|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prawo? wlasna działalnosc- pytanie,rady;)
tak od jakiegos czasu chodzi po mnie ciekawy pomysl zeby otowrzyc pub o nazwie klubu jak w filmie?- mozna tak wiec nazwać swoj klub ?
od czego trzeba zaczac wogole,poza kasa na inwestycje w lokal ale co dalej? jestem zielona i zastawniam sie czy wogole marzenia moga zostac urzeczywistnione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prawo? wlasna działalnosc- pytanie,rady;)
pierwsze co mi przychodzi do glowy to sanepid,straz pozarna musi wydac pozwolenie,zaopatrzenie,w ystroj,pracownicy,pewnie jakies pozwolenie na prowadzenie klubu w wybranym miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odległość od szkoły ileśtam metrów. itp. itd. no i pytanie podstawowe: Czy bedziesz miala klientów?
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Koncesja jest na produkcję alkoholu, a na sprzedaż - zezwolenie
![]() A co do samego procesu zakładania firmy, wiele dowiesz się tu: http://www.vat.pl/zakladanie_firmy_r...rok_1_1384.php i jeszcze link do pdf-a naszego Wojewodzkiego Urzedu Pracy tu tez masz napisane krok po kroku co powinnas robic i co jaki termin oznacza, powodzenia http://www.wup.lodz.pl/files/ciz_por...na_firma_1.pdf ![]() PS. Nazwa firmy zalezy od twojej inwencji twoczej (no moze bez przesady, bo nazwa w stylu "brudne gacie" moze nie przejsc ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Miejsce lokalu jest bardzo bardzo ważne i może decydować o sukcesie
![]() Znalezione:
Sensem życia jest nadać życiu sens... ![]() Edytowane przez MHS Czas edycji: 2008-06-19 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie o to tu chodzi ze ja mam pomysl na frome tego pubu tylko nie znam az tak dobrze ang by wiedziec czy na takie cos koncesje musze miec czy nie
chcialabym zrobic taki pub Coyote Ugly- pewnie wiedzieliscie ten film ![]() i tu wlasnie sie pojawia /pytanie czy moge zalozyc klub o takiej nazwie i tak prosperujacej czy nie dzieki wam za dokladne dane!!! i linki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.