|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki pomadek i cieni Shiseido,próbki perfum niszowych oraz inne kosmetyki
Nieaktualne.Reszta z wątku leci do Szamalki.
Wymienione: - próbki cieni ( w tym zestaw) Shiseido. Dwa cienie(próbeczki) nie otwierane z folii Shiseido Sparkling Eyes BL204 i jakby złoty GR203: http://www.longint.jp/charmdor/HPdat...neye_make2.htm -Malutkie próbki-odleweczki w pojemniczkach na soczewki kompaktowe:serum wzmacniające i pogrubiające do włosów cienkich i delikatnych Thicker Fuller http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15520 i serum nabłyszczające Fekkai, z wymianki z Gothic_daisy. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21700 Używa się ich zaledwie po większej kropli do krótkich włosów. Próbki podkładów: -Mus-podkład korygujący 3DSilicone Micro-Net Dax Cosmetics(kryjąco matujący podkład o konsystencji musu do każdego rodzaju cery,bez ograniczeń wieku).Czyni skórę kaszmirowo gładką i matową.Rozprowadza się równomiernie i nie tworzy efektu maski ułatwiając skórze oddychanie.Po nałożeniu adaptuje się do skóry i zapewnia doskonale dobrany jednolity odcień cery.Naturalny Beż 02.Pojemność saszetki 1,5 ml. -Finish Show Eveline Cosmetics(trzy efekty zamknięte w jednym podkładzie:baza pod makijaż,korektor i puder w kremie.Finish Shov to kryjący podkład o działaniu nawilżającym i wygładzającym,przeznaczon y do wszystkich rodzajów skóry.Została wzbogacony o składniki utrwalające makijaż,aby cera pozostawała idealna przez wiele godzin.Pokrywa skórę unikalną siateczką 3-wymiarowego koloru,który sprawia,że podkład doskonale dopasowuje się do każdej cery.Innowacyjna formuła 3D HI-TECH COLOUR gwarantuje perfekcyjny makijaż bez efektu maski.Saszetka 2ml. leci do lulo_aiesecZestaw cieni raz delikatnie przetestowany(na najjaśniejszym prawie nie widać testu,to ciemne -coś o konsystencji kredki, też dotknięte tylko odrobinkę), Shiseido Maquillage Contrast Eyes BR740(zestaw,w linku kolory) leci do lady-poison- miniaturka szamponu SVR Xerial P dwa razy uzyta(została większa połowa z 15 ml). Cherqui Lutens ok 0,75 ml Messe de Minuit Etro ponad 0,5 ml gwaihally Dwie próbki pomadek Theoty, są raz przetestowane(jedna na całe usta,druga tylko nieznacznie,pędzelkiem,tr zecia najjaśniejsza nieotwierana). Gwaihally-żel pod prysznic Magnolia Mit Magnolien-Extrakt (niemiecki,niedostępny w Polsce).250 ml. -Dezodorant antyperspirant w kulce Rexona 24F Anti-Perspirant 0%Alcohol.Miał być nowy,mam z wymiany,czy jest nie potrafię powiedzieć ,poziom kremu jest mniej więcej równy z tym niższym,lewym końcem litery V. -balsam SVR Xerialine Fluide 15 ml-nowa miniaturka Mure et Musc Extreme L'Artisan około połowa fiolki firmowej Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-08-21 o 09:36 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki pomadek i cieni Shiseido,próbki perfum niszowych oraz inne kosmetyki
zdjęcia
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-07-31 o 08:59 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki pomadek i cieni Shiseido,próbki perfum niszowych oraz inne kosmetyki
fotki cd
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-07-07 o 09:02 |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za Tea For Two L'Artisan,połowa dużej fiolki z atomizerem?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety,nie.Wolałabym jednak większe wymianki ,przynajmniej po 3 próbki.Nie masz innych po za wątkiem do oddania?
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
mogę zrobić próbki: Chanel Chance Eau Fraiche, Miss Boucheron, L Lolity, Pur Desir de Mimosa...ale jak widzisz nie są to niszowce
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki,ale Chanel nie mój typ a pozostałe znam.
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ok, dzięki za odp
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam Cię do mojego Wątku na DOKłADKE !!!!!!
Str, 3 !!
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam.Pozdrawiam.
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka na str. 5 !!!!!!!!!!!
Zapraszam ! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post80523 69
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuję, ale niestety nic nie wypatrzyłam. Pozdrówka
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
widze u ciebie testery cieni, przyznam ze sa ciekawe tylko nie wiem czy bys oddala..
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,nie przewiduje.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
doczytalam nie wiem jaka jest ich wartosc
moze oszacujesz jakos?? dobrze ze sa mini bo mam jeszcze 3 piatki diora ale cos bym mogla czasem zmienic rutynowo juz sie maluje :P
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
odleweczki do wlosow odpadaja... mam jedna swoja sprawdzona
i wole przy niej zostac. Moze jakies probki perfum masz? tylko nie nisze
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
probki podkladow sa mi zbedne a finish show wystawilam sama pelnowymiarowy, musze wiec zrezygnowac przykro mi
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, zawsze mam problem z wycena gratisow i wogole, pomysle i wieczorem napisze...
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka jest twoja propozycja? nie wiem na ile starcza te cienie na ile uzyc
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
a zaproponuj co ty bys chciala za te dwa testery?? aha i jeszcze powiedz mi nie udaloby mi sie wyprosic probeczki flowerbomb??
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

rutynowo juz sie maluje :P