|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Boje sie
czesc, za niecale 2 tyg mam operacje nosa, mysle sobie ze wszystko bedzie dobrze choc szczerze mowiac probuje o tym zapomniec, boje sie ze cos nie wyjdzie, beda komplikacje, ze tego psychicznie nie wytrzymam, moja cala rodzina jest przeciw i kazdy mysli ze jestem glupia, czy ktos mial ostatnio operacje?prosze o jakies rady bo ja sie tak strasznie boje...!!!!!!!! czy byly przypadki niewybudzenia z narkozy?mama mnie tym straszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Boje sie
sunset, po co kłaść się na stół z przeświadczeniem, że op się nie uda? To bez sensu. Z drugiej strony musisz być świadoma ewentualnych komplikacji - niestety, reakcji organizmu nie przewidzimy. Sama op to pikuś, czas po zabiegu to dopiero wyzwanie! Uzbroj się w cierpliwość, duuużo cierpliwości. I głowa do góry!
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Boje sie
Nie ma się czego bać dzisiaj wyszłam ze szpitala po takiej operacji. Naprawdę czuje sie wspaniale, wszystko się udało chociaż też się strasznie bałam. Nic mnie nie boli, nie ruszyłam nawet tabletki przeciwbólowej. Napisałam wątek na forum w którym dokładniej opisałam co się ze mną działo to możesz sobie dla uspokojenia poczytać=D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.