|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bois Farine L'Artisan.Oddam Perles Lalique,próbkę Norma Kamali Incense,Armani Prive
Szukam perfum L'Artisan Bois Farine.Buteleczki lub większej odlewki.
Za butelkę oddam: -Perles de Lalique 50 ml z maleńkim ubytkiem,prawie nie widocznym,bez kartonika. -Fleur de Figguier Molinard,około 1\3 ze 100 ml,bez kartonika i z korkiem dopasowanym od innych perfum(poeme). Za odlewkę: wymieniona-firmowa próbka Norma Kamali Incense,z atomizerkiem ,bez kartonika,2 ml z ubytkiem jednej kropli testowej.Oddam za odpowiednio większą odlewkę Bois,ze względu na sporą różnicę w cenie; -Armani Prive Ambre Soie.Firmowa próbka z atomizerkiem i ślicznym czarnym+złote pudełeczkiem,około połowy z 1,5 ml; -mogę zrobić odlewki z L'Or Torrente,Brit Red,Champs Elysees,Neonatury Cocon YR,J'adore L'Absolu Diora,Słonia Kenzo... Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bois Farine L'Artisan.Oddam Perles Lalique,próbkę Norma Kamali Incense,Armani P
fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bois Farine L'Artisan.Oddam Perles Lalique,próbkę Norma Kamali Incense,Armani P
Napisalam pw z zapytaniem
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zielona, nie znam tych odzywek, ktore proponujesz, odlewki mnie nie intersuja, a za shisedo whip chcialabym cos do demakijazu:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję,ale nic nie znalazłam.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.