![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaka jestes ex-dziewczyna?
...bardzo czesto slysze jak to byla dziewczyna zatruwa zycie swojemu ex-chlopakowi i jego nowej dziewczynie....
....pisze smsy, dzwoni, prosi o przyslugi, rady, zali sie, chce sie spotkac, chce sie przyjaznic ![]() ........to wszystko najczesciej sprawia ze gul skacze tej NOWEJ dziewczynie i jest ![]() pytanie: ...jaka TY wizazanko jestes ex-dziewczyna?.... ..czy sprawiasz, ze gul skacze nowej pannie Twojego ex? ...moze im obojgu zatruwasz zycie? [np z zemsty.... ![]() jak to z Wami jest? ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka jestes ex-dziewczyna?
O nie!To trzeba chyba nie mieć za grosz klasy,by tak sie zachowywać...Ja znikam!Unikam jego i jego znajomych,nie interesuje sie tym,co się dzieje u niego,nie wypytuje,nie śledze...fuj!Nic z tych rzeczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Obojętną z byłymi facetami kontakt mam sporadyczny i nie widzę większego celu w zatruwaniu im życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mnie w ogóle nie ma w życiu byłych facetów. Żadnych przyjaźni, żadnego kontaktu, spotkań, telefonów, gg, czegokolwiek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno nie zatruwam nikomu zycia ![]() Ale 2 rzeczy: 1. odnosnie podkreslonego, czasami ejst tak ze chlopak sam na to pozwala, utrzymuje kontakt z byla, on tego chce. Mialam taki przypadek, ja nic nie czulam, ot po prostu on pisal to odpisalam, zcasami jak byl prpoblem czy cos to pisalam. W sumie zwiazek miedzy nami nie byl dlugi, a kolezenstwo tak. I tez bylo tak ze dziwczyna sie wsciekala, co ja chcialam sie usunac to on gonil- i to naprawde nie byla moja wina, nowe dziewczyny czasami sie wsciekaja za takie cos, ale niech pomysla, czy to wina tej bylej czy ich faceta, bo moze to on sie doprasza o kontakt, umawia sie na "kolezenskie spotkanie", ciagle chce wiedziec co u bylej itd. 2. czasami gdy na kims zalezy naprade trudno tak od razu zrozumiec wszystko, trudno zerwac kontakt, trzeba dac sobie czas.Ja na szczescie nie mialam z tym wiekszych problemow. Ale wiem, ze teraz gdyby 1 pan znalazl sobei kogos to cholernie ciezko by mi bylo tak nagle calkowicie sie usunac z jego zycia...
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiem, co się dzieje w moimi byłymi (podobno jeden ożenił się i ma dziecko czy dzieci).
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zero kontaktu. choć wolę niekiedy pozostać w stosunkach kolega-koleżanka, niestety zostaje tylko 'cześć-cześć' na ulicy.
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie utrzymuję kontaktów z ex'ami. A nawet jesli,to nie jestem osobą,która lubi komuś mieszać w związku wiec na pewno zadnych problemów by ze mną nie było..
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jestem obojętna
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Utrzymuję kontakt, chwilami jest on nawet bardzo dobry... aż za dobry, bo mnie mój ex wciąż się śni (słodko, nie?
![]() ale mętnie to napisałam ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ja nie mam z nim wogole kontaktu.... ostatnio zobaczyl mnie jak przytulam sie do kolegi
![]() ![]() najpierw myslalam ze zwariuje jak ze mna zerwal ale po 7 misiacach dotarlo do mnie ze nie jest mni wart;] i niech robi co chce
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
z kilkoma utrzymuje kontakt, teraz juz minimalny, bo maja dziewczyny, a nie chce im mieszac w zwiazku, wiem ze panny sa/byly zazdrosne, a patrzac w druga strone, ja bym nei chciala takich sytuacji
![]() natomiast dwaj, ktorzy zalezli mi za skore, tzn. skrzywdzili, np. ostatni pan eks. nie utrzymuje zadnego kontaktu, ale tez nie mieszam im w zyciu. najlepiej sie odciac. poprostu staram sie byc w porzadku eks dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Nie ma mnie w życiu mojego Ex-narzeczonego, chociaż może bym chciała, bo go lubię i szanuję, ale czekam, aż on dorośnie.
