studiów, facet z mojej grupy - zbliżyła nas impreza integracyjna. Prawił mi ciągle komplementy itd. Po jakimś tygodniowej znajomości stwierdził, że chce ze mną być, jednak dowiedziałam się, że ma dziewczyne. On twierdził, że go zdradza ale się z nią nie rozstał, bo gdy ona dowiedziała się o mnie zadzwoniła do niego, że popełni samobójstwo gdy od niej odejdzie. ![]() 4ty: Kolejna znajomość imprezowa(najlepsze, że przepowiedziała mi ją wróżka ![]() 5ty: Dalszy ciąg w UK. Anglik znaliśmy się wczesniej bo wpadał do mnie do pracy, potem natkneliśmy się na imprezie. Razem się bawiliśmy itd. ![]() ![]() 6ty Tym razem szkot. Którym byłam bardzo zauroczona ![]() ![]() 7my Przyjaciel mojej znajomej. Bawiliśmy się razem na imprezie wiedziałam, że ma TŻke jednak on twierdził,że już jej nie kocha. Spotkaliśmy się może z kilka razy, twierdził, że jest mną zauroczony - a gdy on wpadł do tej znajomej to powiedział jej, że nie ma zamiaru zerwać ze swoją dziewczyną, tylko ja go uwodzę!! 8smy Chłopak w którym byłam prawie zakochana, myślalam inteligentny zabawny, dojrzały. Spotykaliśmy się kilka razu... Jednak po czasie powtórka z rozrywki, kocha inną i jedzie do niej do Hiszpanii, bo stamtąd ona pochodzi. Było to z pół roku temu, a nadal go tu widzę ![]() 9ty Zanim się z nim spotkałam zrobiłam sobie 4 miesięczną przerwę stwierdziałm, że mam dosyć wszystkich facetów. Kolejny Anglik, który stwierdził, że mógłby się we mnie zakochac. ![]() Przepraszam, że tak się rozpisałam, musiałam to z siebie w końcu wyrzucić. Choć to tylko przypaki które najbardziej utknęły mi w pamięci. Jednakże było ich więcej... I właśnie wszyscy traktowali mnie przedmiotowo, aby znaleźć pocieszenie, lub pójść do łóżka(choć z nikim się tak na prawdę nie przespałam bo byłam dziewicą ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Nastazja... tak mi przykro, naprawde szczerze jest mi przykro. Poprostu przyciagasz takich drani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz bardziej pozytywnie. Jakiś czas temu, na portalu nasza-klasa, nawiązałam kontakt z moją pierwszą miłością(czyli z chłopakiem nr1 ![]() ![]() ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
NaStazJA- bardzo mi przykro.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja byłam w sytuacji odrotnej - przez 8 miesięcy byłam tą złą, "zimną suką" która bawiła się uczuciami. Po kilkuletnim związku, zdradach i upokorzeniach odegrałam się na niemałej ilości facetów. Teraz wiem, że było to niesamowicie nieprzemyślane z mojej strony, ale wtedy każdy mezczyzna był dla mnie tylko nic nie wartym samcem, który myśli tym co ma w spodniach. Na szczęscie - przeszło mi i kocham od nowa
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ojj tak zdarzyło mi się...Byłam bardzo zakochana, aż tak bardzo że mu się oddałam, przeżyłam z nim swój pierwszy raz...A po wszystkim on mi mówi że ma dziewczyne i żebyśmy potraktowali to jako przygode
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
niestety i ja dołącze...pierwszy powazny chłopak ja mialam 18 lat on starszy 2 lata...po miesiacu znajomosci poszedł do wojska...ale tak sie złozyło ze jak przyjzezdzał na przepustki to sie spotykalismy i zaczelismy byc ze soba...ja zakochana po uszy...ale przestał stopniowo sie odzywac...jak przyjezdzał an prezpustki nie widywalismy sie...wkoncu ja sie zdenerwowałam i postawiłam sprawe jasno ze koniec z nami...mimo ze czułam cos do niego...ok przyjoł to bez zadnych ale...pozniej dowiaduje sie od wspólnej znajomej ze on wielce oburziny ze zerwałam...ale pff niech sobie mysli co chce...za jakis czas znow sie zeszliśmy...było pieknie cudnie 2 miesiace po czym on przestał sie odzywac...nagle...jeszcze dzien wczesniej sie umawialsmy ze sie spotkamy a on tego dnia nie odzywa sie ani nic...o umówionej godzinie nie ma go...nie odbiera telefonów...dopiero w nocy pisze smsa ze chce byc sam ze mu zle i wogole...pomyślalam ze cos sie w domu stało...ale nie...poprostu zaczoł sie spotykac z siostra kumpla...po co mu ja byłam...ale najlepsze jest to ze przyznał mi sie sam dom tego kiedy po raz kolejny chcial wrócic...pffff marzenie...
