|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem
Mam proste włosy. Jednak koncówki włosów lekko krecą mi się na boki gdy ma isc na oczy. Gdy ułoże grzywke tak ze nie idą mi na oczy są proste. Co zrobic zeby koncówki grzywki były wciąż proste mimo tego że idą na oczy?
ZEDYTOWALEM CAŁĄ WYPOWIEDZ ZEBY BYŁO LEPIEJ O CO CHODZI Edytowane przez Xenak Czas edycji: 2008-05-02 o 20:28 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem
A po polsku?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Mam proste włosy. Jednak koncówki włosów lekko krecą mi się na boki gdy ma isc na oczy. Gdy ułoże grzywke tak ze nie idą mi na oczy są proste. Co zrobic zeby koncówki grzywki były wciąż proste mimo tego że idą na oczy?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Myśle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wyprostowanie tych koncowek i utrwalenie jakism srodkiem do prostowania lub lakierem ale z daleka zeby sie nie posklejały. Jesli nie chcesz prostowac to rob to co ja gdy nie chce mi sie prostowac po wysuszeniu. ukladam i rozczesuje wlosy bardzo dokladnie gdy susze i na to lakier i jest cacy
jak to nie pomoze to zapytaj w drogerii o jakis srodek na niesforne kosmyki :PPowodzenia:P
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź, zaraz spróbuje zrobić tak jak mówisz i zobaczymy jakie efekty będą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

jak to nie pomoze to zapytaj w drogerii o jakis srodek na niesforne kosmyki :P