|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wasze propozycje
Cześć Wszystkim.
Jestem nowa, więc proszę wybaczcie mi jeśli popełniam jakieś gafy!! Chciałam Was prosić o pomoc w doborze dla mnie koloru włosów. Mam krótkie i cienkie włosy. Kolor skóry raczej blady, oczy niebieskie, a twarz ma kształt "pełni księżyca". Obecnie mam kolor machoń, ale to nie jest trafiony kolor i obecnie brak mi pomysłu jaki byłby odpowiedni. Licze na Was!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze propozycje
Proponowalabym wkleic zdjecie,albo poszukac watku o podobnej tematyce i przeczytac,co tam dziewczyny pisza...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
40 lat!! no co Ty
![]() ![]() moim zdaniem przy takim opisie pasowałby popielaty blond albo blond lekko wpadajacy w rudy
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jestem przewrazliwiona na punkcie farbowania bo ono mnie ..skrzywdziło... xD
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybacz ze sie smieje ale to "skrzywdzilo" tak na mnie podzialalo ![]() ![]() miriam110 uwazam ze dobry kolorek moglby byc dla Ciebie taki sloneczny, cieplu blond z zlotymi refleksami albo taki jasny braz jak kawa z mlekiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja także bym Ci proponowała jakiś jaśniutki brązik, to bardzo ładny kolorek i jeden z bardziej bezpiecznych - prawie każdemy jest w nim dobrze, ale oczywiście to moje indywidualne zdanie!
![]() Na pewno przydało by się Twoje zdjęcie, wtedy łatwiej by było doradzać! ![]() Edytowane przez princess_of_agony Czas edycji: 2008-06-09 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.