![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Dior Shimmer Estee Guerlain Versace Clarins Givenchy i inne:..
NIEAKTUALNE !!!!
Nowy uporządkowany wątek ![]() Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze ![]() Szukam: priorytet: matujący prasowany puder JASNY !!! nieaktualne w takim kolorze dokładki w takim kolorze Wymienię na cokolwiek dla mnie pożytecznego - przeglądnę wszystkie propozycje ![]() Tu link do poszukiwanych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...94#post7 600294 Najpilniej szukam szamponów / odżywek (ze spłukiwaniem) do blond włosów. A oto co mam: PIELĘGNACJA: * LANCOME AROMA TONIC olejek do masażu lub do kąpieli, zostało ok 3/4, kolor zielony TWARZ: * ESTEE LAUDER paletka korektorów, zuzycie niewielkie - rezerwacja OCZY: * GUERLAIN - poczwórna paletka Touche de Parme * GUERLAIN - pojedynczy cień ciepły brąz * CLARINS - poczwórne cienie EARTH 6g, niewiele używane * dwa sypkie cienie: róż i bordo z zielonkawym połyskiem, ok 80% - oddam chętnie * SEPHORA - paletka do brwi dla brunetek, bez pędzelka, zużycie: najjaśniejszy kolor praktycznie cały, ciemniejszy zostało ok 80%, wosk zostało ok 70%. Fota na życzenie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...a-do-brwi.html * DIOR DIORLINER w kolorze Marine Navy Blue (298) - ciężko określić zużycie, ale sądzę że połowa została https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-eyeliner.html * VERSACE - złoty tusz do rzęs, kilka razy użyty, mokry. * Bourjois - niebieski cień, kilka razy maźnięty USTA * BOURJOIS - sypki cukier do ust, NOWY !!!! Część kosmetyków na fotach, inne foty na życzenie, nie ma sprawy ![]() Wymienione: * SMASHBOX - Transforming Eye Shadow * GIVENCHY - CACHE CACHE praktycznie nieużywane cienie 9-kolorków, maty, perły * LANCOME Juicy Tubes, testowany na dłoni, miniaturka 7 ml, kolor dość różowy, delikatne drobinki * Estee Lauder Platinum Illuminator złoty rozświetlacz, jak NOWY, raz testowany !!! * DIOR - czarny pojedynczy cień 095, tester, dwa razy może użyty * DIOR - SHIMMER ROSE - róż / rozświetlacz paskowy NOWY !!! Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2008-08-20 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dior Shimmer Estee Guerlain Versace Clarins Givenchy i inne:..
Musiałabym obwąchać, bo zapachu nie znam
![]() A to niestety może trochę potrwać, bo rzadko bywam w perfumeriach ![]() Jakby co - odezwę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() a moze u mnie cos za shimmer i/lub paletke do brwi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za shimmerka nic, może coś znajdę za paletkę - na spokojnie jeszcze przeglądnę i dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja jestem chętna na givenchy cienie, masz zdjęcie co byś chciała w zamian mam trochę kosmetyków
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=269313 pędzle z prawdziwego włosia, oraz kosmetyki do makijażu których nie opisałam jeszcze na forum |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzli nie widzę w Twoim wątku - coś możesz o nich napisać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dzięki.
Te pędzle to nowe / używane? Jeżeli używane to jak bardzo? I piszesz, że masz też inne kosmetyki - czy możesz napisać coś więcej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
pędzle używane kilka razy maximum, mam kosmetyki do włosów firmy tigi, odżywka guma-small talk-50-% , odżywka ego boost 50% , i beam up curly firmy la biosthetique spray z nabłyszczaczem -50% i spray jedwab na końcówki marki indola 50% zostało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za róż Diora (masz możę fotkę?) i olejek Aroma Tonic?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271089
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
może wyszperasz u mnie coś za rozświetlacz EL?
![]()
![]() |
#19 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli coś mi się podoba, to tylko te pędzle, bo cienie chciałabym wymienić na jedną rzecz o podobnej wartości, najchętniej nową. A kosmetyki masz głównie używane ![]() Będę myśleć nad pędzlami i dam znać ![]() *** Co do shimmerka, to będę bardzo wybredna ![]() Cytat:
![]() Za shimmerka raczej nie, ale podoba mi się 2x Lancome primordiale. Czy oddałabyś te miniaturki za estee czy smashboxa, jeśli nie, to będę myśleć dalej ![]() ![]() niestety nic. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie za
Estee Lauder Platinum Illuminator złoty rozświetlacz, jak NOWY, raz testowany !!! * DIOR - SHIMMER ROSE - róż / rozświetlacz paskowy NOWY !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może byś coś jeszce dobrała za te dwie rzeczy?
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za Platinum moze skusiłabym się na In Black + coś jeszcze - o ile w ogole rozważałabyś taka wymiankę, no i ja też jeszcze musialabym pomyśleć ![]() Cytat:
![]() Generalnie bardziej szukam pielęgnacji lub perfum niż kolorówki ![]() Przeglądnę jeszcze i zobaczę - nie chcę też wymieniać się na siłę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jaki efekt daje paleta cieni Smashbox?Czy efekt można porównać do palety Guerlain 200 Touche De Nacre lub Clarins 01 Pastel Shimmer?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
przenoszę się na ten wątek, jeśli mogę, zeby nie wyciągać tamtego.
sprawdziłam na necie, połowa roku 2005. ale kremik jest w tubce prawda? to też robi swoje. najwyżej będę razem stosować z tym co mam teraz. tak więc myślę że nie zrezygnuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może napisz, co mogłabyś mieć, a ja sobie sprawdzę gdzieś na necie. Albo jeżeli masz linki do tych rzeczy to też możesz podać. Cytat:
![]() Niestety nie mam porównania z żadnymi tego typu cieniami, to moje pierwsze ![]() Cytat:
![]() A czy balsam+żel (to miniaturki nie?)+baza artdeco byloby ok? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie * DIOR - SHIMMER ROSE - róż / rozświetlacz paskowy NOWY !!!
Mam Hiroko Koshino edpz 30ml pozostalo 3/4 unikat kadzidlane nutki, flakonik symbolizujacy czerwony kamien
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.