Reszty nie spotykam wcale na swojej drodze. Najgorzej było z jedną marną miłostką, do której jestem bardzo emocjonalnie przywiązana... Bez względu na to, że to było dawno temu, na codzień nawet nie pamiętam, ale jak go widzę i jestem po alkoholu to mózg mi gdzieś się chowa. Trzeba si ę pilnować i trzymać fason! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Szara Eminencja
|
Obojętną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem taka,ze odcinam sie od przeszlosci..co prawda nie mam za soba powaznego zwiazku,wiec nie wiem... ale mialo sie tam kogos...i staram sie zyc w przyjazni z bylym... nie dzwonie,nie narzucam sie,nie przeszkadzam...mam swoje zycie i jestem szczeliwa,wiec po co komus innemu przeszkadzac
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2008-09-03 o 18:02 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Ja przyjaźnię się ze swoim ostatnim ex, ale to długa historia.
![]() Gdyby zdarzyło mi się spotkać pozostałych, nie uciekałabym, ani nie przechodziła na drugą stronę ulicy w popłochu. Jedna uwaga: ex dziewczyny zatruwające życie - pamiętajmy, że aby zatruwać komuś życie, ten ktoś musi sobie na to pozwalać. Czasem wystarczy tylko i wyłącznie stanowczość oraz jasne postawienie sprawy, którego najczęściej w takich przypadkach po prostu nie ma. Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-09-03 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja również odcinam się od swoich byłych jednak z jednym los trochę nawywijał bo mój ex przyjaźni sie bardzo dobrze z przyszłym mężem mojej siostry, tak więc do końca życia będę go widywać
![]() ale nie wtrącam się w jego życie, nie piszę sms-ów (choć raz napisałam jak zmarła nagle jego mama z kondolencjami). Ostatnio bawiliśmy się wspólnie ja, mój mąż i mój ex ze swoją, wtedy też ją poznałam i bardzo się polubiłyśmy, obie stwierdziłyśmy, że bałyśmy się tego spotkania (w sumie nie wiem czemu). Teraz w tą sobotę również będziemy się widzieć na weselu mojej siostry.
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Z jednym ex'em mam bardzo dobry kontakt, jest moim bardzo bliskim kolegą, spotykamy się dość często.
Z ostatnim poważnym exem nie mam żadnego kontaktu, nic, a nic, ale pewnie kiedyś w jakiś tam sposób się spotkamy, na razie mało czasu minęło od rozstania, więc jeszcze nie chcę się z nim widzieć, ani kontaktować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma mowy o przyjaźni, chyba, że oboje byśmy przestali wzajemnie się kochać. Ale zawsze ktoś jest zraniony i zawsze ktoś ma do kogoś żal. Dlatego wole zero kontaktu jeśli tylko to możliwe, no i chłód i obojętność.
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Z jednym utrzymuje bardzo dobre kontakty- jest moim najlepszym kumplem ale to tylko dlatego ze znamy sie od malego i wlasciwie to nie byl powazny zwiazek.
Z reszta nie utrzymuje zadnych kontaktow oprocz ewentualnego czesc kiedy przypadkiem sie spotkamy.
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Mam tak samo.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
mi zatruwa życie jego nowa panna niż ja jej! Nie piszę do niego ani nic z tych rzeczy, a ona publicznie opowiada jaka ze mnie fran... tylko dlatego że nam nie wyszło. Dodam że typiara wogóle mnie nie zna, mamy wspólnych znajomych i przykro mi się robi kiedy słyszę jak ona mnie oczernia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Praktycznie nie mam kontaktu z byłymi... nie zatruwam im życia, nie ingeruje, nie przeszkadzam... bo poprostu nie chce... każde żyje swoim życiem
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
U mnie jest tak samo. Dla mnie koniec to oznacza koniec bez jakiś koleżeństw i tego typu pierdół. Rozdział raz zamknięty takim pozostaje.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja tak samo...Wszystko albo nic bo i po co mi takie toksyczne układy.......Szkoda czasu..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
to ja się wyłamię, bo byłam dosyć niegrzeczną dziewczynką, ale miałam swoje powody
![]() natomiast teraz jestem miła i spokojna ![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
u mnie jest niestety na odwrót - exior zatruwa mi zycie. dopiero teraz widze jaki z niego pajac...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.