cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-14, 14:44   #1
angel1980
Raczkowanie

GG do angel1980 Wyślij wiadomość przez MSN do angel1980

cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta

Witam.Nie wiem czy to odpowiedni watek,ale zdecydowalam sie zapytac Was o porade.W grudniu moj chlopak( w sumie juz wtedy bedzie maz,bo we wrzesniu mamy slub),skonczy 30 lat.
Mieszkamy obecnie za granica ale impreze urodzinowa robimy w Polsce.Bedzie mala uroczystosc w gronie znajomych.
Chcialabym mu sprawic cos wyjatkowego,zeby zapamietal do konca zycia,ale brakuje mi pomyslow,moze macie jakies?
Bede wdzieczna.Pozdrawiam
Stary 2008-08-14, 16:08   #2
201608040942
Konto usunięte

Dot.: cos wyjatkowego na 30 -ste urodziny dla faceta

A co on lubi? MOze ma jakies hobby, wedkarstwo czy wspinaczke? Poki nie wiemy czym sie interesuje to ciezko cos doradzic.
Jesli lubi np wedkowac i marzyl by o jakims super kolowrotku czy wedce to to byl by super prezent.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 18:23   #3
angel1980
Raczkowanie

Hmm,w sumie ma duzo zainteresowan,ale najwieksze z nich to sport(koszykowka),kompute ry,majsterkowanie i jeszce cos by sie znalazlo.Chcialabym zeby to bylo cos oryginalnego ale jakos mam pustke w glowie
Stary 2008-08-15, 17:32   #4
201608040942
Konto usunięte

Moze pilka do koszykowki i odpowiedni stroj albo buty. Albo skrzykna z narzedziami do majstrekowania ale nie byle co tylko jakas pozadna firma moze Bosch. Wiem droga to firma ale jesli on lubi majsterkowac a nie ma czegos to moze cos z oferty tej firmy. Komputery, hmmm pewnie kompa ma, drukarke, skaner, kamere , dvd i inne piedroly do komputera tez posiada, a moze nie ma takiej rzeczy co by sie dalo Tv ogladac na kompie? Jesli nie to moze to?
Ja mysle ze cos z grupy jego zamilowania sprawilo by mu przyjemnosc i bylo by orginalne. Widzialas chlopa ktory dostal wypasla wiertare z firmy Bosch? Albo cos innego? ja nie
O albo jesli ma garaz czy jakas piwnice i te jego rzeczy do majsterkowania sie walaja po katach to moze taki system na sciane. Montuje sie plyte i na niej montuje sie szufladki wieszaki itp, ze wszelkie gwozdzie, wkrety, srubokrety i inny sprzed mozna powiesic i schowac do tych puleczek/sufladek. ma sie wszystko uporzadkowane. ja ostatnio cos takiego widzialam i sie zastanawialam czy tesciowi nie kupic. Cieszyl by sie bardzo, chodz on ma juz taka sciane zrobiona przez siebie, ale nie profesjonalny system ktory mozna powiekszac. Jednak maz mnie odwodl od tego zamiaru.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-16, 21:22   #5
monaa01
Rozeznanie

witam,
nie wiem, co lubi Twój facet, ale mój mąż był zachwycony kalendarzem z moimi rozbieranymi fotkami. Foty możesz zrobić sama lub poprosić np:koleżankę, a samo wrzucenie w komputer i zrobienie kalendarza nie jest trudne, pozdrawiam
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 10:26   #6
jagussia
Raczkowanie

