|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Srebrny odcień włosów
Potrzebuje pomocy.Dziś rano farbowałam włosy farbą Recital Preference z Loreala odcień Jasny Blond Popielaty.Włosy wyszły straszne,jakieś srebrnobure
Jestem załamana.Co mam zrobić by ten okropny kolor zniknął?Dołączam dwa zdjęcia:po i przed farbowaniemNa tym zdjęciu nie widać tej siwej poświaty,ale w rzeczywistości wygląda to okropnie
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Srebrny odcień włosów
nie wiem ktore zdjecie jest przed a ktore po, ale na pierwszym zdjeciu masz super kolorek, duzo dziewczyn stara sie o taki odcien wlosow, na drugim (moze to zalezy od oswietlenia) ale wyszly jakies rude..??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Pierwsze zdjęcie jest właśnie po tym farbowaniu.Drugie zdjęcie to moje włosy i to od oświetlenia wyszły lekko rude,są złote.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy na pierwszej fotce-REWELACJA!!!Dziewczyno niewiem dlaczego narzekasz???Sama chcialabym miec takie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
MONIKA - polecam szampon rewitalizujący z Joanny z linii dla zakładów fryzjerskich - z moich brzydkich, żółto-trawiastych blond włosów zrobił ładny, chłodny platynowy kolor po paru użyciach
No ale ja nie farbowałem, tylko na naturalne używałem |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Na pierwszym zdjęciu masz cudowny blond
Jaką dokładnie robiłaś farbą z Loreala Recitala (proszę pdaj mi nazwę dokładną). Na drugim zdjęciu - kolorek jest cieplejszy, ale to normalne, że zimne blondy ocieplają się np. od słońca lub odpowiedniego światła. Trzeba byłoby mieć zupełnie białe, aby żółte słońce nam nie ociepliło. A to przecież ładnie nie wyglądałoby. Spokojnie, zawsze chłód z włosów się wypłukuje. Nic, nie rób, masz piękny kolor
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ale dziewczyny to że nam się podoba odcień blondu z pierwszego zdjęcie(bo mi też)nie zmienia faktu że właścicielce się nie podoba,moim zdaniem ten odcień ci się troszkę spłucze ale nie wiem jak ci doradzić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

Jestem załamana.Co mam zrobić by ten okropny kolor zniknął?Dołączam dwa zdjęcia:po i przed farbowaniemNa tym zdjęciu nie widać tej siwej poświaty,ale w rzeczywistości wygląda to okropnie

Jaką dokładnie robiłaś farbą z Loreala Recitala (proszę pdaj mi nazwę dokładną). Na drugim zdjęciu - kolorek jest cieplejszy, ale to normalne, że zimne blondy ocieplają się np. od słońca lub odpowiedniego światła. Trzeba byłoby mieć zupełnie białe, aby żółte słońce nam nie ociepliło. A to przecież ładnie nie wyglądałoby. Spokojnie, zawsze chłód z włosów się wypłukuje. Nic, nie rób, masz piękny kolor