![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Orygina³y do wymiany :)
Perfumy i wody toaletowe :
testery Nowe!: -I Love Mochino (tester ) zosta³a po³owa 50/100 ml -tylko za co¶ ekstra -Cacharel Noa (tester) -zosta³a po³owa -Sergio Tacchini "Feel Good" zosta³o 3/4 -Ck in 2 U her (zosta³a po³owa 50/100 ml) -Lacoste Inspiration (zosta³a po³owa 37/75 ml) -Cacharel Promesse (zu¿yta 1/3 ze 100 ml) -Adidas Sensual Instinct ( tylko pare razy popsikane) -Adidas Fresh vibes nieu¿ywane 50 ml. Cienie do oczu: Revlon Colorstay paletka w odcieniach zieleni -Deborah Ombretto Mono Hi-Tech nr. 1 (piêkna zieleñ) -raz u¿ywany -Pupa Luminys -superb³yszcz±cy z³oty cieñ - raz u¿ywany,Rimmel Colour Mousse -cieñ w musie kolor 007 Breezy (be¿owo-z³oty)-nieu¿ywany -Revlon COLORSTAY 12 HOUR EYESHADOW QUAD paleta cieni w ró¿nych odcieniach szaro¶ci (tylko pae razy testowane ,niestety z uszkodzonym pude³kiem) -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane Ró¿e do policzków: Rimmel Sun Shimmer Maxi Bronzing Powder nr. 001-raz testowany -Deborah wypiekany ró¿ odcien nr. 03 Bronze Peach -raz testowany -Deborah Hi-tech blush odcieñ teracotta raz testowany -Rimmel London Soft Colour Blush nr. 127 -raz testowany Stylizacja wlosów: - L'oreal Paris Studio Remix -pasta do w³osów 150 ml -raz testowana -L'oreal Studio Arcgitect Wosk Nab³yszczaj±cy 75ml. raz testowany Szminki : -L'oreal Glam Schine 5 sztuk dostêpne odcienie (szminki tylko raz testowane): -Casual Rose nr 301 -Sensual Coral nr 225 -Sexy Plum nr 205 -Honey Praline nr 223 -Tempt-me-Rordeaux nr 111 -Rimmel London Voll Volume dostêpne odcienie ( szminki niezu¿ywane ,powiêkszaj±ce usta) : -2X Hello!! nr. 150 -Full on nr 065 -L'orea Color riche nr. 164 Rouge Concorde Red (nowa) - 2 XL'oreal riche star secrets n 712 Mila Purple (nowa) Konturówki do ust: 2x L'oreal Lip Designer nr 904 rouge carmin Inne: Paleta firmy "Pupa" w sk³adzie: -3 b³yszczyki, - 4 cienie (kolory : ciemny ró¿ , bia³y ,ciemny fiolet, b³êkit -ró¿owy ró¿ /roz¶wietlacz Zachêcam do wymiany. Zdjêcie wszystkich oferowanych produktów wrzuce dzi¶ wieczorem ,poniwa¿ teraz nie mam dostepu do aparatu. Produkty s± praktycznie nowe ,oryginalne i czyste.Proszê o zg³aszanie siê chêtnych osób. Chêtnie oddam parê swoich kosmetyków za ró¿ do policzków GUERLAIN i nie tylko.Pozdrawiam. ![]() Kolorem pomarañczowym zaznaczam rzeczy wstepnie zarezerwowane . Edytowane przez perfection123 Czas edycji: 2008-07-19 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orygina³y do wymiany :)
znajdziesz cos za
Cacharel Promesse lub Ck in 2 U her |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cosik u mnie za:
-Lacoste Inspiration (zosta³a po³owa 37/75 ml) -Pupa Luminys -superb³yszcz±cy z³oty cieñ - raz u¿ywan
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
interesuja mnie kosmetyki Deborah oraz cien Pupa. moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Co¶ za:
Deborah Ombretto Mono Hi-Tech nr. 1 (piêkna zieleñ) -raz u¿ywany -Pupa Luminys -superb³yszcz±cy z³oty cieñ - raz u¿ywany,Rimmel Colour Mousse -cieñ w musie kolor 007 Breezy (be¿owo-z³oty)-nieu¿ywany -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
odda³abym Ci wszystko za Paleta Lancome i pomadka Guerlain Kiss Kiss 570 zgadzasz sie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. gdybys miala cos jeszcze poza watkiem co mnie zaciekawi oddam paletke bez zalu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
oferuje ci z³oty cien Pupa ,Deborah zielony ,2 ró¿e deborah i dodatkowo moge jeszcze dwa wypiekane cienie do powiek Deborah odcienie jeden bia³y a drugi podzielony na 3 paski w kolorach : bia³ym ,granatowym i fioletowym.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e co¶ u mnie Ci siê spodoba za:
-Pupa Luminys -superb³yszcz±cy z³oty cieñ - raz u¿ywany, Rimmel Colour Mousse -cieñ w musie kolor 007 Breezy (be¿owo-z³oty)-nieu¿ywany -Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane -Deborah wypiekany ró¿ odcien nr. 03 Bronze Peach -raz testowany -Deborah Hi-tech blush odcieñ teracotta raz testowany
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Mo¿e co¶ u mnie za Lacoste, CK lub Cacharel?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Lynn :Chce ,by obie strony by³y zadowolone .Czy mog³aby¶ ewentualnie dobraæ sobie co¶ jeszcze z moich kosmetyków ? Musze tu dodaæ ¿e wszystkie moje kosmetyki Deborah s± ju¿ nieaktualne ,ale tego bêdê dopiero pewna jutro.Czekam na odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mariola13: Mogê jedynie odst±piæ Ci Rimmel Colour Mousse -cieñ w musie kolor 007 Breezy (be¿owo-z³oty)-nieu¿ywany
-Maybelline Dream Mousse eyecolor nr. 05 Angelic Pink - cienie w musie raz testowane poniewa¿ kosmetyki Deborah sa ju¿ nieaktualne .U Ciebie bardzo podoba mi siê ta przedostatnia pomadka na tym zdjêciu :http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1212752860 moglaby¶ napisaæ nazwe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czy któras z Twoich pomadek jest w kolorze br±zowym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.