|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zmienić wygląd?
Witam wszystkich
![]() Mam pytanie. ![]() Dodaje zdjęcie żeby było Wam łatwiej mi pomóc ![]() P.s. 1. Opalam się szybko. Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy. 2. Kolor oczu - ciemne, oprawa oczu (brwi i rzęsy) jest zdecydowana. 3. Nie mam piegów. 4. Cera - oliwkowy w czasie zimy, złotawy w lecie. 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, z złotawo-brązowymi przebłyskami. 6. Kolor ust brzoskiwiniowy czasami różowawy. 7. Dobrze się czuje w zieleni, czerwieni, brązie i niebieskim. Bardzo proszę o rady i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zmienić wygląd?
Na Twoim miejscu zrobiłabym xcoś z włosami... moze jakas grzywka?
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no właśnie grzywka mi nie pasuje, bo mi się unosi w tym miejscu gdzie mam wirka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
owszem mozesz pokombinowac cos z grzywka ale ogolnie bardzo ładna z Ciebie dziewczyna-super figura,urocza twarz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
fryzurka - coś takiego,żeby "było ścieniowane i się lekko falowało"
a oczka bym podkreśliła czarną konturówką i zabawiła się np zielonym lub złotym cieniem,kredką. wiem ,wiem jasno to ja nie piszę ![]() pa Ślicznotko ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a może kolor, jakies cieplejsze tony w formie delikatnych pasemek - podkreśl swoje nturalne ciepłości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście wyglądasz tak dobrze, że wielkich zmian tu nie trzeba. Już ktoś napisał o pasemkach w ciepłym kolorze. Popieram. Zbliża sie lato, proponowałabym się opalić i dla dopełnienia kombinacji ładnie by wyglądały delikatne pasemka w kolorze ciepłego brązu, o ton, ewentualnie dwa jaśniejszego od Twoich naturalnych włosów. Jeśli bardzo chcesz coś zmienić w swoim wyglądzie zawsze można pokombinować z innym makijażem, innym niż zwykle cięciem włosów, np. grzywka na bok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
idz do fryzjera jakis ladny kolor sobie dobierzw ktorym bedziesz dobrze sie czula, fryzjer napewno doradzi, a po za tym makijaz i bedzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.