|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Przeistoczenie w kobiete czyli metamorfoza studentkiDrogie wizazanki pomóżcie mi przeistoczyć się w kobiete. Jestem studentka drugiego roku. Zauwazyłam, ze nie wygladam jak równiesniczki a młodsze kolezanki z liceum czy gimnazjum nie mam własnego stylu, ale cenie sobie wygodę jednak jestem w stanie to zminic w razie potrzeby ponieważ mam dość podrywania mnie przez 16-latków Co do ubioru: imię: Marlena wiek: 20 lat wzrost: 161 cm waga: 41 kg biust: 80 cm rozm 70C talia: 64 cm biodra: 84 cm Chciałabym wyglądać kobieco, zatuszować płaski tyłek. W tym wątku umieszcze zdjecia równiez mojej skromnej szafy doradzcie prosze w jaki sposób moge łaczyć swoje ubrania czego się pozbyć i na przyszłość czego sie wystrzegac a co kupować. W miare mozliwości będę starała sie na bierząco uzupełniac wątek zdjeciami kombinacji jakie mi zaproponowałyście. Co do makijazu i fryzury( odpowiedzi do pytan dotyczących typu kolorystycznego) 1. Opalam się -szybko, odcień taki lekko przykurzony, szaro-beżowy. 2. Kolor oczu - szaro-niebieskie czasem bardziej niebieskie czasem bardziej szare z ciemniejszą obwódką, raczej bez plamek ale kolor nie jest czysty. 3. Piegi- brak 4. Cera- jasny, wpadający w róż lub porcelanowy, rumienie się na różowo 5. Naturalny kolor włosów - ciemny blond, mysie popielate przebłyski 6. Kolor ust- jest dość jasny, różowy 7. Zle sie czuje w kolorach: khaki, beż. Wydaje mi sie ze w szarym ładnie wyglądam ale to już Wy ocencie ![]() co do fryzury posiadam clip-in wiec mozecie proponoawac długie włoski chyba ze lepiej bedzie mi w krotkich ![]() A więc zaczynam od swoich zdjęć Jedno stare kiedy byłam blondynka dla porównania
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przeistoczenie w kobiete czyli metamorfoza studentki
na 1 zdjęciu wyglądasz ślicznie i moim zdaniem bardzo kobieco. jeśli jednak tak się nie czujesz może to kwestia ubioru.. ciężko coś Ci proponować by nie narzucać własnego stylu.. może napisz jak się lubisz ubierać, a jak nie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Boze z taka waga 70C?
Jakbym tak miala to plaska duocia na oewno by mi nie przeszkadzała![]() wydaje mi się,że jeżeli chcesz być bardziej kobieca to powinnaś zainwestować w kilka rzeczy,np w czarne szpilki w komplecie z jeansami zawsze są sexy(przy takiej figurce mozna zaszaleć:P) i jakas bluzeczka w szpic żeby uwydatnić to co masz
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-11 o 20:51 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Nie zdążyłam wkleić reszte zdjec a tu juz odpowiedzi i to jakie miłe dziekuję
co do moich piersi dzieki Bogu chociaz z przodu tylko ze dziewczyny z małym biustem push-up a z tyłkiem co zrobic?? juz zaczynam wklejać zdjęcia zaczne od:-topy ... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-11 o 20:51 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
masz bardzo duzo fajnych ciuszków
jesczcze raz powiem,ze piekna z Ciebie kobitka a do blondu proszę Cie nie wracaj:p
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Jezu jesteś śliczna! Jak Keira Knightley niemalże!
Polecam Ci nieco mocniejszy makijaż - on zawsze trochę dodaje lat (oczywiście w granicach rozsądku ).Masz świetną figurę i jesteś przepiękna! 1. Sprawdź czy na pewno masz dobrze dobrany stanik - bra-fitter.prv.pl i wygooglaj Lobby Małobiuściastych lub Lobby Biuściastych. To tak na marginesie, bo to 70C nie pasuje mi do biuściastej odrobiny - podejrzewam, że pod biustem masz mniej. Dobrze dobrany stanik doda Ci więcej kobiecości niż push-up. 2. Kobiece dodatki. Unikaj jak ognia wszelkich słodkich torebuń, kokarduń i nadruków. Poważna, dopasowana do butów torba. Taka w stylu lekko businessowym. Generalnie klasyka zawsze postarza Ale klasyka, a nie wygląd a'la 1.09 w gimnazjum.3. Nie wyglądasz wcale jak dziecko, jesteś po prostu ŚLICZNA! Kompleksy chowwaj do kieszeni ;P Kolor włosów masz bardzo pięknie dobrany. 4. Ładna, kobieca marynarka. Do casualowej bluzki. 5. Ciemne barwy. Szary też. Jeśli kolory, to na pewno nie pastele. Jeszcze raz - jesteś ŚLICZNA ehhh |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
1 zdjecie sliczne, w ciemnych ci lepiej...bardzo ładnadziewczyna z ciebie, a ładnemu we wszystkim ładnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem blond do ciebie nie pasuje. Ślicznie za to wyglądasz w ciemniejszych włoskach. olikbt21 dobrze mówi wstąp na lobby bo to napewno nie jest 70 B . Ja sama nie mając takiej wagi nosze 65 pod biustem. Stawiam na eleganszy styl ale nie nie wymuszony "galowy" czyli trendy żakieciki, wyskie obcasy itp. Uważam jednak , że kobiece dodatki mogą być ale przełamane ubiorem np kwiatki czy kakarda ale np z wełnianą marynarką. Myśle ze mogłabyś delikatnie wzmocnić kolorek włosków i zrobić ostrzejsze cięcie włosów,
Przykładowy zestaw: Bluzka koszulowa przy ciele ale nie obcisła +pasek do tego rurki i szpilki i duza torba. Moim zdaniem jesteś zimą i powinaś poeksperymentować z ostrzejszymi kolorami mocna zielen, arbuzowa czerwień itp. ale unikać tego co się nosi w gimnazium czaszki itp sio :P
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
...
.... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-11 o 20:52 |
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
..
..... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-11 o 20:52 |
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
...
.. to juz chyba wszytko z mojej szafy + nowy nabytek kurteczka z allegro w moim ulubionym kolorze. Butów w czaszki juz sie pozbyłam z nich wystawac. Wydaje mi sie ze rozmiar stanika mam odpowiedni Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-11 o 20:52 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje
równiez chce zmienic fryzure
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Co do fryzurki - odradzam blond, zdecydowanie lepiej wyglądasz w ciemnych włosach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podobasz w brąz... moim zdaniem masz podobną urode do tych pań... falowane włosy bardzo by ci pasowały
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Ilena bardzo mi sie podobaja pasemka na pierwszym zdjeciu, a na piątym loki z natury mam falowane włosy i nigdy mi sie niechce ich prostować
co do grzywki to wrzucam zdjecia grzywek jakie tylko miałam. Przyznam szczerze ze lubiłam w siebie w bardzo krtkiej, ale wtedy musialam prostowac całe włoski Dłuższe kiepsko sie układają widac to na zdjeciu gdzie mam bardzo jasny blond a chodzenie ze szczotka i lusterkiem w torebce to nie w moim stylu heh ale...MOZE ZACZNE
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś tak śliczna, że czy w blondzie, czy w brązie, zawsze wyglądasz wspaniale. Promienna cera, błysk w oku, nie mam się do czego czepić. Nie zmieniaj się, po prostu.
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Co do kolorków mi się podoba popielaty ciemny blond i pasemka jak na załączonych zdjęciach. denerwuje mnie przy ciemnych włosach odrosty przy skorze takie jasniutkie na zdjeciu widac... to że potrzebuje pomocy również
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
taki zestawik na szybko zrobilam, trochę niestaranny bo mam malo czasu.
ubrania troszke różnią się od Twoich, bo korzystalam z polyvore i nie mogłam znaleźć identycznych 1 zestaw na codzien, na taką przejściową pogodę jak jest teraz: Twoja tunika z kapturkiem w paski, do tego czarne "skórzane" leginsy, Twoja musztardowa torebka, czarne botki i kilka złotych bransoletek 2 zestaw troszkę bardziej elegancki: Twoja spódnica z wysokim stanem, Twój ciemno szary golf, Twoje żółte szpilki, do tego malutka czarna torebeczka lakier do paznokci w kolorze fuksji nie będzie się gryzł ze stonowanymi ubraniami, żółty jest tylko dodatkiem, jeśli chcesz jak znajdę więcej czasu mogę zrobić jeszcze kilka zestawów |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
co do fryzury to mozesz nosic wlosy zaczesane do tylu zwiazane w kok wysoki
masz bardzo ladny ksztalt twarzy .... ja wole cie w brazie
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Sądząc po zdjęciach, to na pewno rozmiar 70C to nie jest
![]() Polecam ten wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242629 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja powinnam nosić niby 60C, a noszę 70A/B
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje Karoola bardzo mi sie podoba w szczegolnosci zestaw 1 rewelacja
dziekuje :P
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Nie sprzeczajmy sie na temat mojego biustu nie bede chodziła w przymalej miseczce z ktorej wystaja brodawki
znam swoj rozmiar. I przypominam ze ten watek nie dotyczy mojego biustu.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, jaka ty jesteś ładna...
W blondzie też Ci bardzo ładnie, po raz pierwszy komuś chyba mówię, że w blondzie nawet lepiej ![]() Chociaż w sumie nie mogę się zdecydować w jakich włosach lepiej ![]() ![]() Problemem teraz jest to, że 15stki wyglądają na 30, a 20stki na 15 Skądś to znam...
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam ze odbiegam od tematu ale marlenkarr mogłabym prosic o link do tej kurteczki z allegro? śliczna jest
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
w pierwszym poście i na pierwszym zdjęciu wyglądasz po prostu prześlicznie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

Jakbym tak miala to plaska duocia na oewno by mi nie przeszkadzała
tylko ze dziewczyny z małym biustem push-up a z tyłkiem co zrobic??

Dłuższe kiepsko sie układają widac to na zdjeciu gdzie mam bardzo jasny blond a chodzenie ze szczotka i lusterkiem w torebce to nie w moim stylu heh ale...MOZE ZACZNE
znam swoj rozmiar. I przypominam ze ten watek nie dotyczy mojego biustu.
Zapraszam