co dostajecie od Waszych mężczyzn?:)) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-29, 17:18   #1
itsonlyme
BAN stały

co dostajecie od Waszych mężczyzn?:))

Pytanie jak w temacie. Często wasi tżci obdarowywują was bez okazji? oczekujecie tego?[nie mówie tu o drogich kosztownych prezentach tylko o np kwiatku bez okazji itp] Jesli tak to co od nich dostajecie?

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2016-06-21 o 07:36
itsonlyme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 17:25   #2
mysza007
Zakorzenienie

Dot.: co dostajecie od Waszych mężczyzn?:))

Ja dostaję np. kosmetyki, jak perfumy! Chociaż czy perfumy są kosmetykiem? No nieważne! Jeśli nawet czegoś mi z kosmetyków wszelkiego rodzaju brakuje i muszę sobie kupić to mój TŻ zakup mi finansuje! Wczoraj np. sfinansował mi zakup lakieru do paznokci Inglota! Czasami są to droższe rzeczy, czasami tańsze!
mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 17:28   #3
xxsmutnaxx
BAN stały

Hm, no ja np oczekiwałam czasami czegos od mojego ex tżta, ale raz dał mi slodkiego misia ot tak bez okazji, ale to na początku zwiazku, jak zaczęlismy juz byc oficjalnie razem to nic
A czy oczekiwalam?

Wiadomo, że tak...
xxsmutnaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 17:36   #4
Myszkia
Przyczajenie

Ostatnio dostałam od mojego TŻta mały słodki bukiecik polnych kwiatków, zerwanych "z miłości" ależ on kochany Często dajemy sobie małe prezenty, tak bez okazji. Dostaję z reguły kosmetyki lub balsamy. Ma później pretekst do masażu

* Chcę oglądać z Tobą każdy nowy świt.. *

* I zdobywać szczyty, których nie zdobył niiikt.. *

Grzesio
Myszkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 17:44   #5
`Aronia
Raczkowanie

TŻ często obdarowuje mnie malutkimi, słodkimi prezentami Jest to np. płyta z naszymi ulubionymi piosenkami, kwiatki, guziki, tasiemki i inne rzeczy, które kocha każda scrapomaniaczka , kredki, mazaki, cukierasy...kiedyś dostałam nawet antypoślizgowe skarpetki z pluszową krową (straszny zmarzluch ze mnie...i fajtłapa :P) hehe Uwielbiam jego niespodzianki

"Ja czasem myślę sobie, że cudownie jest mieć nierówno pod sufitem..."

Papierowy misz - masz

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6087825

Zapraszam

`Aronia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 17:49   #6
perelka20
Raczkowanie

GG do perelka20

Moj maz uwielbia robic ale i dostawac prezenty, on sobie wymyslil takie cos, ze mamy rocznice slubu zawsze co MIESIAC zeby mic pretekst zeby mi prezent zrobic, kiedys dostawalam na ta rocznice co miesiac roze, a teraz juz wyjscie do kina, do teatru, do restauracji chinskiej zawsze cos fajnego
gdy wraca z podrozy slozbowej zawsze mi cos przywozi jakis prezencik, ostatnio plyte mojego ulubionego zespolu, a wczoraj gdy wrocil to piekny naczyjnik z muszelek bo byl nad morzem w delegacji i taki stateczek zrobiony recznie przez takiego faceta na plazy ktore je sprzedawal tez z muszelek
my sobie lubimy prezenty robic, a czy to jest bez okazji?
hmmmmm on raczej sobie te okazje sam wymysla, bo jak dla mnie to to nie sa zbytnie okzaje, bo rocznica powinna byc raz w roku a my mamy co miesiac.
Ostatnio na zakonczenie roku szkolnego zabral mnie do teatru, a ja mu kupilam koszule.
A czy wy tez robicie prezenty swojim meszczyzna?
Ja tez bardzo lubie jemu prezenty robic.Co moge powiedziec z doswiadczenia, ze na poczatku to wcale sobie prezentow nie robilismy, tylko na urodziny itp, i ja wlasnie chcialam zebysmy sobie czesciej prezenty robili, i zaczelam mu pierwsza prezenty robic, i on mi sie zewanzowal, i tak mu sie to spodobalo ze teraz on mi czesciej robi jak ja mu.
Dobra rada, jesli nwasi faceci wam prezentow nie robia, to wy zacznijcie im robic, i zobaczycie ze zaczna, u mnie poskutkowali
Stary 2008-06-29, 18:12   #7
sweet peach
Raczkowanie

Kiedyś były kwiaty, czekoladki, płyty z ulubiona muzyką ,a teraz hmm ostatnio dostałam laptopa.
sweet peach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 18:13   #8
martha330
Zakorzenienie

a moj Tz jest taki kochany,ze bez okazji kupuje mi choc mala rozyczke bo wie,ze jak sie poznawalismy,to wlasnie bukieciki na mnie zadzialaly i a to z okazji egzaminu,wynikow,itp dostaje kwiatka..to slodkiemmmmmmmmmm.. ....

