|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() pomożecie? ;>
Już od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad metamorfozą, i niewątpliwie wasza pomoc będzie tu nieoceniona
![]() 1. Jak się opalasz - ciężko - najpierw na czerwono. Odcień opalenizny jest złotawy (może nawet troche żółty? -.- ) 2. Kolor oczu - chłodno-niebieskie, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, mają jasne plamki, oprawa oczu raczej zdecydowana. 3. Piegi - występują, są złotawe ciepłe 4. Cera - złotawy ale też jasny (wydaje mi sie, że jestem strasznie blada:P) Rumienie sie na czerwono chyba. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny brąz. 6. Kolor ust jest różowy. 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? wszyscy mi mówią że dobrze mi w pomarańczowym :P .. osobiście lubie fiolety, czerwienie... i oczywiscie kolor czarny (w ktorym chyba zle wygladam ale coz:P) zle sie czuje w zieleniach, brązach... no to chyba na tyle. z góry dziękuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pomożecie? ;>
ladna buzia i wloski az prosza sie o zmiane
![]() a ja bym chyba w ogole zaszalala wiosennie i zmienila kolor na maxa.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuje, ale fryzurka którą zaproponowałaś jest bardzo krótka :P chyba boje sie aż takiej zmiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ach,to zmienia postac rzeczy,jesli chcesz zapuszczac dalej.szukamy w dlugich
![]() http://www.salonfryzur.pl/fryzjerstw...ria/photo/1168 i kolorek tez jest fajny
![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-05-06 o 14:41 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Sredni, orzechowy blond + opalic sie ladnie... Proponuje grzywke na bok - mocno zebrac z jednej strony i zrobic ladna grzyweczke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
juliae myslisz ze pasowalaby mi grzywka na cale czolo? ;>>
Cinderella Girl < masz moze jakies fotki z takim kolorkiem? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
sredni orzechowy blond to mnie sie wydaje bardzo podobny do obecnego kolor,no i grzywka na bok zebrana,to tez chyba podobnie,do tego jak jest...nie duza to metamorfoza by byla.
ja tez nie polece do fryzjera z pierwsza propozycja jaka sie trafi,ale fajnie jest posluchac opinii.a te sie roznia zawsze. ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura14615.htm
może taka fryzurka?? A co do włosów myślę że możesz je przyciemnić na średni blond. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
no ta fryzurka jest fajna, i jej kolor też, tylko że jak narazie każdy radzi tylko zmiane odcienia blondu, hmhm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Marta,a moze by zaszalec z czyms takim?
http://www.salonfryzur.pl/fryzjerstwo/galeria/photo/400 fryzurka moim zdaniem jak dla ciebie,a kolor jasniejszy,nie tak gleboki i kilka jasnych pasemek?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zobacz jak ladnie graja z soba takie w sumie dwa rozne kolory.masz teraz blond,wiec mozesz sobie pozwolic na zmiane koloru,jesli nie na calosci,to choc na pasemka.dla mnie bomba
http://www.salonfryzur.pl/fryzjerstwo/galeria/photo/669
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
oooooo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
fajnie,ze cos moglam pomoc.szkoda,ze co do samej siebie tak lekko mi nie idzie
![]() bedzie ci swietnie w tej kombinacji,jesli sie zdecydujesz,koniecznie wpadnij i wklej fote!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.