|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
" Magda" pracownia krawiecka Miedźno
czy któraś z Was szyła suknię ślubną w tej pracowni? jak wrażenia?
ja właśnie 7 lipca mam tam pierwszą przymiarkę Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-12 o 16:33 Powód: usunięcie nadmiaru ! i ? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: " Magda" pracownia krawiecka Miedźno
Cytat:
![]() za reklamę się płaci
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
jak uszyje mi piękną suknię to dopiero będę mogła ją reklamować. a tak poza tym to jestem ciekawa co mnie czeka?
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-06-13 o 21:04 Powód: usunięcie nadmiaru ? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To czekaj cierpliwie i podziel się wrażeniami po przymiarce...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
więc tak. wczoraj byłam na pierwszej przymiarce, jak na razie to tylko kawalki materialu mało przypominajace moja suknie slubna. a tak poza tym to po rozmowie z krawcową to myśle ze mo0ja suknia bedzie przecudna. juz nie moge sie doczekac drugiej miary. wtedy bedzie juz widac całą suknie. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
No to super.... Bo ja mam od stycznia przymiarke co miesiac jedna i calej sukni to jeszcze nie mam....
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
no to niezle widac ze u mnie jest konkretna krawcowa. suknia bedzie piekna.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Czesc, ciekawa jestem jak suknia wyszła w calosci i czy bylas z niej zadowolona? W jakich granicach mieszcza sie ceny szycia w tej pracowni i jak wczesnie nalezy zlozyc zamowienie? Slub - koniec kwietnia 2009. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja na sierpien 2008 umawialam sie w listopadzie 2007. a tak poza tym to jak sie dowiedzialam to pare znajomych juz szylo tam sukienki i byli bardzo zadowoleni. mi krawcowa powiedziala ze to jest koszt od 1200- 1600 w zalezności z jakich materialow i ile go bedzie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Ja tam szyłam swoją suknie a właściwie 2 suknie na pierwszy i na drugi dzień. Byłam bardzo zadowolona. Idealnie odszycie, moja mama sama jest krawcową, więc się zna na rzeczy i bardzo chwaliła tą pracownię. Wspaniale dopasowany była góra sukienki, bez ramiączek a w ogóle mi się nie zsuwała, mimo że była ciężka. Z czystym sumieniem polecam.
Ja płaciłam 1600 zł za 2 sukienki, no ale to było 3 lata temu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

hand-made: urodzinowo na 40tkę