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 19:59   #9
2018070520180950
Konto usunięte

bez okazji to drobazgi ktorych mi brakuje a sama nie mam casu kupic, np. lakier do paznokci, mywacz, lustereczko bo sie zbilo hehe czy pilniczek, batonik
a tak to na rozne okazje prezenty.
no i ma upodobanie do kartek, jak zobaczy jakiegos ze zwierzaczkiem cy serduchem czy misiem kartke to kupuje mi i pise swoje romantyczne wypociny z tylu i mi daje kochany
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 20:13   #10
NicoletteChinch
Raczkowanie

Ja zwykle dostaję,takie słodkie misie)Pluszowe..
Czekoladki,kwiaty,ale najszczęśliwsza jestem jak TŻ bierze mnie na zakupy,
i mogę kupować tyle ubrań ile chcę:lov e:
NicoletteChinch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 20:16   #11
ricca166
Wtajemniczenie

Ostatnio jakoś często dostaję róże tak bez okazji .Ale raczej nie mozna tego nazwac prezentem od mojego mężczyzny ,bo takiego nie posiadam.Zazwyczaj od kolegów,znajomych .
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 20:17   #12
edyta1421
BAN stały

czasami jakieggoś kwiatka przyniesie... czasami coś słodkiego... różnie to bywa... teraz to bardziej rzecy które mi są koniezne... ostatnio dorzucił sie mi do samochodu...
edyta1421 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 20:36   #13
Madaaa
Zakorzenienie

Slodkosci, lakocie, kwiatki, no i oczywiscie siebie co jest najważniejsze
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 20:47   #14
pink69
Zakorzenienie

Często.Uwielbia na mnie wydawać i mi z tym dobrze
Zwykle jest to to o czym aktualnie marzę (oczywiście w granicy rozsądku cenowego)

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 20:49   #15
Mars_
Przyczajenie

Róże ( które uwielbiam), pluszowy misiak, różowe lusterko w ksztalcie serca ( baaardzo sie przydało ;P ), słodycze, jakiś ciuszek tez sie znajdzie

Mars_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 20:56   #16
Madaaa
Zakorzenienie

Ach no i jeszcze najczesciej to on placi w miejscach gdzies wychodzimy
Stary 2008-06-29, 21:41   #17
paulutkowa
Zakorzenienie

hm milosc?
a tak z materialnych to kwiatki i slodycze

paulutkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 21:49   #18
Chii1986
Zakorzenienie

Raczej nie oczekuję.Raczej nic nie dostaję. Ale miło czasem jak Tż kupi coś do jedzenia (chipsy) i nie muszę się dorzucać do rachunku w markecie, czasem pożyczy mi pieniadze na coś do ubrania...w końcu on na to ciężko pracuje wiec nie wymagam niewiadomo czego
Stary 2008-06-29, 22:13   #19
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Różne to bywa... Jakieś wyjścia. Czasem jakiś ciuch, ale sporadycznie, wolę sama . Buty. Bieliznę też się zdarza. Ostatnio grę komputerową i termofor bo powiedziałam, że chciałabym taki, a on od razu kupił . Parę razy jakieś spontaniczne prezenty bez okazji - niespodzianki, a to kwiatki, a to wisiorek, a to batonik.
A najczęściej kupuje wodę mineralną, jak w domu się skończy, albo ziemniaki jak moja mama poprosi
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-29, 22:21   #20
justyla122
Zakorzenienie

zazwyczaj co miesiąc kwiatka, ale zdarza się częściej. Czasem maskotkę jak jesteśmy w sklepię i coś słodkiego ale czasem i bez okazji dostałam ciuchy lub biżuterię
justyla122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 23:01   #21
onemi
Rozeznanie

Dostaje piekny usmiech ktory uwielbiam czulosc i wsparcie zawsze kiedy go potrzebuje, spacery, mile spedzony czas. Dostaje kolacje w restauracjach, wypady do kina, drinki/piwko kiedy gdzies wychodzimy, kwiaty ale raczej kiedy jest okazja i drobne zachcianki dnia codziennego.
Nie oczekuje drogich prezentow, raczej male gesty ciesza mnie najbardziej.

