|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krynica Górska
CZy polecacie to miejsce na wyjazd w lutym na narty? Czy możecie polecic mi jakiś dobry i niedrogi pensjonat z wyżywieniem? Czy jest tu co zwiedzać? Są jakieś fajne sklepy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krynica Górska
No sklepów fajnych to tam raczej nie ma, bo to mała miejscowość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krynica Górska
Mogę polecić pensjonat Aria. Zatrzymuję się tam za każdym razem kiedy jestem w Krynicy. Cena zależy od terminu pobytu, zazwyczaj płaciłam 50-60zł za 2 osoby. W lutym może być drożej. Zajrzyj na strone www.krynica.pl tam jest baza noclegowa i podział wg cen.
Co do atrakcji - można wybrać się na lodowisko i tory saneczkowe. Zwiedzić możesz np Muzeum Nikifora. Fajnych sklepów nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Krynica Górska - atrakcje, ciekawe miejsca...
Zakładam ten wątek, ponieważ mam nocleg 'prawie darmo' u dalekiej rodziny i zero planów na wakacje. Razem z moją paczką zastanawiamy się czy nie pojechać tam, tylko czy to nie jest przypadkiem typowo uzdrowiskowe miasteczko gdzie atrakcje kończą się na rozlewni wód i parku po którym przechadzają się same starsze osoby? Jest tak jakieś 'miasto' (w znaczeniu osiedle), na którym są jakieś interesujące rzeczy jak w normalnych miastach - typu kluby, miejsca typowo rozrywkowe? Czy nie jest tam mało młodych ludzi? Czy tam w ogóle jest co robić i czy są jakieś atrakcje oprócz Góry Parkowej? Czekam na odpowiedzi
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krynica Górska - atrakcje, ciekawe miejsca...
Byłam tam mając 4 lata więc za dużo nie podpowiem co do rozrywkowości miejsca, pamiętam tylko tyle, że było tam naprawdę pięknie, cały czas mam te widoki przed oczami ja bym korzystała xD no i ta gondola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krynica Górska - atrakcje, ciekawe miejsca...
dziękuje Ci bardzo!
![]() jednak z wyjazdu chyba nici bo już od tylu osób słyszałam że jest tam nudno jak flaki z olejejem że chyba sama nie mam na tę Krynicę ochoty.. też tam byłam jak miałam z 6 lat, ale wtedy liczyło się dla mnie coś innego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.