![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SuperSHOCK, SuperFULL, Giordani Gold, Bust Contouring Cream i inne
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Zapraszam do kolejnego wątku z zupełnymi nowościami i paroma pozycjami z poprzedniego (zaznaczona rezerwacja). Interesują mnie głównie wymiany kosmetykowe. ![]() DOKŁADKA 06.06. Ciało: - Nowy Modelująco-liftingujący krem "Niewidzialny biustonosz" Avon Solutions body 150ml Krem do pielęgnacji biustu i dekoltu, który napina i ujędrnia skórę, nadając piersiom pięknie wymodelowany kształt. Powleka biust niewidoczną siateczką podtrzymującą, dzięki czemu skóra napina się, a piersi unoszą się do góry. Modeluje i rzeźbi biust, ujędrnia i napina skórę na piersiach i dekolcie. Raczej wymienię za coś porównywalnego wartością i nowego. LECI DO Queen Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-10 o 11:41 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SuperSHOCK, SuperFULL, Giordani Gold, Bust Contouring Cream i inne
Oczy:
- Avon SuperFULL Mascara, Tusz "Pełnia Rzęs", black, 7ml. Użyta ok.5 razy. Zakupiona na początku maja. KWC LECI DO cashmeree - Avon Supershock Mascara, black, 10ml. Użyta ok. 6 razy. Zakupiona niedawno – kwiecień/ maj. KWC LECI DO cashmeree - Nowy PERFECT WEAR Foundation SPF 10 Avon, 30ml Upiększa cerę przez cały dzień: supertrwały, ultralekki, pozwala skórze oddychać, doskonale się rozprowadza, nadaje cerze nieskazitelną gładkość. Warmest Beige LECI DO cashmeree Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-09 o 14:18 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Włosy:
- Nowy Advance Techniques żel do stylizacji w sprayu Avon 150ml Wyjątkowy produkt do stylizacji włosów - Power Styling Advance Techniques. Zawierają oprócz tego kreatynę i ekstrakty morskich alg, dzięki czemu dodatkowo wzmacnia, odżywia i chroni kręcone włosy. WYMIENIONE olcia 810 Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-09 o 14:21 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Inne:
- Nowe rękawiczki do refleksologii dłoni Avon. Skład: 97% bawełna, 3% elastan. Rozmiar uniwersalny Specjalne rękawiczki, które pomogą Ci wykonać masaż całego ciała. Zaznaczono na nich miejsca, które odpowiadają poszczególnym organom. Uciskając i masując je, możesz doprowadzić do odprężenia napiętych mięśni i wspomóc stymulację krążenia. do rękawiczek dołączona jest ulotka LECI DO Queen - Nowa Torebeczka Tilly Avon (2 szt.) ~~ZA COŚ EKSTRA~~ (wymiary 10x20, długość uchwytu; uwaga - z paskiem, ale bez koralików). Torebkę można zawiesić na pasku bądź nosić na nadgarstku. Torebeczka może być również kosmetyczką po odpięciu paska na ramię. Patrz zdjęcia (zapożyczone z internetu). 1 torebeczka LECI DO Queen DRUGĄ TOREBECZKĘ NAJPEWNIEJ ZOSTAWIĘ SOBIE, ALE MOŻNA MNIE KUSIĆ ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-06-09 o 14:20 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj, kiedys byłaś zainteresowana paroma moimi kosmetykami ale nasza wymianka nie doszła do skutku a czy teraz byłabyś czymś zainteresowana??
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no więc podobaja mi się:
- Avon SuperFULL Mascara, Tusz "Pełnia Rzęs", black, 7ml. Użyta ok.5 razy. Zakupiona na początku maja. - Avon Supershock Mascara, black, 10ml. Użyta ok. 6 razy. Zakupiona niedawno – kwiecień/ maj. Nowy PERFECT WEAR Foundation SPF 10 Avon, 30ml jaki to odcien? - Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
tompola
![]() Odcień korektora, to Light – jasny (ciemniejszy jest Medium). Kuleczki posiadam wszystkie (przepadam za nimi ![]() ![]() Z miłą chęcią oddam wszystko co wymieniłaś, muszę tylko wczytać się w Twój wątek, widzę, że sporo ciekawych pozycji poleciało w świat. Zaraz uaktualnię moją listę poszukiwanych, może coś posiadasz poza wątkiem (za krem do biustu przygarnęłabym coś nowego). Uff, ale się rozpisałam ![]() Edit: Aktualny link do poszukiwanych w podpisie. Edit2: Wstęnie interesuje mnie: MAYBELLINE- Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład) 'Wstępnie' ponieważ nie wiem czy nie będzie dla mnie zbyt jasny; może orientujesz się w temacie– z MAYBELLINE Silky używałam Medium2... ? Nude jest zupełnie beżowy/ żółtawy czy delikatnie orzechowy? SEPHORA- Crayon yeux eyes pencil Czy to jest Jumbo Pencil – Eye? Czy za krem do biustu znalazłabyś coś poza wątkiem? ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-05-26 o 11:37 Powód: załącznik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Głównie interesują mnie: 2.Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY 3. Avon, Pur Blanca EDT Jakieś propozycje ![]() Ps. Kuleczki akurat ‘negocjuję’ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() -Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls ( Wszystkie, a najlepiej najwięcej tych brązujących,a na marginesie, to szkoda,że nie masz tylko tej wersji nowego całego opakowania) -Nowy Modelująco-liftingujący krem "Niewidzialny biustonosz" Avon Solutions body 150ml - Nieużywany Avon, Color Trend, Perfect and Hide Concealer (Korektor 'Perfekcjonista') 4,2g (jasny) -T-BALANCE pressed powder Oriflame, medium/ dark 8g Normalizujący puder prasowany( bardzo ciemny? Jesli TAK .to wolałabym Nowy PERFECT WEAR Foundation SPF 10 Avon, 30ml Warmet Beige jeśli jaśniejszy???) Ciebie ciekawi: MAYBELLINE- Superstay Silky Foundation (Dwufazowy podkład) odcień Nude, to jest myslę bardziej delikatnie orzechowy,taki nie jasny,ani ciemny raczej pośredni do normalnej karnacji, chyba dobrze tłumaczę ![]() SEPHORA- Crayon yeux eyes pencil zieleń perłowa, połyskująca taka przygaszona, dobrze trzyma się na powiece, ale mi nie jest dobrze w takich odcieniach.Tylko nie wiem,czy to taka wersja jak mówisz. Grubsza kredka. Hm..ale z Twoich poszukiwanych, to nie bardzo posiadam. Mam jeszcze nowy balsam ujędrniający Avon Skin so Soft 250 ml oraz Cienie Rimmel podwójne jasny kremowy/oraz ciemniejszy róż( mogę się z nimi rozstać)zuzycie niewielkie. Zależy mi na wszystkim, co powyżej pisałam, proszę, bierz co chcesz, to mój raczej oststni wątek. Czekam na odp. ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-26 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#16 |
BAN stały
|
- Avon SuperFULL Mascara, Tusz "Pełnia Rzęs", black, 7ml. Użyta ok.5 razy. Zakupiona na początku maja.
- Nieużywany Avon, Color Trend, Perfect and Hide Concealer (Korektor 'Perfekcjonista') 4,2g (minimalne pęcherzyki) odcień - Light KWC - T-BALANCE pressed powder Oriflame, medium/ dark 8g Normalizujący puder prasowany Lekki, beztłuszczowy puder zapewnia matowy wygląd i wyrównuje koloryt cery. Zawiera składniki regulujące ilość sebum, dzięki czemu zapobiega jego nadmiernemu wytwarzaniu i błyszczeniu skóry. Do cery mieszanej i normalnej.Dostępny w dwóch odcieniach,w puderniczce z lusterkiem. Zużycie – patrz zdjęcie - Sensique new collection Trendy Compact, Puder prasowany, matujący; nr 03 Puder prasowany. Delikatny i lekki o jedwabistej konsystencji. Wzbogacony witaminą C i E. Zapewnia doskonały efekt kryjący i naturalny wyglad. Dzięki niemu skóra wydaje się gładka i świeża. Stanowi doskonałe wykończenie makijażu. 13 g, użyty jedynie jeden raz. Zakupiony w zeszły tygodniu. - Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls (Puder nabłyszczający w kulkach do twarzy i ciała) w opakowaniu zastępczym. Giordani Gold: - Nowa Torebeczka Tilly Avon (2 szt.) (wymiary 10x20, długość uchwytu; uwaga - z paskiem, ale bez koralików). Torebkę można zawiesić na pasku bądź nosić na nadgarstku. Torebeczka może być również kosmetyczką po odpięciu paska na ramię. Patrz zdjęcia (zapożyczone z internetu). WSTĘPNA REZERWACJA 1 torebeczka coś u mnei? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem szczerze zależy mi na jednym z tuszów (obojętnie którym ) i podkładzie zaryzykuje zapytac czy oddałabyś to za krem? ![]() Z perfumem też chętnie sie pożegnam bo absolutnie mi nie pasuje ale chciałam oddać go za perfum masz może jakis poza wątkiem? Teraz czekam na twoje propozycje ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
- Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls
znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy odpowiada Tobie wymiana: kulki+ korektor+ T-Balance za Maybelline+ Crayon yeux eyes pencil (czy kredka ma duże zużycie?)? Mimo szczerych chęci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;7683714]- Oriflame, Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls
znajdziesz coś u mnie?[/quote] Akurat jestem w trakcie wymiany kuleczek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
HEJ! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-26 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() edit: w drugim poście dodałam fotki pozostałych moich drobiazgów ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-05-27 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Proszę zarezerwuj póki co, dla mnie krem do biustu i korektor
za Maybelline pokład i kredkę Sephory ![]() Ps. Moze też kuleczki, ale ciemniejsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Tylko błagam, nie pozwól bym czekała kilka dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.