|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ~~KaRteCzKI SyLwI ~~
Hej tak zawsze przygladałam sie waszym kartką , ale teraz postanowiłam pokazać moje karteczki i proszę o szczerą ocene i o zrozumienie (mam 14 lat )
![]() Oto te karteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
ciag dalszy :
a i jeszcze chciałam przeprosić za jakość ale robione telefonem ![]() ![]() to sa karteczki i takie bileciki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: ~~KaRteCzKI SyLwI ~~
Witaj Sylwio
![]() Jak na początek to prace całkiem dobre ![]() Bez zastrzeżeń i absolutnie podoba mi się 3-cia karteczka z różyczkami, jest świetnie skomponowana i bardzo ładnie wykonana. Fajne są też karneciki ![]() Podoba mi się też pierwsza kartka, jest taka bardzo delikatna i skromna. Kompozycyjnie dodałabym coś jeszcze w środek kwiatka, żeby nie był taki pusty. Druga z serduszkami też jest bardzo sympatyczna, fajnie wykorzystałaś galanterię do wyrobu karteczki. Teraz część mniej przyjemna to jest uwagi ![]() Musisz w kartkach zwrócić uwagę na wycinanie i klejenie. W pierwszej troszkę staranniej powinnaś przykleić kwiatka, zwłaszcza tego na dole. W czwartej napis jest krzywo przyklejony i tło pod napisem źle wycięte i zbyt małe. Krzywo jest też chyba przyklejony obrazek. To są rzeczy na które musisz zwracać baczną uwagę, bo jeśli chodzi o kompozycję kartki to zawsze trafisz w czyjś gust, ale warunkiem jest super wykonanie. Ale te drobne niedociągnięcia zrzucam na Twój młody wiek i pośpiech w robieniu wszystkiego (co jest niezaprzeczalną cechą młodości) więc jak na początek i żeby Cię zachęcić do dalszej pracy to proponuję +4 ![]() Ogólnie bardzo udany debiut i chwała Ci za to, że masz taką piękną pasję jak tworzenie kartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Thx. Te uwagi napewno wezme sobie do siebie ;]
Dziekuje ze Byłas szczera ![]() ![]() Spróbuje sie poprawić ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CraftMod
|
Fajny początek. I powtórzę za Ewą, dokładność to podstawa.
Ps. witam na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
I ja też witam, bo wiem jak trudne są początki
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Karteczki bardzo mi się podobają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podpiszę się jednak pod uwagą koleżanek. Precyzja to podstawa! Na kartkach wbrew pozorom widać wszystkie niedociągnięcia - nie da się ich ukryć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
kochana jak na 14 lat masz bardzo dobre początki
![]() ![]() ![]() pogratulować, pogratulować! (co prawda jestem troszke młodsza) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Bardzo wam dziekuje
![]() ![]() ![]() Jak juz pisałam postaram sie poprawić z tą dokładnościa chociaz myslę ze czasm fajnie to wyglada jak coś jest troszqe kszywo wycięte ![]() ![]() ale wziełam sobie wasze uwagi do serca ![]() ![]() i jeszcze raz dziekuje ![]() jak zrobie następne karteczki to waM pokaże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() fajnie, że pokazujesz swoje karteczki, które są pomyslowe i ładne, a jeżeli popracujesz jeszcze troszkę to napewno będą jeszcze fajniejsze. Realizuj swoje pomysły i pokazuj je nam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witam na forum i ja ;-)
I zachęcam do dalszego tworzenia, bo masz pomysły - a to podstawa ![]() Podobają mi się zaprezentowane przez Ciebie karteczki, zwłaszcza druga z serduszkami ![]() Realizuj swe pomysły dalej, a z czasem zrobisz dużu postęp ![]() Podpisuję się pod słowami dziewczyn, w kartkach ogromnie ważna jest prezycja w wycinaniu i przyklejaniu poszczególnych elementów. Czasami przez brak precyzji kartka odpada, chociaż pomysł był fajny. Tak więc warto czasami poświęcić trochę więcej czasu na staranne wycięcie i przyklejenie wszystkiego ![]() Piszesz, że czasami fajnie wygląda jak coś jest "trochę krzywo" przyklejone. Fakt - ale wtedy, kiedy ta krzywizna pasuje do kompozycji i nie razi ;-) Tak więc śmiało twórz dalej, będziemy z chęcią oglądać Twe kartki ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam na forum świetne karteczki robisz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dziekuje wszystkim bardzo za miłe słowa ale również za uwagi .Jutro pokaże wam karteczki które zrobiłam dzisiaj ;]
poZdrawiaM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja również serdecznie witam Cię na naszym forum
![]() Debiut uważam za udany. Moje szanowne koleżanki mają rację co do uwag więc nie będę już za nimi powtarzać. Chciałam natomiast powiedzieć, że bardzo podoba mi się karteczka z serduszkami oraz ta z amorkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
dziekuje castilia
![]() cHciałam wam pokazaĆ moje nowe KarteczKi ale niesteTy apaRat mi sie Zepsów , a z komówrki wychodzą nie zbyt ładne ![]() ![]() Ale jak tylko bede miała aparta to zrobie zdjęcie i wam pokaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]()
Czekamy czekamy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
bardzo fajne te twoje kartki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Chciałam wstawić dzisiaj zdjecia nowych kartek i próbuje juz przez cały dzień
ale niestety chyba jest jakis bład lub coś bo nie moge ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
juz moza
![]() wiec oto one (tylko 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Świetny początek! Gratuluję! Najbardziej ze wszystkich przedstawionych karteczek podoba mi się druga z serduszkami. Ale wszystkie bardzo fajne!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
CraftMod
|
Jeśli miałabym wybrać to wybrałabym tą drugą, w pierwszej mogłaś dokładniej wyciąć kółka od wózka. Ale grunt to nie podawać się i ćwiczyć dalej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Osiołek z zakątka :)
|
Druga bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.