|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przeróbka zdjęćWitam. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy w gimpie są jakieś funkcje dodawania opalenizny, wybielania zębów, robienia makijażu ? Słyszałam, że coś takiego w corelu jest, ale czy to prawda ? ![]() Jeśli tak to czy ten corel jest darmowy ? jaka to wersja ? Mam nadzieje, że mi pomożecie. Z góry dziękuję ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przeróbka zdjęć
Oczywiscie ze w gimpie można dodać makijaż i wybielić zęby.
Nie ma jednak opcji "zrób opaleniznę", czy "zrób makijaż na imprezę". Program sam nie zgadnie co ma przyciemnić, a co rozjaśnić a gdzie dodać kolor. Znasz jakieś podstawy programu i pracowanie na warstwach, czy jesteś kompletnie nowa w tej dziedzinie? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja dodam tyle, że Corel nie jest darmowy:P
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Są takie funkcje..
btw: zęby "wybiela" się najlepiej przez............. zmianę kontrastu, zębów oczywiście
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

btw: zęby "wybiela" się najlepiej przez............. zmianę kontrastu, zębów oczywiście