|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
|
Narzędzia |
2003-03-06, 01:40 | #1 |
Raczkowanie
|
Celia
Byłam dzisiaj w drogerii uzupełnić zapas mojej ukochanej szmineczki Bio Celia. Co się okazało:
1. Celia zmieniła tzw. szatę /musieli chyba wziąć sobie do serca nasze żale na ich nieszczęsne opakowania/. Trzeba przyznać że szmineczki zyskały całkiem, całkiem ładne pudełeczko. Jest ono w tej samej barwie kolorystycznej, natomiast jest wykonane z lepszego plastiku sic!, a złotko w środku, które tak uporczywie złaziło i wyglądało tak, że pożal się boże, zmienili na całkiem znośne inne złotko, które nie wygląda na takie co ma zapędy do złażenia [img]icons/icon7.gif[/img] 2. Obawiam się że bio celia już się chyba wycofała buuuuu, bo na "stendzie" nie było jej testerków, o zgrozo!!!!!!!! 3. w/w szafa /stand/ jest zrobiony fachowo i dotrzymuje kroku innym zachodnim wystawkom. 4. A może te zmiany już wprowadzili dawno, a ja zacofana na to dopiero dzisiaj wpadłam [img]icons/icon7.gif[/img] Szkoda mi tylko tej bio celii bo szmineczka była pysssszzna! [img]icons/icon22.gif[/img] 5. Ech, późno już... 6. Dobranoc. |
2003-03-06, 01:46 | #3 |
Raczkowanie
|
Re: Celia
ojej...
to zabrzmialo jak, ochrzan od mamy... papatki... |
2003-03-06, 02:18 | #4 |
Rzabbocop
|
Nie to nie ochrzan. [img]icons/icon10.gif[/img]
Sama też zaraz idę spać. [img]icons/1cmok.gif[/img] Papatki |
2003-03-06, 06:40 | #5 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, czy ta bio celia to pomadki Lavita? Właśnie je zgłosiłam do KW wszystkie cztery... Może rzeczywiście wycofują, bo na stronie szukałam zdjęcia, nie było w ich wyszukiwartce kosmetyków też nie... Bu, a tak mi się spodobały... Zdążyłam w ostatniej chwili...
|
2003-03-06, 10:17 | #6 |
Zakorzenienie
|
Cześć Liluś! Widzę, ze się rozkręcasz... [img]icons/icon10.gif[/img] I tak trzymać, bo ślicznie piszesz... [img]icons/icon12.gif[/img] Czekam na następne radosne wieści z placu/ów boju...
[img]icons/1cmok.gif[/img]
2003-03-06, 14:15 | #7 |
Raczkowanie
|
Re: Celia - do Lejka
Lejko czy celia ma swoje story w necie? a jesli nie to na jakich stornach mzona cos o niej znalesc? [img]icons/icon7.gif[/img]
|
2003-03-06, 15:56 | #8 |
Zakorzenienie
|
|
2003-03-06, 18:11 | #9 |
Raczkowanie
|
dzieki - wyszłam na głupią bo strona taka oczywista [img]icons/icon7.gif[/img] ale poprotsu gdy wpisywałam celia do explorera to byl bład itd ale to bylo przejsciowe [img]icons/icon7.gif[/img]
|
2003-03-06, 18:22 | #10 |
Zakorzenienie
|
Eee, czasem np. jest com. albo nie ma i wystarczy wpisać lub nie a już pokazuje błąd, więc strona nie taka oczywista...
Polecam się na przyszłość. |
2003-03-06, 19:39 | #11 |
Przyczajenie
|
Liluu napisał(a):
> 3. w/w szafa /stand/ jest zrobiony fachowo i dotrzymuje kroku innym zachodnim wystawkom. > > 4. A może te zmiany już wprowadzili dawno, a ja zacofana na to dopiero dzisiaj wpadłam [img]icons/icon7.gif[/img] Liluu, Celia szatę graficzną opakowań swoich kosmetyków kolorowych zmieniła całkiem niedawno. Już miałam okazję także ją zobaczyć, ale niestety tylko w postaci pojedynczych sztuk tychże kosmetyków. Natomiast bardzo chętnie obejrzałabym je w standzie, który Ty już widziałaś. W związku z tym mam do Ciebie prośbę, o podanie adresu sklepu, w którym ten "fachowy" stand można zobaczyć (jeśli oczywiście jesteś mieszkanką Warszawy). Przesyłam pozdrowienia P.S. Ale z Ciebie "nocny marek". |
2012-04-14, 21:42 | #12 |
BAN stały
|
Dot.: Re: Celia
Czy jest jakaś sieć drogerii gdzie na pewno dostanę dośc szeroki asortyment Celii? Nie chce mi się znowu jeździć na drugi koniec Trójmiast do jakiejś budki w której mają tylkop kilka jej produktów ;/
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.