|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja kolej.
Chciałabym coś zmienić, szczególnie we fryzurze. Naturalnie moje włosy były szaro-mysie ![]() ![]() Na zdjęciu jestem w "stanie surowym" ![]() Jeśli mogę prosić o propozycje zmian photoshopowo, będę bardzo wdzięczna ![]() PS. Różowy odpada ![]() Pozrawiam! Zapomniałam o zdjęciu , przepraszam że dodaję je w nowym poście. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-04 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: poradźcie :)
co byś powiedziała na grzywke?
![]() ![]() co do makijażu to proponuje róż/brązer jak dla mnie potrafi czasami zdziałac cuda ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Uważam,że czarna kredka i czarny tusz stanowiłyby super oprawę dla Twoich niebieskich oczu
![]() A co byś powiedziała na włosy cieniowane do ramion,a do tego grzywkę?Jesli są cienkie,to sprawią wrażenie,że jest ich więcej.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Taki makijaż zdecydowanie pokreślilby Twoje oczy i nie bylby krzykliwy moim zdaniem, nie sądzę że bylby za ciemny do Twoich oczu, taki kontrast podkreslil by ich walory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Z ciemnobrazowych cieni rowniez bym zrezygnowala, dalabym jakies jasniejsze moze bezowe, ktore rozswietlilyby spojrzenie, a fryzure pocieniowalabym na calej dlugosci, moze jakas grzywka na bok...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a ja bym Cię widziała w jakiejś krótkiej sportowej fryzurce nie wymagającej układania, a i włosy przez częste podcinanie by Ci się wzmocniły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.