![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ciuchy, buty, gadżety, kosmetyki. Ostatni wątek!
NIEAKTUALNY ->nowy wątek
Szukam: x. wszystkiego z Hello Kitty, Glovestar x. staników z orginalnymi nadrukami 70A lub AA x. koszulki z napisem "Brother for sale". x. tahitian holiday Avon 50ml x. balsamu do ciała Flower by Cynthia Rowley x. butów slip-on rozmiar 37 x. naklejek na paznokcie x. odlewek perfum Demeter x. kolczyki wkrętki x. portfela x. torby worka/banana, niekoniecznie z tkaniny x. wszystkiego z Emily Strange. x. diamentowej odżywki do paznokci Wibo. x. ładnych sandałków 37, nie na obcasie x. jesiennego trenczyka x. naklejek wszelkiego rodzaju x. butów 37, nie peep toe x. Letnie rozkosze - Nora Roberts x. Małe zbrodnie małżeńskie - Eric-Emmanuel Schmitt x. Oskar i pani róża - Eric-Emmanuel Schmitt x. Mam łóżko z racuchów - Jaclyn Moriarty x. Cukiereczki - Mian Mian x. Plotkara - Cecily Ziegesar von x. Harry Potter (tylko w twardej oprawie) x. Emily. Tajna księga Dziwów - Rob Reger x. Dziwna Emily - Rob Reger x. Kroniki Wardstone (3tomy) - Joseph Delaney Rzeczy tu wymienione nie są mi zbędne. Za wszystkie będę wybredna i łatwo ich nie oddam. Zawsze odpisuj u mnie w przeciwnym razie nie wiem, ze odpowiedziałaś. Ciuszki wysyłam wyprane zwykle wyprasowane, oczekuję tego samego. Ewentualne zgniecenia mogą wystąpić w trakcie dostarczania. Ostrzegam, że jeżeli coś jest niezgodne z opisem wystawiam negatywną opinię i odsyłam to do was! Wymieniam się na rzeczy w stanie idealnym lub bardzo dobrym! Big diament od glovestar. Nowy. [/B]
bez łańcuszka. Sznurówki w paski od glovestar. używane ale w bardzo dobrym stanie. długość: 110cm szerokość: 11mm Bransoletka-gumka (jelly) od glovestar. nowa, fioletowa. Balsam do ust, wibo. Genialny. Zapach coś między karmelem, wanilią i mango. Maźnięty 2razy. Będę wybredna. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-03 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuchy, buty, gadżety, kosmetyki. Ostatni wątek!
Bluzeczka z napisami.
Miałam ją na sobie 2razy. Stan idealny, rozmiar S. Fioletowe rurki. Miałam je na sobie raz. Stan idealny, rozmiar 36. Genialna bluza, rozmiar S/M. Założona kilka razy stan idealny ![]() Najlepiej za inną bluzę lub buty. Torebka z Avonu. Nowa, ładniejsza niż na zdjęciu. Klamerki z różyczkami. Za ładny drobiazg ![]() Łańcuch do wszystkiego ![]() Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Balerinki, rozmiar 36/37.
Stan idealny, miałam je z 2razy. Czarne buciki w szpic, rozmiar 37. Stan idealny, miałam je kilka razy. Nie musze oddawać. Trampki, rozmiar 37. Stan idealny, miałam je ze 2razy. Japonki, rozmiar 38/39. Miałam je na sobie raz. Świetne,nowe peep toe. Rozmiar 37, nie musze oddawać. Będę wyjątkowo wybredna. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-07 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
"Rycerz z Maramby" stan dst.
"Sms na każdą okazję" stan. idealny. "Przyjaciele" nowa, nieczytana. "Prawie czarodziejki" stan idealny. "Komediantka" książki czytane. W 2częściach, bardzo dobry. "The sims gwiazda" jedna płtya trochę porysana. "Sąsiedzi z piekła rodem I i II" stan idealny. Puzzle 1000części. Nie układane ![]() Flirt towarzyski. Karty w b. dobrym stanie. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-07 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-06 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Beżowa torba na ramię, bardzo wygodna.