ja mialam podobny problem, moj facet w tym mies. konczy 40 lat, wiec zlecilam namalowanie duzego obrazu do sypialni na podstawie naszych zdjec, mam nadzieje, ze mu sie spodoba
jagussia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 13:13   #7
angel1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Moze pilka do koszykowki i odpowiedni stroj albo buty. Albo skrzykna z narzedziami do majstrekowania ale nie byle co tylko jakas pozadna firma moze Bosch. Wiem droga to firma ale jesli on lubi majsterkowac a nie ma czegos to moze cos z oferty tej firmy. Komputery, hmmm pewnie kompa ma, drukarke, skaner, kamere , dvd i inne piedroly do komputera tez posiada, a moze nie ma takiej rzeczy co by sie dalo Tv ogladac na kompie? Jesli nie to moze to?
Ja mysle ze cos z grupy jego zamilowania sprawilo by mu przyjemnosc i bylo by orginalne. Widzialas chlopa ktory dostal wypasla wiertare z firmy Bosch? Albo cos innego? ja nie
O albo jesli ma garaz czy jakas piwnice i te jego rzeczy do majsterkowania sie walaja po katach to moze taki system na sciane. Montuje sie plyte i na niej montuje sie szufladki wieszaki itp, ze wszelkie gwozdzie, wkrety, srubokrety i inny sprzed mozna powiesic i schowac do tych puleczek/sufladek. ma sie wszystko uporzadkowane. ja ostatnio cos takiego widzialam i sie zastanawialam czy tesciowi nie kupic. Cieszyl by sie bardzo, chodz on ma juz taka sciane zrobiona przez siebie, ale nie profesjonalny system ktory mozna powiekszac. Jednak maz mnie odwodl od tego zamiaru.
Problem w tym ze on nie moze grac,bo ma kolano po operacji a co do narzedzi to ma juz wszystko i too lepsze niz Bosh-Makita chyba,ale dzieki za pomysly
Cytat:
Napisane przez monaa01 Pokaż wiadomość
witam,
nie wiem, co lubi Twój facet, ale mój mąż był zachwycony kalendarzem z moimi rozbieranymi fotkami. Foty możesz zrobić sama lub poprosić np:koleżankę, a samo wrzucenie w komputer i zrobienie kalendarza nie jest trudne, pozdrawiam
Hmmmmm,spodobaloby mu sie
Cytat:
Napisane przez jagussia Pokaż wiadomość
ja mialam podobny problem, moj facet w tym mies. konczy 40 lat, wiec zlecilam namalowanie duzego obrazu do sypialni na podstawie naszych zdjec, mam nadzieje, ze mu sie spodoba
Bardzo fajny pomysl
Stary 2008-08-18, 18:19   #8
Prymulka55
Raczkowanie

Jak nie ma pomyslu na prezent to zawsze mozna zrobic jakas romantyczna kolacje we dwoje.Swiece itp bajerki.
Stary 2008-08-19, 12:31   #9
Betkat
Przyczajenie

Ja uważam, że to powinno być coś od Ciebie... takiego naprawdę osobistego... pomysł monaa01 jest naprawdę super. Możesz też iść do fotografa i zrobić mu jakieś piękne zdjęcie Twojej buźki… Ja kiedyś dałam taki prezent mojemu mężowi - na walentynki - dodałam coś jeszcze - był zachwycony Natomiast moim rodzicom na 25 rocznice ślubu zamówiłam obraz – kopię ich ślubnej fotografii, też bardzo im się podobało.
Z prezentem na 30 urodziny miałam spory problem, bo byliśmy akurat w podróży poślubnej - ale zgłosiłam to do naszej opiekunki z prośba o pomoc, ona do szefa kuchni i jak przyszliśmy na kolację czekał na nas przystrojony kwiatami stół a potem cała obsługa z kuchni przyszła z pięknym torcikiem śpiewając "happy birthday to you...” u lokalnych beach boy zamówiłam jeszcze tabliczkę z drewna hebanowego na której były wyrzeźbione słowa: KOCHANEMU MĘŻOWI W DNIU 30 URODZIN i jeszcze dwie daty – jego urodzin i tamtego dnia ;-) (musiałam im to napisać na karteczce bo oczywiście nie znali języka polskiego). Wszystko wyszło cudownie i mąż wspomina ten dzień do dziś…. A było to już 6 lat temu
Angel1980 mam nadzieję, że wymyślisz coś fajnego i będzie to niezapomniany dzień…
Betkat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-25, 16:25   #10
Emi_Mac
Przyczajenie

