|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
Pokaż wyniki sondy: Lancrome | |||
bardzo dobre |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 19,61% |
dobre |
15 | 29,41% |
średnie |
9 | 17,65% |
słabe |
10 | 19,61% |
fatalne |
7 | 13,73% |
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pędzle - zbiorczy
MAM PYTANKO CZY ZNACIE MOZE JAKIES INNE DOBRE PEDZLE NIZ TE WE MY O KTORYCH TAIK DUZO SIE NACZYTALAM DOBRYCH RZECZY,
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pędzle Do Makijażu
Znam dosyć dobre pędzle, kupiło je juz kilka moich znajomych i są zadowolone, jedynie we wielkim pędzelu do pudru wypadają włosy ale reszta jest bardzo dobrej jakości, podaje linki na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80039239
ta dziewczyna sprzedaje również inny komplet ale jaki on jest to niewiem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79844458 cena może nie jest za niska ale raczej warto mieć taki komplet do malowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja polecam pędzelki Sephory
![]() Są bardzo dobre i nie musisz kupować zestawu, tylko wybierasz te, które są Ci potrzebne. Cena za jeden to średnio 14zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Polecam pędzle z Douglasa, ale te z serii da Vinci. Są droższe, jednak myślę, że cena odpowiada jakości. Poza tym można wybrać długość rączki, co jest ważne, zważywszy na to, do czego tych pędzli będziemy używać konkretnie. Minusem jest fakt, że nie ma naprawdę cieniutkiego pędzelka do linera. Ale te do pudru czy różu - klasa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja również te z Sephory
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja polecam pedzle Inglota. Nie są jednak najtańsze. Pędzel do pudru kosztuje chyba 65zł. Do cieni to koszt rzędu ok.30zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Warto chyba dodać i polecić pędzle już tu u nas na forum sławne "We-My", kosztują niedużo a są rewelacyjne, są zresztą na KWC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Rozeznanie
|
a czey te pedzle z sephory sa dostepne w kazdej drogerii czy tylko w sephorze bo firmowego sklepu sephory u nas w zamosciu nie ma
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-01-03 o 18:42 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Najlepiej zadzwonić i zapytać, ja kupiłam 2-3 miesiące temu i też podobno już nie wysyłał, ale jednak zadzwoniłam i wysłał bez problemu, a pędzelki są naprawdę fajne i tanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]()
o taak ósemka do cieni jest rewelacyjna, och i ach!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witam ja polecam pędzeli firmy DZAGULEC kupilam na allegro i jestem z nich bardzo bardzo zadowolona moja kolezanka która jest makijazystka też je kupiła i bardzo je zachwala więc polecam pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Mi się świetnie sprawdził pędzel z Avonu, włoski nie wypadają i jest boski jak dla mnie. W związku z czym serdecznie go polecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
oo tak, też myślałam, że ten z avonu jest niezły. Kupiłam sephorowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja nie rozumiałam jak wcześniej mogłam żyć na piankowych, maluteńkich aplikatorkach dorzucanych do cieni
![]() O tak... 8 jest boska.... i 7... i 13 ![]() Wszystkie są boskie ![]() Już jestem w połowie pełnej kolekcji ![]() Jakość porównywalna do Inglota, a cena zdecydowanie lepsza ![]() Niestety, pędzelki Sephory są do kupienia tylko w Sephorze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Czyli jak Babeczki? Chcę kupić sobie nowy pędzel do pudru i pudru brązującego i nie wiem teraz, czy Sephora, czy Inglot. Które mi polecacie? Napewno nie chcę do pudru brązującego pędzli Sephory, bo oba mam i mi nie odpowiadają. Czy może obskoczę puder brązujący zwykłym pędzlem do pudru sypkiego? Czy Inglot w ogóle ma jakieś cacko do pudru brązującego? O ile mi wiadomo, to Inglot ma kilka pędzli do sypkiego - który jest najlepszy? To może jeszcze jedno pytanko: jeśli ktoś ma doświadczenie z pędzlami Chanel/Clinique/Estee Lauder itp., to też proszę o słówko na ich temat, czy rzeczywiście baaaardzo przewyższają jakością Sephorę/Inglota? - mam oczywiście na mysli pędzle do pudru i bronzera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ja kupilam pedzle na tej stronie i jak dla mnie to rewelacja
http://www.amour.pl/perfumy.php?kate...inia=756&slowo= |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cóż, ja też polecam sephorę, We-Ma niedostępna, więc sephora musi wystarczyć. Lubię wszystkie do pudru, ten do brązera to porażka - zgadzam się. Do cieni - super!
Artdeco też są dobre, tylko trudno dostępne i drogie. Kilka jest na estylu można sobie obejrzeć. Edytowane przez Kate30 Czas edycji: 2006-02-07 o 06:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie (nie chciałam zakładac nowego watku wiec korzystam z tego): jesli pudru w kulkach bede uzywac jako rozu, bede go nakładała na kosci policzkowe to mam kupic pedzel do rozu czy do pudru? sama juz nie wiem....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że to wszystko jedno, wybierz taki który bardziej ci odpowiada.
Ja używam pędzla do pudru. A swoją drogą nabyłam bardzo porządny pędzel do pudru IsaDory. Nawet nie wiedziałam, że takie pędzle można kupić. Przejrzałam stronę www tej marki, mają w ofercie dużo pędzli. Niestety nie widziałam ich nigdzie. Swój nabyłam z przeceny w zwykłej perfumerii za 40 zł (pierwotnie kosztował 50). Jest naprawdę świetny. Czy któraś z was używała pędzli tej marki? Miałabym ochotę na inne, ale nie wiem gdzie można je nabyć niestety. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
ostatnio tez zaciekawiły mnie pędzle inglota ale jak mówicie ze z sephory tańsze to chyba sie skusze na te drugie
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Polecałabym pędzle Sephory. Są naprawde mięciutkie i swietnie rozprowadzaja cienie oraz puder. W Sephorze jest naprawde bardzo duży wybór. A ceny naprawde niskie. Ja za pędzel liner dałam 9 zł a za pedzelek nr 8 -12 zł. Ceny pędzli do pudru trochę droższe ok. 30 zł. Podaje link na stronke Sephory mozna sobie poogladać. www.sephora.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.