|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
!! Kosmetyki !! - Zupełnie Nowy Wątek Wymiankowy!- - - - - - - - - WI T A M - - - - - - - - - NA POCZĄTEK MOJE ZASADY WYMIANKI ![]() Jeżeli NIE ODPOWIEM W TWOIM WĄTKU to znaczy, że NIC NIE ZNALAZŁAM. Nie chcę tracić czasu ze względu na oszałamiającą szybkość łącza :/ Nie szukam niczego szczególnego, chętnie dokonam od razu większej wymianki ![]() Uprzedzam, że nie dam się oszukać tak na wszelki wypadek ![]() MOJE KOSMETYKI W WASZYCH RĘKACH ![]() PRZYSTANEK AMATOREK AVON: AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba, połowa z 125 ml. AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów normalnych Jabłko i Owies, nieużywana czyli całe 125 ml ![]() AVON Naturals regenerujący body spray Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa, jakieś 3/4 z 125 ml zostało. AVON Colortrend cień do powiek Polka dot (mięta i niebieskie oczko w środku) 8 g, zużyta mniej niż połowa, fajny kremowy cień. KĄCIK MIŁOŚNICZEK SENSIQUE: SENSIQUE puder prasowany nr 104, rozświetlający, na moje to taki opalony jest, raz użyty. SENSIQUE puder prasowany nr 106, mapka brązująca, trzy części od jasnej do ciemnej z drobinkami świecącymi, nieużywany. SENSIQUE cień nr 116 „DIAMOND SHINE”, kolor brązowy z połyskiem, użyty kilka razy dosłownie. SENSIQUE cień nr 3-124 „AKSAMITNE CIENIE DO POWIEK TRIO”, jasny błękit plus ciemniejszy soczysty błękit plus szarofioletowy :P ZACISZE DLA FANEK INGLOT: INGLOT cień z aplikatorem VERTIGO, pomarańczowe złoto, raz użyty! INGLOT cień SPRINT pearl sparks delikatny łososiowy róż raz użyty! – LECI DO BAJERKA3 PRZESTRZEŃ WIELBICIELEK JOKO: JOKO sunday cień dwa odcienie niebieskiego z brokatem, wytłoczone słoneczko w jasnym błękicie, ciemne tło, śliczny ale mi się znudził :P JOKO cień Winter Glamour taki połyskujący beż wpadający w róż, niestety zamknięcie zepsute ale cień 3/4 niezużyte! CHWILA DLA WSZYSTKICH: BELL MOUSSE biały nr 10 ponad połowa została ![]() BELL MOUSSE różowy nr się zmazał, końcówka do wypróbowania ![]() RIMMEL metallic stars roller shadow, czyli cień w kulce biały połyskujący niemal nieużywany! NIVEA pianka do włosów styling „bardzo mocne utrwalenie bez alkoholu, nie obciąża włosów, pielęgnuje”. Wypróbowana tylko raz, data ważności: 11/2008 Kredka do oczu dwustronna, właściwie cień w kredce, użyty kilka razy może. Z jednej strony jest to róż wpadający w złoto, opalizujący, z drugiej zaś złoto mieniące się. Obie strony ładnie błyszczą, ale to nie moje kolory. PEFRUMA, PERFUMA! ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.
STUDIA Edytowane przez emfaza1989 Czas edycji: 2008-05-31 o 15:31 Powód: Błędy |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: !! Kosmetyki !! - Zupełnie Nowy Wątek Wymiankowy!
hej , podoba mi sie :
AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów normalnych Jabłko i Owies, nieużywana czyli całe 125 ml SENSIQUE puder prasowany nr 104, rozświetlający, na moje to taki opalony jest, raz użyty. SENSIQUE puder prasowany nr 106, mapka brązująca, trzy części od jasnej do ciemnej z drobinkami świecącymi, nieużywan . MMEL metallic stars roller shadow, czyli cień w kulce biały połyskujący niemal nieużywany! ODDAM BAAARDZO WIELE ZA CHOCIAZ JEDNA Z TYCH RZECZY PROSZE ODP. U MNIE |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.
JOKO sunday cień dwa odcienie niebieskiego z brokatem, wytłoczone słoneczko w jasnym błękicie, ciemne tło, śliczny ale mi się znudził :P coś u mnie??
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Coś za:
AVON Naturals odżywka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Owoc Granatu i Jojoba, połowa z 125 ml. AVON Naturals regenerujący body spray Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa, jakieś 3/4 z 125 ml zostało.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie PUMA JAMAICA NIEUŻYWANA ORYGINALNA 20 ML
|
|
#7 |
|
JESTEM ONA
|
![]() Interesuje mnie woda Oriflame oraz Puma . Poza wątkiem mam filtr L`oreal spf 50+ ma postać półpłynnego podkładu barwiący- brązujący oraz Nivea Visage Young krem + lekki podkład , uzyty 2x. Inne rzeczy tez , zalezy co jeszcze mogloby Ciebie zainteresować ![]() edit: przede wszystkim najbardziej jestem zainteresowana wodą Oriflame
Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2008-06-01 o 16:54 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.?
|
|
|
|
|
#9 |
|
JESTEM ONA
|
Do Nivea dodam miniaturkę szamponu Schwarzkopf Gliss Kur Total Repair 50 ml , zostalo 3/4 op. Ja jestem chętna wodę O. Jeśli Tobie to odpowiada to zapraszam na PW z danymi.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Moze cos u mnie? Podoba mi sie: JOKO cień Winter Glamour taki połyskujący beż wpadający w róż oraz dwustronna kredka roz ze zlotem.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
ORIFLAME WODA TOALETOWA ELVIE 30 ML kompletnie NOWA! ale zapach zdecydowanie nie mój :/ delikatny, słodki, jednocześnie świeży. Nietrafiony prezent, nie będę zbyt wybredna.
Coś u mnie? Zapraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.