|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
CraftMod
|
Wyzwanie na żądanie, czyli zrób coś dla siebie
Mam do zaproponowania nową zabawę.
Ogólnie mówiąc zabawa ma na celu mobilizację nas samych do upiększania rzeczy w naszym otoczeniu. Dla kogo: zapraszam do wzięcia udziału wszystkie aktywne wizażanki (min.50 postów na koncie) i min. 3 różne prace w swojej galerii (np. kartka, masa solna, kwiaty z bibuły) Czas trwania pojedyńczego wyzwania: z góry ustalony, ok 4-5 tyg. Zgłoszenia do zabawy: w określonym czasie, ale nie później niż 7 dni przed zakończeniem zabawy Temat zabawy: wybierany jest osobno na każdą turę, dotyczyć będzie przedmiotów użytkowych, np. meble, doniczki, pudełeczka Technika wykonania: określona za każdym razem, ale ze sporym polem manewru Nadsyłanie prac: do mnie na mail nirshya_dwbh@poczta.fm w ciągu ostatniego tygodnia każdej zabawy, zdjęcia w kolorze, dobrej jakości, nie mniejsze niż 800x600,waga tak jak w załącznikach na forum (ułatwi mi to wstawianie i skróci czas) 1 zdjęcie przed wykonaniem pracy(dla porównania efektu przed-po), zdjęcie w trakcie(w twórczym nieładzie też ![]() Uwaga: w danym temacie można zgłosić 2 prace, będą one oceniane oddzielnie Ocenianie prac, czyli wybór najlepszej: prace będą oceniane pod kilkoma kryteriami: jakość wykonania, pomysł, zgodność z tematem, po zakończeniu każdej zabawy będzie uruchamiana sonda wielokrotnego wyboru, czas trwania sondy - 7 dni Jeśli 2 lub wiecej prac uzyska tą samą ilość głosów - prace wygraną wybierze komisja w składzie: ja, mój tż, mój synek i kot Tygrys. Autor pracy, która dostanie wybrana - dostaje nagrodę a drugiej - nagrodę pocieszenia. Jakie nagrody: postanowiłam, że dla małego dopingu dla autora wygrywającej pracy podaruję nagrodę niespodziankę, może to być drobna rzecz z mojego warsztatu, nagroda w postaci matariałów do prac ręcznych lub inna wg mojego widzimisie, pomysłu, czasu i innych niespodziewanych czynników. Postaram sie, aby każda osoba wygrywająca była zadowolona, lecz podkreślam, że prezent - niespodzianka będzie symboliczny, chodzi o zabawe i upiększnie otoczenia a nie zdobycie nagrody. Nagroda zostanie wysłana w ciągu 30 dni od ogłoszenia wyników. Wszystkie wątpliwości zgłaszamy w tym wątku. Temat pierwszej zabawy: Ozdabiamy pudełka. Czas trwania zabawy: 4 tyg.,(termin nadsyłania prac 18.06.2008 7:00). Technika wykonania: dowolna, jednak chciałabym żeby w pracy był użyty przynajmniej jeden naturalny element, np sznurek, szuszki itp. Minimalny rozmiar pudełka 15x15cm. Zapraszam! Mam nadzieję, że znajdą się chętni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyzwanie na żądanie, czyli zrób coś dla siebie
ja się zgłaszam
ale chyba cie trzepnę bo ostatnio miałam manie na pudełka i poozdabiałam pare ale jak każdy tworzący wie-------pudełek naprzydasiowych nigdy dosc ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja też sie zgłaszam
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam mieć wątpliwości.
![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No to ja też się zgłaszam. Póki co mam kręcz szyi, ale może w przyszłym tygodniu uda mi się coś stworzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CraftMod
|
Myślę, że może dobrze by było zrobić jeszcze jedną nagrodę pocieszenia dla pozostałych uczestników,w drodze losowania, którzy nie dostaną nagrody "głównej". Wtedy każdy ma szanse
![]() Ja też mam zamiar coś zrobić, nie wiem czy będę miła czas, myślę, że skoro najlepsza praca ma być wybierana poprzez losowanie to chyba mogę startować, jak myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no jasne ze tak
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
CraftMod
|
Jak tam pudełka, dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moje sie tfoorzy
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moje jest w głowie
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ot i znalazłam, dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja deklaruje chec udziału, tylko nie wiem czy ne doczytałam czy nie było napisane gdzie wklejac zdjecia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
wysłać do nirsh na maila a ona dalej juz się zajmnie umieszczaniem na forum tak rzeby nie było wiadomo czyje kogo( tak mysle)
![]() |
#14 |
CraftMod
|
Zgadza sie Martuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
CraftMod
|
Dostałam fotki prac. Sonda znajduje sie tu: ->klik
Miłego głosowania. Temat następnej zabawy: lusterka Termin zgłoszeń: 9 lipiec Termin nadsyłania prac: 16 lipiec 9:00 Technika dowolna Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-07-14 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ooo to temat dla mnie, bo już od dłuższego czasu chodzi mi jeden pomysł po głowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
CraftMod
|
Fajnie, ze podpadł temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Cholera a mnie jest glupio okrutnie bom sie z tym pudelkiem nie wyrobila
![]() ![]() Edit: Przemyślałam sprawę i stwierdzam, że nie wyrobię się z tym lusterkiem. Jak wrócę to zapiszę się na następne wyzwanie ![]() Edytowane przez castilia Czas edycji: 2008-07-07 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
CraftMod
|
W zwiazku z brakiem zainteresowania i (nad czym ubolewam) brakiem czasu postanowiłam zawiesić zabawę, chyba, ze ktos by chciał ją reaktywować, to czemu nie...
Dziekuję wszystkim, którzy zechcieli podjąć sie wyzwania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym chętnie wzięła udział, ale nie umiem zrobić zdjęcia 800 na 600 w tak małym rozmiarze jak na forum ![]() Ups...nie spojrzałam z kiedy jest ten wątek :P
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.