Niestety ma jedną wadę przy zapięciu. Nie przeszkadza to w jej użyciu ponieważ każda kieszonka ma własny zamek. Mały plecak, prawie nowy. Stan idealny. Duża torba ze Snoopim. Dzięki prawie niewidocznym zamką można ją poszerzyć. Posiada 3kieszenie, mieści A4. Torebka kopertowa. Miałam ją 2razy, stan idealny. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-07 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Spodnie Reporter. Rozmiar XS.
Zamki przy kieszeniach nie działają. Poza tym stan bardzo dobry. Różowe spodnie 3/4. Rozmiar S, stan idealny. Jeansy z firmowymi marszczeniami i przetarciami. Rozmiar 26/27. Były skracane. Spódniczka, rozmiar S. Nowa. Ładny zielony kolor. Spódniczka moro, nowa. Z metki 146 ale chętnie podam wymiary. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-06 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Bluzeczka z banenem.
Rozmiar S, stan bardzo dobry. Ma małe 'wgniecenia' od klamerek. Atmosphere bluzka w paski. Rozmiar M, z wymiany. Bluzka na ramiączkach Deep. Rozmiar XS, miałam ją raz. Bluzeczka w idealnym stanie. Rozmiar S, miałam ją raz/dwa razy. Sportowa bluzka. Rozmiar S, stan bardzo dobry-. Bluzeczka z wiązanymi ramiączkami. Stan idealny, rozmiar Xs/s/m. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-06 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-22 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Bluzeczka, stan bardzo dobry.
Miałam ją na sobie raz. Czapka w stanie idealnym. Miałam ją kilka razy i wyprałam. Paski, większość nie używana. Niebieski długi, do owinięcia 2razy. Cekinowy pasek na talię. Nowy, fioletowy. Wypukłe naklejki ze zwierzakami. Oddam wszystkie od razu. Czarny daszek. Nowy ale trochę zakurzony. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-25 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Różowy błyszczyk Wibo.
Zawiera ekstrakt z papryczki chili. Tylko wypróbowany. Uniwersalna kredka Avon. Kolor Sunny, została połowa. Lakiery do paznokci Miss Selene. Kolory jak na zdjęciu, tylko próbowane. Próbki perfum: 2x tomorrow i 2x always. 2x avon shine 1xUrban Flowers Tokyo 2xUrban Flowers Roma 2xlittle black dress 1xBe kissable Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-15 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-15 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Sweterek, troszkę zmechacony.
Z metki M/L ale to S/M. Bluza, ściągacz trochę zmechacony. Rozmiar S. Bluzeczka z gwiazdką. Nowa. Rozmiar S. Bokserka Tatum. Miałam ją raz. Stan idealny. Nowa, tuniczka w paski. Ma dwie małe, niewidoczne dziurki. Rozmiar S/M. Zestaw: bransoletka i kolczyki. Nowe, w rzeczywistości fioletowe. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-15 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Szklane czerwone rurki 6,5mm oraz lampwork. Fioletowa kredka do oczu. Błyszczyk Lovely, została 1/3. Szminka permamentna Basic. Połowa. Brokatowy lakier do wzorków. Zużyte jakieś 5% Śliczny piórnik w idealnym stanie. Używany przez 2miesiące. Kalendarz szkolny 2008/2009. Nie ma pierwszej strony na dane, reszta ok. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-10-01 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Bluzka z żołwiem ![]() ![]() Genialna, założona kilka razy. Rozmiar S, będę wybredna ![]() Bluzka, rozmiar S. Stan idealny, miałam ją raz. Z tyłu fajny nadruk. Boska bluzka na lato, rozmiar M. Miałam raz ale trochę za duża na mnie ![]() Za coś extra. Gra "Hokus Pokus różowa pantera". Płyta ma kilka rysek ale działa idealnie. Oryginalna, za coś fajnego ![]() Płyta "The best of 2005" Pudełko się trochę nie domyka. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2008-09-29 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1220691764 jaki masz kolor? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1220692516 ? : )
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie wszystko z pierwszego postu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1220690958
cos u mnie? zelezy mi. ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
coś za to?
![]() Bezbarwny, nie klejący olejek do ust. W środku 2prawdziwe kwiatki. Nowy, ja mam niebieski o zapachu i smaku brzoskwini.
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
te rzeczy są wolne także możemy się wymienić, a mogę prosić zdjęcie butów real i mam pytanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.