i zdarzenia z ostaniego roku...dwóch kolesi...chcieli dziwke ze mnie zrobic...jeden...nie chciałam mu zrobic "loda" to przestał sie odzywac...pfff kij ci w oko...drugi duzo młodszy odemnie...nalegał zebysmy sie mochali ze soba...ja pewna nie byłam ale ok...a on jak ten poprzedni przestał sie odzywac...po kilku miesiacach dowiedzialam sie ze sie zarecza no ok wolny jest...aon dosłownie godzine pozniej pisze mi smsa czy mozęmy sie spotkac bo on nadal mnie kocha i chce ze mna byc...mało wtedy nie umarłam...mało brakowało a skończyłoby sie to bardzo źle... to napisałam referat no no no... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety zdarzają się dranie, dlatego w mojej głowie rodziło się wyobrażenie, że chyba innego rodzaju facet nie istnieje bo ciągle napotykałam na ten sam typ. Jednak zawsze była ta nadzieja, że może kiedyś w końcu napotkam "normalnego gościa" i bez zobowiązań.... Choć nigdy nie przyszło mi do głowy aby na kimś się odgrywać, ze względu na moje niepowodzenia. Jednak mam nadzieje, że tym razem wszystko się w końcu ułoży, na dobre...
A przy okazji wiem, że ile kobitek zwłaszcza Wizażanek ma ten problem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam i czytam,to zastanawiam się,skad inne kobiety/dziewczyny biorą tych "normalnych"facetów.. .
Mnie sie zdarzyło raz-przez ponad rok facet mnie zwodził,pisał słodkawe smski,potrafilismy "rozmawiać"na gg na różne tematy...kilka razy chciał do mnie przyjechać(w wiadomym celu),potem ja go zapraszałam(głupia),ale na szczęście nie mógł...a kiedy stałam się wolna i bez zobowiązań,powiedział mi wprostże nie będzie się do mnei odzywał,bo...raz go jedna rzuciła i boi sie znów zostać skrzywdzonym...Rok go pocieszałam i podnosiłam an duchu,po czym mnie tak olał...do dzis,jak go widzę,widze w jego oczach żal...A ja się cieszę,że tak si skończyło ![]() Nastazja nie wiem co gorsze,trafiać na dupków czy na tchórzy,którzy nie wiedzą czego chcą...od 2lat trafiają mi się właśnie egzemplarze niezdecydowane...a kiedy zasugeruję coś typu kawa czy normalne koleżeńskie spotkanie,od razu widze przerażenie w oczach,dostaję odmowę...i przez kolejne miesiące "egzemplarz"odstawia szopki z obserwowaniem mnie i spoglądaniem tęsknie w moją stronę...coraz częściej się zastanawiam,czy to ze mną nie jest coś nie tak...Moze powinnam czekać x miesięcy,aż sam sie odważy,ale jak widze takie niezdecydowanie i bojaźń,to...[chyba musiałam się wygadac,bo ostatni przypadek nadal we mnie tkwi...] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Widzę,ze dużo Wizażanek miało do czynienia z takim typem/typami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
tak ja byłam .., trche alko.. jeden wieczór spedzony z chlopakiem przez ktoeego sie cielam... bylo milo..bylo bardzo milo.. na drugi dzien bylo gadanie " to byla pomylka..nie wiedzielismy co robilismy" sory ja wiedzialam... i bardzo chcialam spedzic z nim taki wieczor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wielu spotkałam,ktorzy chcieli tylko sexu.. Wysiłki,starania... A jak nic z tego nie bylo to juz im sie staran odechciewalo.. Nie ma to jak traktowac dziewczyne jak zabawke do sexu,tylko i wylacznie jako obiekt sexualny.. Ile takich "taboretow" po swiecie chodzi..
![]() |
#18 |
BAN stały
|
nom dokladnie ;p bardzo dobrze Lenka ich nazwalas
![]() tak smao u mnie caly rok z anim "latalam" w sensie z emi sie pododbal.. jeden wieczor i koneic..;/ a myslalamz ecos bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
nom..;/ juz o tamtym zapokmnialam..kuurcze jak nie tamten to nowy przyszedł..i mii siedzi w głowei
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
wiem wiem ;p juz teraz wiem ;] "jak cos pojdzie nie tak" juz poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
ja jej osobiscie nie lubie..od keidy pamietam ona nie miala nigdy chlopaka;/ on jakos nia sie zainteresowal..a ona wyfaje mi sie ze nie tak bardzo jak on..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a niektóre dziewczyny same chcą być tak traktowane.. i tego pojąc nie mogę..
![]() |
#27 |
BAN stały
|
niektóre dziewczyny sa gorsze od facetów..same sie pchają...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Od jakiegoś czasu właśnie tak się czuję traktowana
![]() ![]() ![]() ![]() Tak mi z tym źle ![]() ![]() ![]() ![]() Już straciłam nawet nadzieję, że spotkam normalnego faceta, któremu będzie zależało na MNIE, a nie na moim ciele! Czemu ten świat jest taki niesprawiedliwy...z chęcią bym odizolowała się od niego... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Nie bylam tak traktowana na szczescie...
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.