|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: LG Prada czy IPhone? | |||
LG Prada |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 9,09% |
IPhone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 90,91% |
Głosujący: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LG Prada vs IPhone. POMOCY!
Mam chrapkę na któryś z tych telefonów. Ale nie mogę się zdecydować...
z jednej strony piękny LG z drugiej wielofunkcyjny IPhone. jeśli miałabym wybierać ze względu na wygląd to chyba Prada. Piękna! Ale to nie chodzi tylko o to... LG Prada: + na zielono - na czerwono
IPhone Apple:
Może są tu jacyś znawcy modeli, którzy dodatkowo mogli by mi pomóc w odpowiedzi na kilka pytań: 1. W jaki sposób wrzuca się pliki do IPhona, czy nie ma problemu z wrzucaniem na niego wielu mp3, video itp. 2. Czy IPhone posiada radio? 3. Jak wygląda łączenie się z internetem przez IPhona jeśli mam komputer z Neostradą w domu ale nie mam w nim wifi? Trzeba dokupić wifi do komputera? Czy routerem można się połączyć? 4. Czy tonacja kolorystyczna w Pradzie jest ciemna? pomóżcie mi w wyborze ;-) w grę nie wchodzi inny model bo zależy mi na takim z dotykowym wyświetlaczem ;-) foto nr. 1LG Prada KE850 foto nr. 2 IPhone Apple |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: LG Prada vs IPhone. POMOCY!
Oba telefony miałam w rękach.
Pradę chciałam na początku na dłużej(bylo to wtedy,kiedy dopiero wchodziła na nasz rynek)i zaraz oddałam bo była koszmarna. Natomiast IPhone to super rzecz i dlatego zdecydowanie skłaniam się ku niemu. W ogóle bez porównania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie jestem wielka znawczynią ale u mnie Iphone jest bezkonkurencyjny! wiec jesli masz szanse to go bierz i tul do siebie. Mysle ze z wrzucaniem plikow na ten phone to zaden problem, Napewno na płytce dostaniesz program do tego a jesli nie to wszystko spokojnie mozna zrobic przez Mój komputer jak ze zwykla mp3'ką
Telefon jest prześwietny, LG Prada to nic szczególnego, np biorąc pod uwage to ze Lg szybko gubi zasieg. Oczywiscie ma swoj urok i mozna sie w nim tez zakochac ale moim marzeniem zawsze bedzie Iphone ![]() Apple to świetna firma, ceniąca sie co prawda ale mysle ze mozna jej zaufac. W innym pytaniach nie pomoge niestety, az takiej wiedzy nie mam. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie iPhone. Prada nawet wyglądowo nie widzi mi sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Prada jest bardzo słabym telefonem, IPhone w tym starciu na pewno o wieeeele przewyższa Pradę ale nie wybrałabym żadnego... Dla mnie to jest bajer a nie telefon ale niby o to chodzi, może ja cofnięta jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przejrzawszy po krótce specyfikacje - zdecydowanie Iphone.
Prada to tylko telefon, moze i ładny, ale osobiscie bym nie wzieła. A Iphone to wrecz urządzonko przyszłościowe. btw z tego, co widzialam - ma bluetootha.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hmm miałam styczność z trzema modelami LG i każdy max po pół roku się zepsuł!!
Moim zdaniem iPhone deklasuje LG swoim zaawansowaniem technologicznym więc w 100% na niego bym się na Twoim miejscu zdecydowała. Sprawdziłam też tak jak awia specyfikacje techniczną i ja również wyczytałam że iPhone ma Bluetooth i dodatkowo wyczytałam że ma USB!! A jeśli chodzi o łączenie z internetem to wystarczy że masz do modemu Neostrady podłączony router który obsługuje WiFI i bez problemu połączysz się z siecią iPhon-em ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no i jestem posiadaczką pięknego 8gigowego iphona
![]() dzięki ZA RADY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja tez i go uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja dość dobrze znam się na telefonach. Dużo już miałam w posiadaniu. Niestety mój ostatni model został mi skradziony
![]() Pradę miałam przez 2-3 miesiące i sprzedałam. Bardzo mnie rozczarowała. Odnośnie twoich pytań na kilka tematów kolorystycznych, ten pt. "Prada" jest ciemny, ale są też jasne. Ja używałam niebieskiego. Ma ona bluetooth oraz wejście na USB. Wady: bardzo krótko trzyma bateria (chcąc mieć telefon dotykowy nastaw się na to, że będziesz go codziennie ładować - strasznie mnie to denerwowało, bo zawsze w ciągu dnia jak miałam wykonać ważny telefon, to bateria padała; tobie będzie trzymać niecały dzień jeśli będziesz słuchała na nim muzyki), nie można go obsługiwać w rękawiczkach (działa na ciepło dłoni, wszelkie ołówki do palmtopów odpadają), co zimą mnie strasznie irytowało, co do jakości video i zdjęć to jest to przereklamowane - zostawia wiele do życzenia - aha, jeśli masz słabą baterię to w ogóle nie można wejść na aparat i kamerę (phi!), z niesamowitą łatwością się rysuje (nawet przez oryginalny futerał). Zaletą był wygląd i oraz reakcje ludzi, którzy byli nią zachwyceni. Ja nie :/ Codo Iphone, to wady są podobne, z tym, że bateria wytrzymuje dłużej, szczególnie jeśli chodzi o słuchanie muzyki. Ma lepszy odtwarzać niż Prada. http://www.iphonefreak.com/2007/07/iphone-hardware.html Poczytaj sobie te artykuły. Ja teraz już wiem, że nie kupię sobie już telefonu dotykowego. Beznadziejna sprawa. Ale jeśli Tobie nie przeszkadza cała ta babranina i masz dużo wolnego czasu, to kupuj! ![]() Moim zdaniem Iphone jest lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
widze, ze sporo tu wielbicielek iPhone'a wiec sie podczepie z pytaniem, zeby dla takiej drobnostki nie zakladac calego watku
![]() wiecie moze jak pobrac ustawienia 3G dla sieci Heyah? da sie w ogole czy zostaje zmiana sieci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
trzeba ściągnąć nowe oprogramowanie. nie wykluczone, że masz telefon bez 3g.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Gratuluję - świetny wybór
![]() Ja kocham swojego iPhone 6 <3 Ale niestety niezdara ze mnie i go stłukłam ![]() Czy znacie może jakiś dobry i niedrogi serwis w Poznaniu? Przejrzałam większość stron i natrafiłam na serwis iclinica w Poznaniu http://iclinica.pl Czy ktoś z was korzystał już może z ich usług? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.