|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Estee Lauder Double Wear
Mam pytanie do dziewczyn, które go używają lub używały:
czy on ma taki ostrzejszy, średnio przyjemny zapach, czy to ja dostałam "skisnięty"? Wiem, że podobnie pachniał Perfect Wear Avonu, ale sądziłam, że ten będzie miał jakąs przyjemną woń. [img]icons/icon9.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Estee Lauder Double Wear
Witaj! Mi on perfect weara nie przypomina. Co prawda mam tylko probke z sephory, ale powinna byc identyczna jak oryginal... Jak wacham tak z pojemniczka to moze jest taki odronbinke ostry, ale na skorze taki melonowo slodki. Najlepiej powachac w sklepie, tak z testerka. Pozdrowionka, pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pytałasm Agencji, bo ona używa i dla niej to on ładnie pachnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej [img]icons/icon7.gif[/img]
Wg mnie to on faktycznie ma, zwłaszcza jak się otworzy buteleczkę, taki nieco ostrzejszy zapach. Ale raczej nie jest to zapach stęchlizny [img]icons/icon7.gif[/img] I zapach ten zupełnie znika jak się go nakłada. Jeśli dobrze się zachowuje na twarzy i nie jest rozwarstwiony w buteleczce, to myślę, że wszystko z nim jest ok [img]icons/icon7.gif[/img] Pozdrowionka [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, dziewczyny. [img]icons/1cmok.gif[/img]
Pewnie jestem przewrażliwiona. [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
mała ? [img]icons/icon7.gif[/img] uzyłas juz go ? jak wrazenia ? [img]icons/icon7.gif[/img] ja go kocham, stad pytanie [img]icons/icon10.gif[/img]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.