|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jaki makijaż do...
Hej! Mam do Was ogromną prośbę. Dziś, mam umalować przyjaciółkę i za bardzo nie wiem, jaki makijaż mam jej zrobić.
Będzie miała czarne spodnie, białe buciki i taką bluzeczkę http://img369.imageshack.us/img369/7542/bluzka1hp8.jpg ![]() Ma dość duże problemy z cerą - różnego rodzaju plamy, wypryski, etc. Brązowe włoski uczesane w irokeza. Kolor oczu bodajże brązowe. ![]() Bardzo bym prosiła o prędką odpowiedź, bo niedługo ma wpaść a ja nadal ślęczę i szukam czegoś odpowiedniego. ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki makijaż do...
skoro ma irokeza i taka fajna bluzeczke to mozna zaszalec i np taki fiolet (jak kwiatuszki) z takim korskim albo niebieskawym? i silnie wytuszowane rzesy?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziękuję ślicznie! Chyba zrobię coś w tym stylu plus jeszcze maznę jej kreseczkę eyelinerem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jesli ma problemy z cera przede wszystkim dobry korektor i podkład by tło było jednolite
![]() Udanej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tak, tak zatuszowania problemów skórnych to ja mam opracowane już.
![]() Dziękuję. ![]() A jeszcze mam takie pytanko - co najpierw się robi - dokleja sztuczne rzęsy i potem maluje cieniami powieki czy na odwrót? Pilnie proszę o odpowiedź bo siedzę z kosmetykami przed sobą i nie wiem za co się zabrać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
malujesz cale oko, oprócz oczywiście rzęs i kreski. natepnie przyklejasz rzesy, jeśli efekt jest ok zostawiasz, jeśli chcesz go wzmocnic lub zatuszowac klej - mozesz po wyschnięciu użyć eyelinera .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.