|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje konkretnej zmiany!!
Witam!
To mój piewszy wątek ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Opalam się na brązik...baaaardzo szybko ![]() 2. Kolor oczu - w zime niebieskie w lato zielone ![]() ![]() 3. Piegi - brak ![]() 4. Cera - raczej ciemniejsza, coś jak oliwka karnacja ale taka jakaś bez wyrazu ![]() ![]() 5. Naturalny kolor włosów - ciemny brąz ze złotymi refleksami ![]() ![]() 6. Kolor ust - hymmmm.... coś jak koral 7. W jakich kolorach czuję się dobrze?? Chyba we wszystkich ![]() Przepraszam za takie zdjęcia ale aparat pożyczyłam i nie mam jak zrobić nowych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuje konkretnej zmiany!!
może zacznij poprostu od grzywki! ale nie takiej małej jak masz, tylko bardziej widocznej. nie prostej, tylko skośnej, takiej sczesanej na bok. myślę że skoro masz podłużną twarz to dobrze ci zrobi skrócenie włosów(długie ją optycznie wydłużają). może taka fryzurka hmmmmm jakby to wyjaśnić. niesymetryczna. z jednej strony z przodu dłuższy ząbek(od strony grzywki), z drugiej krótsze włoski. ktoś ma podobną wizję??
koloru nie zmianiaj, jest ładny. mozesz spróbowac dobrać sobie kolory make up'a i ciuchów w jakich ci będzie najlepiej. proponuję najpierw obczaić oliwkę(strój,nie make up bo masz niebieskie oczy),pastelowy róż i brudny róż ale juz ten ciemniejszy i beż ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuje konkretnej zmiany!!
vainilla dziękuje za odpowiedz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.