GG do Emi_Mac

Cytat:
Napisane przez monaa01 Pokaż wiadomość
witam,
Swietny pomysl hmm..
Emi_Mac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 21:07   #11
angel1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Betkat Pokaż wiadomość
Ja uważam, że to powinno być coś od Ciebie... takiego naprawdę osobistego... pomysł monaa01 jest naprawdę super. Możesz też iść do fotografa i zrobić mu jakieś piękne zdjęcie Twojej buźki… Ja kiedyś dałam taki prezent mojemu mężowi - na walentynki - dodałam coś jeszcze - był zachwycony Natomiast moim rodzicom na 25 rocznice ślubu zamówiłam obraz – kopię ich ślubnej fotografii, też bardzo im się podobało.
Z prezentem na 30 urodziny miałam spory problem, bo byliśmy akurat w podróży poślubnej - ale zgłosiłam to do naszej opiekunki z prośba o pomoc, ona do szefa kuchni i jak przyszliśmy na kolację czekał na nas przystrojony kwiatami stół a potem cała obsługa z kuchni przyszła z pięknym torcikiem śpiewając "happy birthday to you...” u lokalnych beach boy zamówiłam jeszcze tabliczkę z drewna hebanowego na której były wyrzeźbione słowa: KOCHANEMU MĘŻOWI W DNIU 30 URODZIN i jeszcze dwie daty – jego urodzin i tamtego dnia ;-) (musiałam im to napisać na karteczce bo oczywiście nie znali języka polskiego). Wszystko wyszło cudownie i mąż wspomina ten dzień do dziś…. A było to już 6 lat temu
Angel1980 mam nadzieję, że wymyślisz coś fajnego i będzie to niezapomniany dzień…

superrrrr,ale my bedziemy w Polsce na jego urodziny

ale tez kalendarz mnie kusi,tylko jak go zrobic.....??
Stary 2008-08-30, 11:26   #12
monaa01
Rozeznanie

mi fotki robiła siostra, to była bardzo łagodna wersja, potem ja sama robiła fotki przed lustrem (było trochę trudno ze względu na lampę, no i nie zawsze widać to chciałam żeby było), te najbardziej odważne robiłam też sama w wannie i w łóżku, ale to już były tylko zbliżenia np na pierś, albo brzuch, niektóre były trudne do rozpoznania te wysłałam mailem z pytaniem czy mnie pocałujesz w to co na fotce?
powodzenia
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-24, 10:51   #13
shaylla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martyna_X89 Pokaż wiadomość
Prezent na 30 urodziny dla faceta jest ciężki do wymyślenia. Może cos tutaj znajdziesz<link>

Hahahaha, może autorka wykorzysta na 40. urodziny
Zapisz

Edytowane przez bernikula
Czas edycji: 2017-03-24 o 11:47
shaylla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-11, 08:53   #14
Lothlory
Przyczajenie

A może by tak grę/wyzwanie. Grę miejską, coś zagadkowego.

Będziecie w swojej rodzinnej miejscowości?

Chodzi o przygotowanie kilku miejsc w mieście (to może być dosłownie wszędzie, a jeżeli będą to miejsca z którymi są związane Jego wspomnienia - tym lepiej) z RÓÓÓŻNYMI zadaniami. Który mężczyzna nie lubi wyzwań, zadań czy po prostu "zabawy" w zdobywcę. Zadania mogą być ze sobą powiązane lub wynikające z siebie.

Co myślicie?

Lothlory jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-23, 09:07   #15
zakalec
Zadomowienie

Skoro lubi koszykówkę to może spersonalizowana koszulka koszykarska albo buty Jordany. Grać nie może z powodu kolana, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby w tym chodzić "tak o" np. można nanieść jego imię i liczbę 30 na koszulkę lub buty.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-24, 10:38   #16
Lacerta89
Raczkowanie

Sesja buduarowa zarówno w zmysłowej bieliźnie, jak i same akty to super pomysł. Ja sama sobie taką robiłam, u fotografa. Zdjęcia wyszły świetne, mój TŻ dostał album, podczas wspólnej kolacji, a w efekcie skończyło się tak, że zamówił sobie w powiększeniu jedno zdjęcie, które bardzo mu się spodobało i wisi ono w naszej sypialni

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Lacerta89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości