|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szkoła tańca w Nowym Sączu:)
Witam!!! Mam nadzieję że, są tutaj na forum dziewczyny z Nowego Sącza i coś mi doradzą moze któraś chodziła na jakiś kurs tańca w nowym sączu
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Szkoła tańca w Nowym Sączu:)
ja nie chodziłam, ale słyszałam dobre opinie o szkole pana Migacza... zarówno towarzyski taniec jak i nowoczesny...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za odpowiedź...w takim razie poszukam informacji na tamat szkoły pana Migacza...ale mam nadzieje ze znajdą się tutaj na forum wizazanki z Nowego Sącza i udzielą mi jakiejs informacji na temat kursów tańca w Nowym Sączu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat z nadzieją ze jeszcze mi ktos odpowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Zapewne chodzi o pana Darka Migacza. Centrum tanca nazywa sie Adeem. mają swoja strone internetową takze tam bedzie nr tel i wszystkie namiary. W NS działa jeszcze jedna szkoła tanca(nowoczesny i towarzyski) Wirr Dance a swoją siedzibe mają w budynku obok kapliczki szwedzkiej przy ul. Jagiellonskiej. strone internetową tez mają ale nie pamietam jak sie nazywa:PP pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam drogie Panie, wracam z Wrocławia do Nowego Sacza, i rozgladam się za kursem tańca, najlepiej kursem salsy kubanskiej. Bylem juz na kilu lekcjach i chcialbym kontynuowac nauke...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.