|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
rudo-czerwone refleksy-jak się pozbyć?
Witam
![]() Dziś farbowałam włosy farbą Matrix Socolor Beauty. Kolor ciemny blond z naturalnych, woda utleniona 4,5%. Wszystko wyszło super - kolor taki jaki chciałam czyli brąz, praktycznie taki jak mój własny (chciałam po prostu pokryć siwe włosy których coraz więcej mam na głowie). Tylko że w mocnym słońcu i silnym świetle moje włosy mają połysk taki rudo-czerwony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: rudo-czerwone refleksy-jak się pozbyć?
Hmm ja tez mam ten sam problem.. Na moim farbowanym szatynie widać bordowe refleksy. Nie wiem czy to kwestia nakładania na rozjaśniane włosy? Jak to zniwelować? Kiedyś słyszałam o płukankach matowo-szarych.Ale tez dowiedziałam się, że są trudno dostępne ( albo już w ogole ich nie produkują)? I też nie wiadomo czy zniszczyłyby ten rudawy odcień. Hmm..? Ma ktoś pomysły
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Ratunku,
mam podobny problem tylko że gorszy, pomalowałam dziś włosy farbą Loreal'a Feria Preferance kolor ciemny intensywny czerwony ergo-> bordowy, wszystko ladnie pięknie, włosy są przyjemnie miekkie, błyszczace i kolor taki sam jak na pudełku i nie było by problemu gdyby mi w tym kolorze nie było źle! naprawde, sądziłam że bedzie dobrze a wcale mi się nie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.