|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta
Witam.Nie wiem czy to odpowiedni watek,ale zdecydowalam sie zapytac Was o porade.W grudniu moj chlopak( w sumie juz wtedy bedzie maz,bo we wrzesniu mamy slub),skonczy 30 lat.
Mieszkamy obecnie za granica ale impreze urodzinowa robimy w Polsce.Bedzie mala uroczystosc w gronie znajomych. Chcialabym mu sprawic cos wyjatkowego,zeby zapamietal do konca zycia,ale brakuje mi pomyslow,moze macie jakies? Bede wdzieczna.Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta
A co on lubi? MOze ma jakies hobby, wedkarstwo czy wspinaczke? Poki nie wiemy czym sie interesuje to ciezko cos doradzic.
Jesli lubi np wedkowac i marzyl by o jakims super kolowrotku czy wedce to to byl by super prezent. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm,w sumie ma duzo zainteresowan,ale najwieksze z nich to sport(koszykowka),kompute ry,majsterkowanie i jeszce cos by sie znalazlo.Chcialabym zeby to bylo cos oryginalnego ale jakos mam pustke w glowie
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Moze pilka do koszykowki i odpowiedni stroj albo buty. Albo skrzykna z narzedziami do majstrekowania ale nie byle co tylko jakas pozadna firma moze Bosch. Wiem droga to firma ale jesli on lubi majsterkowac a nie ma czegos to moze cos z oferty tej firmy. Komputery, hmmm pewnie kompa ma, drukarke, skaner, kamere , dvd i inne piedroly do komputera tez posiada, a moze nie ma takiej rzeczy co by sie dalo Tv ogladac na kompie? Jesli nie to moze to?
Ja mysle ze cos z grupy jego zamilowania sprawilo by mu przyjemnosc i bylo by orginalne. Widzialas chlopa ktory dostal wypasla wiertare z firmy Bosch? Albo cos innego? ja nie O albo jesli ma garaz czy jakas piwnice i te jego rzeczy do majsterkowania sie walaja po katach to moze taki system na sciane. Montuje sie plyte i na niej montuje sie szufladki wieszaki itp, ze wszelkie gwozdzie, wkrety, srubokrety i inny sprzed mozna powiesic i schowac do tych puleczek/sufladek. ma sie wszystko uporzadkowane. ja ostatnio cos takiego widzialam i sie zastanawialam czy tesciowi nie kupic. Cieszyl by sie bardzo, chodz on ma juz taka sciane zrobiona przez siebie, ale nie profesjonalny system ktory mozna powiekszac. Jednak maz mnie odwodl od tego zamiaru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
witam,
nie wiem, co lubi Twój facet, ale mój mąż był zachwycony kalendarzem z moimi rozbieranymi fotkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja mialam podobny problem, moj facet w tym mies. konczy 40 lat, wiec zlecilam namalowanie duzego obrazu do sypialni na podstawie naszych zdjec, mam nadzieje, ze mu sie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak nie ma pomyslu na prezent to zawsze mozna zrobic jakas romantyczna kolacje we dwoje.Swiece itp bajerki.
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja uważam, że to powinno być coś od Ciebie... takiego naprawdę osobistego... pomysł monaa01 jest naprawdę super. Możesz też iść do fotografa i zrobić mu jakieś piękne zdjęcie Twojej buźki… Ja kiedyś dałam taki prezent mojemu mężowi - na walentynki - dodałam coś jeszcze - był zachwycony
![]() Z prezentem na 30 urodziny miałam spory problem, bo byliśmy akurat w podróży poślubnej - ale zgłosiłam to do naszej opiekunki z prośba o pomoc, ona do szefa kuchni i jak przyszliśmy na kolację czekał na nas przystrojony kwiatami stół a potem cała obsługa z kuchni przyszła z pięknym torcikiem śpiewając "happy birthday to you...” u lokalnych beach boy zamówiłam jeszcze tabliczkę z drewna hebanowego na której były wyrzeźbione słowa: KOCHANEMU MĘŻOWI W DNIU 30 URODZIN i jeszcze dwie daty – jego urodzin i tamtego dnia ;-) (musiałam im to napisać na karteczce bo oczywiście nie znali języka polskiego). Wszystko wyszło cudownie i mąż wspomina ten dzień do dziś…. A było to już 6 lat temu ![]() Angel1980 mam nadzieję, że wymyślisz coś fajnego i będzie to niezapomniany dzień… ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
superrrrr,ale my bedziemy w Polsce na jego urodziny ale tez kalendarz mnie kusi,tylko jak go zrobic.....??
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
mi fotki robiła siostra, to była bardzo łagodna wersja
![]() powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahahaha, może autorka wykorzysta na 40. urodziny ![]() Zapisz
Edytowane przez bernikula Czas edycji: 2017-03-24 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
A może by tak grę/wyzwanie. Grę miejską, coś zagadkowego. Będziecie w swojej rodzinnej miejscowości? Chodzi o przygotowanie kilku miejsc w mieście (to może być dosłownie wszędzie, a jeżeli będą to miejsca z którymi są związane Jego wspomnienia - tym lepiej) z RÓÓÓŻNYMI zadaniami. Który mężczyzna nie lubi wyzwań, zadań czy po prostu "zabawy" w zdobywcę. Zadania mogą być ze sobą powiązane lub wynikające z siebie. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Skoro lubi koszykówkę to może spersonalizowana koszulka koszykarska albo buty Jordany. Grać nie może z powodu kolana, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby w tym chodzić "tak o"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Sesja buduarowa zarówno w zmysłowej bieliźnie, jak i same akty to super pomysł. Ja sama sobie taką robiłam, u fotografa. Zdjęcia wyszły świetne, mój TŻ dostał album, podczas wspólnej kolacji, a w efekcie skończyło się tak, że zamówił sobie w powiększeniu jedno zdjęcie, które bardzo mu się spodobało i wisi ono w naszej sypialni
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.