|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Francja -Lyon
Hej
niestety nie udało mi się na forum znależć zbyt dużo informacji o tym miescie, a wybieram się tam na miesiąc. Chciałabym się dowiedzieć co tam warto zobaczyć, może znacie jakieś miejsca warte odwiedzenia nawet jeśli byłyby troche oddalone od Lyonu. I jaka jest topografia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Francja -Lyon
Ja niestety nie pomoge, ale mysle, ze warto podpytac kolezanke o nicku DJAMELKA ona wlasnie tam mieszka
![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Szczerze t ja nie korzystałam z żadnej strony, mało niestety znalazłam informacji o miejscu gdzie się wybierałam. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to pisz, może będe wstanie ci pomóc. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
planuje objechac francje samochodem. bylam juz 2 w bretanii, wiec mysle ze tam sobie poradze [gdyby ktos potrzebowa porad dotyczacych tego regionu to chetnie udziele] nie mam natomiast pojecia o poludniowej francji. czy masz moze jakies zdjecia? chcialabym zobaczyc tamte plaze
jakie miejsca polecasz? nie chodzi mi o muzea, to raczej wyjazd na wesoło ![]() czy wiesz moze jak wygladaja ceny parkingow? czy sa jakies parkometry? normalny czlowiek zrozumie jak je obsluzyc? co sie stanie jak nie zaplace? blokada? czy sa jakies godziny w ktorych mozna/ nie mozna parkowac? chcialabym dojechac rano maksymalnie do centrum, zostawic tam samochod i polazic po miescie do wieczora/nocy. w nocy jakos ruszac dalej. czy to mozliwe? czekam na info ;]
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie, wybieram się niebawem do Lyon'u i stąd moje pytanie: czy był już tam ktoś? Znacie może jakieś hotele/hostele tanie i godne polecenia?
Dzięki za odpowiedź! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Francja- Lyon
Kurcze,naprawde nikt tam nie był?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.