Od 5.01.2010 :
66,7kg wrrrr 65..64..63..62..61..60..59..58..57.. i -->
onemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-29, 23:21   #22
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Różne to bywa... Jakieś wyjścia. Czasem jakiś ciuch, ale sporadycznie, wolę sama . Buty. Bieliznę też się zdarza. Ostatnio grę komputerową i termofor bo powiedziałam, że chciałabym taki, a on od razu kupił . Parę razy jakieś spontaniczne prezenty bez okazji - niespodzianki, a to kwiatki, a to wisiorek, a to batonik.
A najczęściej kupuje wodę mineralną, jak w domu się skończy, albo ziemniaki jak moja mama poprosi
A mi często kalafior bo uwielbiam Potem mamy czym sie zajadać Zdarzały sie warzywka na jakas sałatake
Stary 2008-06-30, 06:34   #23
Dosiak
BAN stały

Mój TŻ bardzo często kupuje mi prezenty, kwiaty i słodycze, płyty, ostatnio na urodziny kupił mi odtwarzacz creative'a i świetną grę na kompa. Nie wymagam prezentów dawanych bez okazji, chociaż ostatnio dostałam czekoladki , za to ,ze jestem
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-30, 07:26   #24
uknow
Wtajemniczenie

moj TZ kupi cos ale tylko na specjalne okazje, zazwyczaj cos wiekszego na urodziny czy swieta, kwiatka -ale tylko na urodziny ,dzien kobiet lub walentynki nad czym ubolewam bo wiadomo ze kobiety kochaja kwiaty, ale co zrobic pomijam placenie w restauracjach, klubach etc.
a tak bez okazji to nic

sama, lecz nigdy samotna
uknow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-30, 11:41   #25
claymore
Rozeznanie

a mi kupuje ciągle słodycze! chociaż mówię mu zawsze ,że chcę schudnąć!! a on zawsze mówi, że nie muszę chudnąć, a poza tym on wie, że ja tak lubię i nie może się powstrzymać....
claymore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-30, 14:37   #26
madzioszka84
Raczkowanie

A mój Tż w związku z tym, że pracuje (a ja obecnie nie) to wstyd się przyznać, ale często mi sponsoruje różne rzeczy. Zabiera na wycieczki, krótkie wczasy, czasem kupi jakiś kosmetyk, coś słodkiego, czy bluzeczkę przy okazji zakupów... będzie szybciej jak napisze czego mi nie kupuje ale szczerze nie do końca dobrze się z tym czuje dlatego mam nadzieje, że wkrótce pójdę do pracy i będę mogła dorzucić się do sobotniej pizzy albo kupić mu jakiś upominek. Ale najważniejsze to, że dostaje od niego dużo ciepła, miłości i bezpieczeństwo! Kocham Go na zabój, a jesteśmy razem 9 lat
madzioszka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-30, 15:15   #27
itsonlyme
BAN stały

A co z Waszymi oczekiwaniami? Jesteście rozczarowane i zazdrosne kiedy np. widzcie jak wasza koleżanka idzie z ogromnym bukietem róż i metrowym misiem?
Stary 2008-06-30, 15:16   #28
itsonlyme
BAN stały

Cytat:
Napisane przez uknow Pokaż wiadomość
moj TZ kupi cos ale tylko na specjalne okazje, zazwyczaj cos wiekszego na urodziny czy swieta, kwiatka -ale tylko na urodziny ,dzien kobiet lub walentynki nad czym ubolewam bo wiadomo ze kobiety kochaja kwiaty, ale co zrobic pomijam placenie w restauracjach, klubach etc.
a tak bez okazji to nic
i nie jestes czasem rozczarowana z tego powodu?
Stary 2008-06-30, 15:19   #29
Chii1986
Zakorzenienie

może kiedyś gdy byłam nastolatką byłabym zazdrosna,teraz mnie to nie rusza....dla mnie takie rzeczy nie mają wartości...kiedyś Tż kupił mi kwiaty na urodziny to powiedziałam, eby następnym razem kupił mi chipsy bo kwiaty wiedną i nic z nich nie ma.
Fajnie czasem coś dostać, ale gdybym dostała coś bez okazji to musiałabym się od razu odwdzieczyć i coś kupić
dlatego wolę gdy Tż kupuje mi na codzień drobiazgi typu batonik czy płaci w markecie za wspólne zakupy niż gdybym miała dostawać przesłodzone upominki w stylu miś czy kwiaty..to nie w moim stylu no i na co mi to a jedzonko zawsze się przyda

poza tym jakbym tak policzyła ile Tż na mnie a raczej na nas wydaje: tu pizze na kolację tu batonik...to wyszłaby niezła suma...
Stary 2008-06-30, 15:41   #30
Madaaa
Zakorzenienie

Drobiazgi prezenty w stylu łakocie czy kwiatki są mile, ale większych i drozszych prezentow nie lubie. Zazwyczaj kiedy chce mi cos kupic po prostu odmawiam. Oczywiscie zdarzylo sie juz pare razy ze wylozyl troszke pieniedzy na mnie, ale zdraza sie to rzadko. Nie lubie bo lubie sie odwdzięczać a niestety jeszcze nie zarabiam i nie mam swoich wlasncyh funduszy...

A Czy wy robicie swoim Tezetom niespodzianki prezenty?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości