|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Part III :)NIEAKTULANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA : Jesli masz mniej przekupek ode mnie , proszę abyś paczkę wysłała jako pierwsza - jezeli nie zgadzasz sie na ten warunek to nie proponuj mi wymianki. Prezentowane ciuszki wymienię tylko na rzeczy które mi się przydadzą . Tak więc z góry informuję, że będę dosyć wbredna ![]() --- biała torba Marks & Spencer - tylko za inną torbę w stonowanych kolorach ( najlepiej karmelową) 1. pudełeczko na biżuterię 2. Long-golf TopShop 3. Piękna tuba-bombka z wielką kokarda którą mozna wiązac na plecach jak i na piersiach ( nowa z metkami ) rozm 36 4. Grzybek rozm.s - mam go z wymianki , jest śliczny ale nie leży mi taki krój -- za coś co mnie powali na kolana Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-10-11 o 17:15 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Part III :)
- oryginalne spodnie UNITED COLORS OF BENETTON W25 L32 - za cos super
- rurki CUBUS rozm. 32 - rurki H&M - nowe szorty z podwyższonym stanem Troll rozm.s - bermudy New look Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-07-30 o 12:46 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
- bluzeczka z kokardką
- bluzeczka z myszką miki - tuba z "ptasim" motywem - long ze srebrnym nadrukiem - bluzeczka ze słuchawkami - tuniczka z guziczkami i kieszonkami Wszystkie bluzki w rozmiarze s Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-08-12 o 12:35 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
- spódnica George z kokardą
- spodnica ołowkowa i śłiczna tuniczka - białe bermudy - 3 pary rurek: 1)czarne: pas:38 cm biodra:40 cm stan:20 cm nogawka:92 cm 2)szare H&M: pas:36 cm biodra:40 cm stan:18 cm nogawka:92 cm 3)białe BERSHKA: pas:36 cm biodra:39 cm stan:15 cm nogawka: 97 cm Oddam za inne spodnie z prostymi nogawkami NIE-RURKI ![]() - fioletowy szeroki pas na gumie Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-08-09 o 15:29 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
- całkowicie nowe spodnie Terranova rozm s , prosta nogawka , delikatny kancik , cudowny głęboki granatowy kolorek - okazały się troszeczkę za duże
![]() - piękna czekoladowa spódnica - bombka. H&M rozm 34. - sweterek w serduszka . jest śliczny niestety na mnie za duzy ![]() - rozpinany long z kieszonkami i paskiem . H&M - s . Za cos super - czarny sweterek z głębokim dekoltem. Mango rozm. s - śliwkowe saszki również z wymianki i też niestety na mnie za duże myślę ze to 38
Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-09-16 o 09:06 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Róż i rozświetlacz DIOR ze swietnym, chowanym pędzelkiem na łancuszku.
Cienie CLARINS - zużycie widoczne na zdjęciu - czekoladowa tunika Atmosphere z pieknym koronkowym wykonczeniem dekoltu - letnia sukienka Atmosphere - zwiewna czarna sukienka Dorothy Perkins Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-08-08 o 17:38 |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
- retro bluzka
- nowa czarna bluzeczka - szary moherowy sweterek ze wstazka - czekoladowy golf terranowa - atłasowa tuniczka w białe groszki (gumka w talii i tasiemka) Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-08-09 o 14:18 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
- bluzeczka ze świnka
- bluzeczka dla brunetek ![]() - szara , sweterekowa tuniczka - bede wybredna - fioletowa tuniczka - kuferek HEAd- bede wybredna Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-09-29 o 20:20 |
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
- pur blanca , evidence
- zolty kapelusz Kangool - prawdziwy oldschool . Bluza ADIDASA logo - tulipanek. Rozm. 36 --- za coś super! Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-08-09 o 14:16 |
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
3
- piękny złoty nietoperz ( jest złoty!! , błyszczy się - na zdjęciu tego nie widac) - super mega torba - taka weekendówka -- bede bardzo wybredna- ażurowy long-sukienka . Pięlny słoneczny kolorek. E-vie - bokserka Zara - cudowna saszetka ze skórzanym paskiem ( bede bardzo wybredna!!) Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-07-31 o 12:32 |
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
5
- super jeansy z fabrycznymi przetarciami TOPSHOP - tuniko-sukienka odcinana pod biustem z bufkowatymi rękawami . Tammy - stalowo-srebrny long H&M rozm. 34 super koszula DOROTHY PERKINS . rozmiar z metki 42 ale moim zdaniem grubo przesadzony. Mozna nosisc z paskiem lub tez bez , w kazdym razie ma szlufki
Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-09-01 o 22:43 |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
8
- bluzeczka George - biały long z uroczą kokardką na pleckach - wieeelka chusta - filetowa torebeczka na długim paseczku. Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-09-08 o 13:22 |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
10
elegancka bluzeczka z delikatnym zabocikiem super long golf ( mozna traktowac jak sukienkę) w rekawach dziurki na kciuki ![]() t-shirt ze złotymi trampkami ![]() jeansowy kombinezon -- bede baaaaaaardzo wybredna
Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-09-01 o 22:43 |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
11
O szczegóły prosze pytać - topshop - saszki - H&M - H&M - Vero Moda Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-08-18 o 16:17 |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
13
moherkowa kamizeleczka Dorothy Perkins rozm 36 satynowa bluzka z kokardą Zara - cudowne turkusowe peep toe na słupku (3) - śliczne T-bary Dorothy Perkins (3) Edytowane przez Czary Mary Czas edycji: 2008-09-08 o 13:19 |
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
znjadziesz cos za rurki z cubusa lub h&m, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1217415179
sweter szary moherkowy, http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1217415101 odp u mnie
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1217415101
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
mialam mala dokladke wiec moze cos u mnie znajdziesz za bluzke
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1217414946
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Kochana czego potrzebujesz? Może najdziesz u mnie coś za tą bluzeczkę:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1217415101 Mogę coś poza wątkiem znaleźć. Daj znać proszę
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
znalazłabyś coś u mnie za rurki z cubusa albo h&mu ?
mogłabyś podać wymiarki? albo czego szukasz to dla ciebie wynajdę
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

11.10 dokładka post 3