![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MODNIE . 38-40 ,czasem 36 ..........(+dziecięca kurta)
CIUSZKI AKTUALNE - WATEK NIE !
JUŻ MOŻNA Witajcie ,to mój kolejny wątek. Tutaj zebrałam ciuszki ,które raczej nigdy nie były na wizażu. Ciuszki ze starego wątku są (ale już praktycznie znalazły innego właściela - ale mogę część odwołać ![]() Ciuszki pasują na M/L /COLOR] (czasem S) Wymiarki na życzenie. Pozdrawiam i życzę miłych,udanych wymianek !!! ![]() UWAGA!!! MÓJ REGULAMIN WYMIANEK! 1.Mam już tyle przekup ,że nigdy nie wysyłam pierwsza! 2.Wysyłam jako druga do osób z choćby jednym negatywem! 3. Nie prowadzę tzw ODMIANEK! - rzeczy staram się opisywać dokładnie, zdjęcia należy dokładnie oglądać ,żeby później nie było ! 4. Nie poszukuję rzeczy z przed 5-10 lat (chyba,że retro) 5.Nie proponowac mi przeglądania stron,gdzie są same XXS-S ,bo to są za małe rozmiary dla mnie ! 6. NAJWAŻNIEJSZE : nie wymieniam się z niezdecydowanymi Wizażankami ,ktre nagle po ustaleniu -rezygnują !!! - to proszę mieć na baczności !!! ![]() 7. Świetnie się bawić ! ![]() Szarym kolorem oznaczam rzeczy ,które kolokwialnie mówiąc : ODLECIAŁY ;-)
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-28 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: MODNIE . 38-40 ,czasem 36 ..........(+dziecięca kurta)
BLUZA REZERWACJA!!!:d
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-28 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Satynowa bluzka - w rzeczywistości wyglada dużo lepiej !
![]()
PROFIL NIEAKTUALNY Edytowane przez gothic_lencia Czas edycji: 2008-07-28 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, nadal jesteś zainteresowana zielonymi rurkami rozmiar 42?
![]() Jeśli tak to jutro wrzuce zdjęcia i wymiarki;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.