|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L`Homme Yves Saint Laurent design by Jean Nouvel (for men)
Chyba pierwszy raz się tutaj udzielam, ale zmusiło mnie do tego dwóch mężczyzn
![]() Otóż wczoraj TŻ zaciągnął mnie do Sephory żeby znaleźc dla siebie zapach. Nie mając żadnego rozeznania, sięgając po kolejne flakony kierował się... wzrokiem ![]() L`Homme Yves Saint Laurent design by Jean Nouvel (for men). Był to już n-ty wynaleziony przez niego zapach, więc ja już nic nie czułam. A TŻtowi zapach spodobał się baardzo. Poprosiłam ekspedientkę o próbkę żeby powąchać później. Przy okazji próbka wpadła w ręce mojego Taty i też mu się zapach niesamowicie spodobał i już chce zamawiać od zaufanego hurtownika. Ale tu pojawia się problem. Hurtownik (hutrowniczka? ![]() Niestety nie wpadliśmy na to żeby to sprawdzić od razu w Sephorze, chociaż ja już i tak nic bym nie poczuła. Może Wy wiecie jak to z tymi zapachami jest? To jest to samo czy już zupełnie co innego?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: L`Homme Yves Saint Laurent design by Jean Nouvel (for men)
to ten sam zapach tylko w wersji limitowanej
swoją drogą piękny, nienachalny, elegancki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm.
Ten flakon mi się .... ekhm .... kojarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś w tym jest - jak sam projektant mówi
"chciałem nadać mu oczywisty kształt, który z łatwościa pasowałby do męskiej dłoni, który jednocześnie pobudzałby wiele innych aspektów jego wyobraźni", "kształt symbolizuje pełną męskość, natomiast szkło ma świadczyć o jej kruchości i delikatności" szugar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja popatrzyłam i w pierwszej chwili 'co to za probówka?' (czarna zakrętka zlała się z czarną półką w Sephorze), potem już mówiłam o śrubie
![]() ![]() PS. ma może któraś z Was zdjęcie kartonika L'homme? bo ja znalazłam zdjęcia kilku różnych i nie wiem które to powinny być
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Szkło w design by powinno być zdecydowanie mocne - obawiam się, że ktoś może zrobić sobie krzywdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.